Şimdi Ara

Milli ve Dini Bayramlarda Toplu Ulaşımın Ücretsiz Olması ve Suriyeliler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sabah 7 de bile ankarada duraklar ana baba günüydü. ayrıca biz ensarız suriyeliler kardeşimiz. ümmet kardeşimiz. ensarız ve yol yabdık
  • Bursada ulaşım bayramda yarı fiyatıydı..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • plajlarda yerli insan yok, suriyeliden zenciden gecilmiyor, tamam onlarda gelsin ama bunlarin calisma izinleri oturma izinlerine bakan dahi yok yol gecen hanı gibi, elin ingilizi bize vize vermek icin banka hesabi ister biz ise bakmak icin insan aliyoruz, gelecekte oy olacak bu malum insanlara ama bu millet ozaman anlar anca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 7 Haziran 2019; 14:27:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence otobüsler her zaman suriyeli din kardeşlerimize ücretsiz Türk vatandaşlarına çift kat ücretli olmalı, plajlara Türk vatadandaşı alınmamalı ki suriyeli din kardeşlerimiz daha rahat etsinler. Herşey suriyeli din kardeşlerimiz için.
  • İpin ucu çoktan kaçtı. Artık bu organizmalar her yerdeler ve İstanbul resmen insan çöplüğüne dönmüş durumda. Toplu taşımalar, merkezi açık alanlar, sahiller bu yaşam formları ile dolu. İçine ettiler memleketin maalesef

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar adam nerdeyse forumun hepsi multeciden sikayetci buraya yazicaniza gidin change.org da imza baslatmis forumdan arkadasimiz imzalayin burda yuzlerce binlerce adam sikayetci ama imzada 8 kisi :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bayramın ılk gunu metroyla taksıme gıttım, metronun içinde türk yoktu, full arap ve türevleri vardı. Düşünün bunlar olmasa ne guzel her yer boş ve huzurlu olurdu.
  • Biraz önce dışarıdayım mahalle arasında 24 saat açık bir market var. İçeride abartısız 10 kişi vardıysa 7 si suriyeliydi. Oradan çıktım eve doğru yürürken parkta oturanların bağıra çağıra arapça konuştuklarını duydum. Biz azınlık kalacağız bu gidişle adamlar tavşan gibi ürüyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yıllık istanbulluyum 2 aydır yoktum geri geldim bayram dolayısıyla.Gelmez olaydım.İstanbul tek kelimeyle bitmiş.

    Sokakta yürürken o ortadoğu havasını buram buram hissediyorsunuz.Sanırsınız ki halep bağdat sokaklarında yürüyorsunuz.

    Yazık bu ülkeye.
  • böyle konuları görünce ERİKA açıp dinliyorum
  • Bayramın 2.günü eminönü iskele-sirkeci bölgesindeki rezaleti gören bilir. Üsküdar iskelesinde güvenliğe saldırıyorlardı kapıyı kapattı diye. Türkçe konuşan duyamıyordum bi ara.

    Bunların hiçbiriside geri dönmeyecek, hiçbirgüçte bu adamları bu topraklardan gönderemez artık. Yeni türkiyenin ortaklarına hoş geldiniz diyin.
  • Mersin'in en nezih yerlerinde de, en rezil mahallelerinde de Suriyeli oranı %80. En son 3 yıl önce Viranşehir sahile gittiğimde kendimi yabancı hissettim, Türkçe konuşan bir kişi bile bulamadım. Çok güzel bir mekan olmasına ve bana çok yakın olmasına rağmen 3 yıldır gitmiyorum. Bu tek bir örnek, Mersin'in şehir nüfusu 1 milyon, 450.000'i Suriyeli. Bu rakamları gördüklerime bakarak kafamdan atmıyorum, araştıran bilir. Şuan Soli, Viranşehir, Akdeniz, Mezitli vb. birçok yerde Suriyeliler sayı olarak çoğunlukta.

    Ek olarak: şuan kaldığım daireye 2 katı fazla kira ödüyorsam, yanımda bir bayanla rahat bir şekilde gezemiyorsam bunun nedeni gene Suriyelilerdir. Ülkenin sosyo-ekonomisini batırdılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luimneach -- 8 Haziran 2019; 8:50:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacaksanız indirimli yapın

    Adamlar 10 çocuk birde çocuk arabasıyla biniyorlar

    Durağa gidiyorum bildiğin çindeki japonya daki metrolar gibi tıklım tıklım Türkçe konuşan tek kişi yok

    Ülkeyi bu hale getirenlere yazıklar olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulmuşlar keriz memleketi işte

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün sivas'daki paşabahçeye gittik yemin ederim yer bulamadık. afgan gençler doldurmuşlar her yeri. bizim suçumuz ne? mesire alanında oturacak yer bulamıyoruz çünkü afganlar her şeyi işgal etmişler.
  • Aslında şu yönden de bakmak gerek, çok övündükleri toplu taşıma sisteminin yapılan en ufak promosyonda nasıl imdat dediği böylece gözler önüne serildi. Alınan paralar, çürümeye terkedilen araçlar, biz bunu şu kadar gün bedava kullandırtacağız acaba araç sayımız yeterli mi vs.
  • Türkiye'den Almanya'ya giden topluluk 40-50 yılda 5 milyon nüfusa ulaştı, buraya gelen Suriyeliler 4 yada 5 yılda 4-5 milyon nüfusa ulaştı..

    İBB ve genel seçimde AKP'ye oy atıcam umarım daha çok ümmet gelir. Bu ülke hep daha kötüsünü hak ediyor.

    Umarım dünyaya gelen meteor da Türkiye'nin üstüne düşer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ares

    Aslında şu yönden de bakmak gerek, çok övündükleri toplu taşıma sisteminin yapılan en ufak promosyonda nasıl imdat dediği böylece gözler önüne serildi. Alınan paralar, çürümeye terkedilen araçlar, biz bunu şu kadar gün bedava kullandırtacağız acaba araç sayımız yeterli mi vs.
    Burada araç sayısını bile azalttılar. Gölbaşı dediğim yere 2 numara gidiyor burada. Toplasan 5 araç vardır yoktur 2 numara. İstanbul'da yaşıyormuşum gibi yarım saat otobüs bekliyorum duraklarda. Özel günlerde bedava olması da boka tüy dikiyor. Bütün ipsiz sapsız şoparlar, 2 adım yere gitmeye üşenenler, beleş diye otobüs işgal ediyor. Bir de "Binmemle inmem bir oldu" diye espri yapıyorlar akıllarınca.

    Bebek arabaları başka bir mesele. Kaç kere otobüs göndermişimdir bu yüzden, sırf içindeki bebek için. Bir de bebek arabalarını bavul gibi kullanan, bebeği kucağına alıp, kişisel eşyalarını bebek arabasına yığanlar var. Normalde katlaması lazımken. Her yer bebek arabası.




  • hocam ben Süleymanpaşa'da yaşıyorum, sadece bir kere Çorlu'ya geldim ve gelir gelmez ilk düşüncem "Burası Tekirdağ mı?" oldu. Çorlu çok karışmış durumda gibi duruyor ki bu benim dediğim 2-3 sene önceydi
  • Trabzonda AKP büyükşehir belediyesı bu bayramda şehiriçi otobüslerini ücretli yaptı.ama sanırım chpli Ankara büyükşehir beledıyesi bayramda otobüsleri ücretsizdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.