Şimdi Ara

Minecraft survival sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba,

    Minecraft grafik olarak günümüze hiç uygun bir oyun olmasada, eşsiz bir eğleneye sahip ve bağımlılık yaptığı inkar edilemez bir gerçek :)

    Ben bu oyunu en son 1.5-2 yıl önce oynadım ve ne güzeldi o günler , girerdim bir servera evime laik biryer bulana kadar saatlerce koşar
    sonrasında adminlerden araziyi satın alır evime kat çıkacam diye çabalar dururdum. Madende diamond gördüğüm an yüzümde bir mutluluk belirirdi.

    Neyse bugün tekrardan başlama kararı aldım baktım yeni versiyon çıkmış oh dedim ne güzel yeni yeni şeyler çok daha güzel olmuştur.
    Kahvemı aldım elime indirdim mis gibi cracked minecraft son versiyonunu. Başladım bedava server aramaya ama bütün hayallerim yıkıldı girdiğim her serverda. Hay bu yeni versiyon çıkmaz olaydı mis gibi survival oyun iken cıvkı çıkmış arkadaş yok skydock yok hunger games , bir serveri 3 e 5 e bölmüşler pvp için şuraya git building için şuraya skydock için buraya. 30 un üzerinde server denedim hepsi aynı hepsinde bir voteye 300-500 diamond vermeler oyuna girdiginde tam takır zırhın üstünde.

    Önceden ne güzeldi tek bir haritamız vardı evımızı kuruyorduk madenımıze arkadan adamlar gelip kafamızı gözümüzü patlatıp topladıgımız taşları çalıyorlardı.Herşey iç içeydi anlamlıydı.

    Artık hayatta kalma çabası diye birşey kalmamış single player oynamaktan farksız olmuş.

    Belki bileniniz vardır şöyle uğraştıran abidik gubidik plugin leri olmayan iç içe server değilde adam akıllı herşeyi tek bir haritada yaptıgımız bir server bileniniz varmı ? endonezya çin maldiv serveri bile olur okadar kötü durumdayım







  • Bende şikayetçiyim o durumdan. Gereksiz sunucular arttı. Yok oduncu ol agaç kes sonra markette sat para gelsin. Bu mu Minecraft? VDS-VPS sunucularının hepsi senin dediğin tarzda. Hiç arama oralarda. Survival hamachi sunuculara bak. Arada çıkıyor sadece survival olan sunucu ama o kadar da uzun ömürlü mekanlar değil oralar, birkaç güne kapanıyor.
    Not: Hamachi bir program, uzaktaki bilgisayarları sanki aynı ağdaymış gibi gösterip bağlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakSocket -- 2 Mayıs 2013; 7:03:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam içimden geçenleri söylemişsin.Böyle güzel ortam olacak bir server olsa çok güzel olur.
  • aynen katılıyorum bizim dh içi serverımız var tamamen survival takılıyoruz gelebilirsin yanımıza
  • http://forum.donanimhaber.com/m_74583127/tm.htm buraya bir bakıver benim server bende aynı şeyden şikayetçiyim. Yalnız minecraft eski popülerliğini kaybetmiş eskiden serverlar ful çekerdi şimdi insan yok. Belki yaz olmadığından da olabilir tabi
  • Bende oynamak için yer arıyorum. Aslında survival oynamayı seviyorum ama ben sadece pve ile ilgiliyim. Oyuncuların birbirine girişmesinden pek keyif almıyorum. Bu oyunu oynayan küçük çocuk çok fazla karşıdaki oyuncuyu sıkıp bezdirene kadar saçma sapan şeyler yapıp oyun zevkini kaçırıyorlar çünkü.

    Bir sunucu bulmuştum çok fazla plugin yoktu sadece pvp engellemişlerdi ve birde 3 5 güzel mekan yapmışlardı. Genellikle sunucuda ortak inşaat yada yaratıklar için geceleri tuzak kurup öldürmek maden toplamak filan gibi illerle uğraşıyorduk.. Öyle bir sunucu bulabilirsem oynayacağım tekrar ama içinde pvp olan bir yer bana göre değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    Bende oynamak için yer arıyorum. Aslında survival oynamayı seviyorum ama ben sadece pve ile ilgiliyim. Oyuncuların birbirine girişmesinden pek keyif almıyorum. Bu oyunu oynayan küçük çocuk çok fazla karşıdaki oyuncuyu sıkıp bezdirene kadar saçma sapan şeyler yapıp oyun zevkini kaçırıyorlar çünkü.

    Bir sunucu bulmuştum çok fazla plugin yoktu sadece pvp engellemişlerdi ve birde 3 5 güzel mekan yapmışlardı. Genellikle sunucuda ortak inşaat yada yaratıklar için geceleri tuzak kurup öldürmek maden toplamak filan gibi illerle uğraşıyorduk.. Öyle bir sunucu bulabilirsem oynayacağım tekrar ama içinde pvp olan bir yer bana göre değil.

    biz burda oynuyoruz.genelde gündüzleri giriyoruz. 78.175.41.58
  • 25.115.58.177

    gelin. full survival.

    edit: kapandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 22 Mayıs 2013; 18:48:44 >
  • arkadaşlar yorumlar için ve server önerileriniz için teşekkürler. Craftrealms server'ına başladım fena değil 180-200 player oluyor ortalama. Güzel bir yer ayarladım kendime , pvp düşmanı biri değilim sadece pvp odaklı bir oyun olmasına karşıyım ama bu server şimdilik ihtiyaçlarımı karşılamaya yetiyor. Para sistemi yok ha ticaret yapıcam diyorsan eski usül takas sistemiyle işliyor şimdilik ihtiyaç duymadım buna.

    Şuanda server kapalı 1.3.2 versiyonu destekliyordu server ama 2 gün önce 1.5.2 ye geçme kararı aldılar ve 2 gündür server kapalı sanırım optimizasyonda sıkıntı cıktı giderilir elbet. Server kalıcı gibi geldi donate sistemi mevcut ve gördüğüm kadarıyla sağlamda bağış alıyor.

    Başlamak isterseniz server açıldığında oynayabiliriz birlikte. Kendime ıssız heryere çok uzak denızın ortasına güzel bir kale yapıyorum (faction sistemi var o yüzden uzak olması bir nebze iyi ) sağım solum derya deniz :) yerleşebilirsiniz.




  • Aynen dediğin gibi bi sw arıyorum hocam buldun mu? Bütün sw ler market madenci falan. Filan igrenc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı senin dediklerine katıldım ve bıktım bundan :D Bunun için bir server açtım pluginsiz girerseniz sevinirim nether falanda gidilebiliyo portal yapıp end falan açık hepsi aynı normal survival gibi :) IP: pluginsisw.sytes.net 1.7.2 go go :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.