Şimdi Ara

Minecraft Earth Ekim ayında erken erişime açılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Minecaraft’ı gerçek dünya ile birleştirilen artırılmış gerçeklik tabanlı Minecraft Earth oyunu şimdilik beta aşamasında. Sadece birkaç şehirde kullanılabilen Minecraft Earth için müjdeli haber sonunda geldi. Oyunun resmi Twitter hesabından, Ekim ayında erken erişme açılacağı açıklandı.

    “Belirli ülkelerde”


    Hem Android hem de iOS telefonlardan oynanabilen Minecraft Earth maalesef sadece belirli ülkelerde erişime açılacak. Bu ülkelerin isimleri ise şimdilik belli değil. Minecraft Earth resmi sitesine girdiğimizde bizleri Türkçe bir sayfa karşılıyor. Bunu belkide şanslı ülkelerden biri olduğumuza yorabiliriz ama şimdilik yorum yapmak doğru değil. Ancak Ekim ayına az kaldığı için ülkelerin isimleri de yakında açıklanacaktır.


    Minecraft Earth ile hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla, bildiğiniz Minecraft deneyimini gerçek dünyaya taşıyabileceksiniz. Ayrıca Minecraft yaratıkları ile dolu maceralara atılarak farklı görevler yapma imkanınız da var.


    Ayrıca Bkz.Uncharted filminin yeni yönetmeni belli oldu

    Bu bağlantı üzerinden Minecraft Earth oyununun resmi sayfasına girebilir ve oyunu detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Ayrıca sayfada oyun için erken erişim kaydı da yaptırılabiliyor. Tek şart Apple kullanıcıları için iOS 10 ve üzeri, Android kullanıcıları için Android 7 ve üzeri bir cihaza sahip olmak. Uygulama mağazası mailinizi de girerek oyunun size gönderilmesini bekleyebilirsiniz..










  • Xbox kinect tarzı bir şeyle eğlenceli olurdu...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.