Şimdi Ara

Minecraf 1.7.2 FPS Artırma ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar minecraft 1.7.2 sürümünde nasıl fps artırılır.Ayarları düşürttüm opfine da yükledim fayda yok 10 fps oynuyorum
    acaba sistemlemi alakalı ??



  • Kullananlar orjinal oyunda kasmanın daha az yaşandığnı söylüyorlar. Sistemle alakası olamaz çünkü cidden küçücük bir oyun
  • Benimki orjinal kardeşim , ama ginede kasıyo :(
  • Tm kardeşim çok saol :)
  • Ayarlar kısmından Video Ayarları bölümüne göz gezdirdiniz mi ? Google a Minecraft Kasma Sorunu Çözme yazıp videolara bakarsanız orda Video Ayarları kısmını düzeltiyorlar. O videolardan birini izleyin videodaki gibi ayarları yapın kasma çözülecek ve FPS artacaktır :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AhmeTr06 A kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir grafik modu (Shader modu) kullanıyormusun onlar da bu gibi sorunlara yol açabilmekte. Ben de Minecraft 1.7.2 sürümünde kasma olmuyor. Sistemim de 6 yıllık sistem ve 4 GB Ram(32 bitten dolağı 3 GB çalışıyor) var çift çekirdekli işlemci var. Eski sürümler de belli süre sonra kasmaya başlıyor ve oyun çöküp ram hatası ve java hatası veriyordu. 1.7.2 sürüm de ise bu sorunların hiç biri olmadı ama arada bir çok defa java güncellemesi de yaptım.

    Java yazılımını güncelle derim. Bu arada sistemin de aktif çalışan 3 GB Ram var dedim ama Minecraft bunun sadece 512 MB'lık kısmını kullanıyor. Eski sürümler de öyleydi Ram kullanımını 1 GB çıkarmak isteyince hata veriyor ve 512 MB fazlasını kullanamazsın diyordu. Yani oyun bilgisayarda bulunan Ram miktarının tamamını kullanmıyor. Ama tahminen bunu düzeltmişlerdir diye düşünüyorum çünkü oyunda ram atama kısmını şu an bulamıyorum.

    Minecraft oyununda nedense Ram kullanım kısıtlaması gibi bir durum var. En azından eskiden vardı şu anda hala var mı bilmiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

    quote:

    Orijinalden alıntı: Grimner.TR

    Kullananlar orjinal oyunda kasmanın daha az yaşandığnı söylüyorlar. Sistemle alakası olamaz çünkü cidden küçücük bir oyun

    Kim diyorsa şehir efsanesi Küçük bir oyun falanda değil, bildiğin sınırsız biom içeren bir oyun. Chunklar yüklendikçe PC kaldırmakta zorlanıyor, özelliklede laptoplar.

    Konuyu açan dostum, Minecraft JAVA yı kullanan bir oyun olduğu için bilgisayarın son modele yakında olsa genelde kasıyor java yetmeyince. Javaya ram vermeyi deneyebilirsin fakat pek fazla fark eden şey olmayacaktır diye düşünüyorum.

    Minecraft kasmadan oynanmak istiyorsa kesinlikle 3.2 GHZ bir laptoba sahip olunmalı bu arada, 3 ün altı da kasıyor...

    Aslında şehir efsanesi değil,oyun güncel tutulup optimizasyonlar arttıkça illaki fps artıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Anlamak için 3-4 defa okudum
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok iyi anlatmışsın çok saol ama ben minecraftın bütün grafiklerini en düşüğe aldım ram yükseltim, java güncelledim ama gine düzelmedi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmeTr06 -- 21 Eylül 2014; 22:23:12 >
  • Kardeşim dediklerini önceden hepsini yapmıştım fakat faydası olmadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmeTr06 -- 21 Eylül 2014; 22:22:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.