Şimdi Ara

Milli Takımın Başarısızlığının Nedeni Yabancı Futbolcuların Sayısı Olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba , başlıkta da belirttiğim gibi milli takımın son dönemler başarısız olmasının nedeni Yabancı Futbolcu Sayısı ile ilgili olabilir mi ?

    Türkiye'deki yabancı futbolcuların sayıca çok olmasının Türk futboluna etkileri nelerdir ? Eğer 3dk vaktiniz varsa Yükseklisans Tezim için anketi doldurarak görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Görüşleriniz araştırmanın gidişatı açısından oldukça önemlidir. Teşekkürle
    r.

    http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=013273afb9be439b9c15e2d2c3b2d2b1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winger7777 -- 6 Şubat 2013; 22:14:58 >







  • Milli takımın başarısız olmasının sebebi Türkiye'de yabancı sınırlaması olmasıdır. Zaten 5 tane Türk oyuncu ilk 11 başlamak zorunda olduğu için kalburüstü oyuncular takımların kendilerinin oynatmakta zorunda olduğunun farkında ve bu yüzden hiç çalışmıyorlar. Çünkü takımdan kesik yeme ihtimalleri çok düşük.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le Parlé

    Milli takımın başarısız olmasının sebebi Türkiye'de yabancı sınırlaması olmasıdır. Zaten 5 tane Türk oyuncu ilk 11 başlamak zorunda olduğu için kalburüstü oyuncular takımların kendilerinin oynatmakta zorunda olduğunun farkında ve bu yüzden hiç çalışmıyorlar. Çünkü takımdan kesik yeme ihtimalleri çok düşük.

    Görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Linkteki anketi yanıtlar ve ankette yer alan kısıma da bu düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim.
  • Anketi doldurum. Kolay gelsin. Tez işi zordur bilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.