Şimdi Ara

Milli Takımın niye taraftar grubu yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün düşündüm. Hiç Milli Takıma özel bir tezahürat yok. http://www.youtube.com/watch?v=qD7rWWq6-Fw Mesele Bosna-Hersek'in BH Fanaticos adlı grubu var. Çokta iyi bir marş yapmışlar. Bizde de olmalı.



  • Takım tutmayanların ve futbolla pek ilgilenmeyenlerin o anı kurtarmak için "Millî Takım'ı tutuyorum" demesinden öteye geçilemediği için.

    Dünkü maçta bile FB-GS-BJK taraftarlığı etkisini gösterdi. Pozisyonu kaçıran oyuncu X takımından olunca X takımına ve onu tutanlara yönelik eleştiriler başlıyor ya da X takımının taraftarları o oyuncuyu ne olursa olsun illa savunuyor.
  • Önce kafa yapımızın değişmesi lazım. Stadda izledim maçı yukardaki arkadaşın dediği gibi Gs formalı taraftarlar Burak'a top gelince alkış vs yaparken M.topal'a gelince sövmeye başlıyor. Bu Fb-Bjk-Ts taraftarıda yapıyor. Milli takımı milli takım olarak desteklemeliyiz yoksa böle çok futbolcu küser.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HighDefense

    Önce kafa yapımızın değişmesi lazım. Stadda izledim maçı yukardaki arkadaşın dediği gibi Gs formalı taraftarlar Burak'a top gelince alkış vs yaparken M.topal'a gelince sövmeye başlıyor. Bu Fb-Bjk-Ts taraftarıda yapıyor. Milli takımı milli takım olarak desteklemeliyiz yoksa böle çok futbolcu küser.

    Haklısın. Artık herkes oraya milli takım forması ile veya kırmızı-beyaz kıyafetlerle gitmeli. Hiç güzel olmuyor.
  • siz hiç ingiltere maçlarında chelsea'li ya da cityli formalı taraftar gördünüz mü?varsada nadirdir ama bizim stadlarda çok oluyor

    ben bu kötü bişey demiyorum sonucta formaların uzerınde turk bayragı var ve turk takımları.

    hollanda macında mıllı takım formalı cok kısı gordum ayrıca
  • Klüpcülüğü bırakmak gerekiyor öncelikle. Ve maçların istanbulda değilde anadolu şehirlerinde oynanması sağlanmalı. Hem anadoluda şehirlere dinamizm gelir hemde özlenen taraftar profilini görmüş oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman volkan gol yiyince galatasaraylılar olarak sevinmezsek, ne zaman burak gol atınca fenerliler üzülürse. Dediğini o zaman düşünebiliriz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.