Şimdi Ara

Mini Oyuncu Kasası - 6K Bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Edit: teşekkürler, pc almaktan vazgeçtim. Xbox aldım.


    Merhaba herkese,


    PS4 çok pahalı geldiği için 6k civarı bütçeyle konsol tarzı küçük kasalı bir oyun bilgisayarı almak istiyorum. PC toplamak için vaktim ve tecrübem yok. O yüzden hazır bir kasa tercihim. İkinci el de değerlendirebilirim. Yalnızca kasa olacak.


    Asus ROG G20, MSI Trident gibi modeller ilgimi çekiyor. Ancak sıfır fiyatları 9 binden başlıyor. Birçok model de stokta yok. Bana bu tarzda ama 6-7k arası bir kasa önerebilir misiniz?


    Bu arada kendileri toplayıp yollayan siteler de var biliyorum ancak açıkçası şu rengarenk, içi görünen, kocaman kasalardan nefret ediyorum. eğer daha kompakt, sade ve renksiz kasalarla da bunu yapmanın yolu varsa bu yola da açığım.


    Kullanımım televizyona bağlayıp çoğunlukla kablosuz kontrolcüyle, bazen de kablosuz klavye-mouse ile oynamak şeklinde olacak. Bu konunun detayları ile ilgili de yardımcı olabilen olursa çok sevinirim. Yani gerek kontrolcü gerek klavye mouse'u bluetooth ile bağlama ve oyun oynama konusunda bir sıkıntı yaşamamam gerek.


    Cok teşekkür ederim şimdiden :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 10 Aralık 2020; 11:28:21 >







  • Mini itx form tam size göre. I3 10100f h410i 16gb ram 512gb ssd tercihe göre itx kasa psu ve 1650 super ideal sistem olur. Bütçeyi tam kullanicam derseniz rx 5600xt alıp kalan parçaları sığdırmaya çalışabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hib.96 kullanıcısına yanıt

    Cok teşekkürler. Ancak pc almaktan vazgeçtim, xbox series s aldım :) Yine de bu tarz bir şey toplamayı düşünen arkadaşım vardı, ona iletiyorum.

  • Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.