Şimdi Ara

Mini-ITX kasa önerisi(Kasa Alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Teknobiyotik ile gorustum.Ellerine gelmeyecekmis ve siparis verirsem de 5-6 ay bekleme suresi varmis.qmazonda da 2 tane stok var bn alana kadar tukenir oda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini-ITX kasa öneririz ama alacağınız bileşenleri de görmek lazım. Mini-ITX'lerde erkran kartı için VGA boşluğu azdır.
  •  Mini-ITX kasa önerisi(Kasa Alındı)
  • elimde prodigy mini itx var arti onu icin ekstra olarak 230mm fan beyaz ledli getirtmistim. forumda aratirsan ilani var.

    daha kucuk bir sey istersen, teknobiyotikde satilan yeni sugo 13 var.
  • fullflavor1977 F kullanıcısına yanıt
    sg 13 un mini dtx desteklemesi harika bir sey. corsair falan sacma sapan kasalar uretiyor. icine neredeyse atx anakart sigacak. cogu ufak mini atx de mini dtx destekler aslinda. bir silverstone dusunmus bunu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: positroN

    sg 13 un mini dtx desteklemesi harika bir sey. corsair falan sacma sapan kasalar uretiyor. icine neredeyse atx anakart sigacak. cogu ufak mini atx de mini dtx destekler aslinda. bir silverstone dusunmus bunu.

    corsair cok kucuk kasalar uretmez onlarin pazarlama stratejesi baska, bir urunu al diger urunlerimle tamamla mantigi. bunada kanan cok ama cok var. ama gunun sonunda satiyorlar, tuketici guvenini kazanmislar. buda onemli bir faktor.

    sugo 13, sugo 05`in yeni guncel versiyonu cokda iyi bir kasa.
  • Önerilen Dark modellerini daha önce incelemiştim.GÜç kaynakları beni düşündürüyor yoksa tasarımları boyutları gater iyi.Kaliteli bir hüç kaynağını harici olarak takmak istediğim için elemiştim onları.

    SilverStone sugo13 ü daha önce incelemiştim fakat gözümden kaçmış olması atx psu takılabiliyor.Fiyatı da çok uygun geldi raven'den sonra.Şimdi onu incelemeye aldım bakalım:)
  • Arkadaşım Dark Modern aldım power 150w yazıyo ama zotac g41Itx + pentium D e2120 + hdd 2 ayda power patladı ki yazdığım malzemelerin optimum değerleri 110w çıkıyor. Müşteri ilişkileri rezalet power ın yedeği yok ne yapayım diyorum yeni kasa alın diyor adam bana. Paran varsa yüksek değerlere sahip powerı olan bildik markaları tavsiye ederim. Ben şimdi kendim atx power koyabileceğim küp formunda bir kasa yapmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese önerileri çin teşekkür ederim.Bu gün çok mini itx olmasa da Cooler Master Silencio 352'yi FSP Hyper 500w ile birikte aldım:) Tercih etmemdeki en büyük etken ses yalıtımı oldu bilmiyorum ne kadar işe yarar.

    Onun dışında istediğim gibi mini-itx bir kasa bulamadım.Küp olanları almadım çünkü masa üstüne koymak istiyordum.Küpler de masaüstünde fazla yer kaplıyor.
    Dark'ın bir kaç modeli vardı onlar da kalitesiz güç kaynakları ve adaptörler ile geldikleri için tercih etmedim.

    Kısacası bana en uygun gelen model buydu uzun zamandır da beğeniyordum zaten sade tasarımları her zaman sevmişimdir.:)

    Sistemi henüz toplamayacağım için kutusundan çıkartmadım.Kurduğum zaman ses yalıtımının işe yarayıp yaramadığına değinirim.



     Mini-ITX kasa önerisi(Kasa Alındı)




  • John PHILIPS kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bende silencio 352 kullanıyorum tek kelime ile mükemmel.

    yalnız güç kaynağını bilmiyorum, kablo işi biraz zahmetli. iyice zaman ayır ona. aceleye getirmeyin. memmun kalacaksınızdır.
  • John PHILIPS kullanıcısına yanıt
    Sizin yazdığınızda yokmuş galiba ama sonradan gelmiş. teknobiyotik'de var baktığınız yerde.
    Ama ekran kartı takmayacaksanız bu pek size göre değil gibi.
  • sy1907 kullanıcısına yanıt
    Evet ben alırken yoktu. Hatta mesaj atmıştım sipariş etmek istediğimi belirtmiştim bana 5-6 ay gibi sürede gelir diye cevap atmışlardı inanamadım. Hala duruyor mail.
    Sonra ürünü getirmeye karar vermişler hatta beni cep telefonumdan aradılar Raven serisi ürün istemişsiniz elimize gelecek hala satın almak istiyormusunuz diye ama ben kasayı almıştım bile. Gerçi sistemi dağıttım bile yeni bir sistem toplayacağım
    ve bu sefer kasam kesinlikle raven olacak yeni modeli de çıkmış hatta ama eskisi gözüme daha hoş geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.