Şimdi Ara

Milli Takım 2014 DK Elemeleri İnceleme-Analiz Suçlu kim? Avcı mı yoksa... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mehmet Demirkol'un dediği gibi bizde kulüp milliyetçiliği ülke milliyetçililiğinin önünde.Suçlu bulmak istersek 1000 tane suçlu bulursun.Taraftar suçludur mesela Y.D suçludur mesela Avcı suçludur Terim suçludur altyapıda oyunculara gerekli fizik takviyesi yapmayan antrenör suçludur.Suçlu bulmak kolay önemli olan çözüm bulmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avcı maffetti bizi.
  • Hacı bence tek sorun Macaristan'a kaybedilen 4 puan.Onlar kayıp olmasa suan cıkmıstık zaten.

    Arayan Robben bile dedi; biz elemedik onları, onlar diğer takımlara puan kaybından kalamadı play-off'a.

    Son maçta kusura bakma Hollandayı yenemezsin. Bu heyecan için teşekkürler Fatih Terim deyip geçeceksin.

    Alın bu yazdıklarımda tüm bu yolculuğun öz ve öz özetidir.
  • bence suçlu aziz yıldırım. çünkü aziz yıldırım şike yapmasaydı demirören tff başkanı olmayacaktı. maa abdullah avcı takımın başına getirmezdi. getirseydi bile 2 maç sonra kesin kovardı. biz de brazilya ya giderdik.
  • Topcular avciyi kovdurmaya oynadi abi bu kadar basit
  • Avcı döneminde kaybedilen puanlar olmasaydı gidebilirdik.

    Da gitsek ne olacak? Hollanda'yı yenemiyorsun. "Hollanda zor rakip ama, onu yenmek kolay değil" diye mantık mı olur? Bu mantıkla Dünya Kupası'na gitsen kura şansı olmadıkça ilerleyemezsin. 2002'de karşımıza Japonya ve Senegal çıktı da yarı final gördük. Brezilya gelince elendik.
  • Mümkünse araştırma yapma. Volkan'dan zerre haz etmeyen birisiyim. Senin yazdıklarına göre her şeyin suçlusu Volkan. Sahada başka topçu yok zaten öyle ya? AA rotasyon yapacam dedi sonradan u dönüşü yaptı 2-3 oyuncuyla sınırlı bıraktı. Dedelerle rotasyon olmaz zaten kardeşim. FT'yi getiriyorsun adam takıntılıkta zirve. Kazım'ın oynadığı takımı yarı finale çıkarttı o şartlarda takım sakattan cezalıdan geçilmiyordu dediler bu adamda iş var tekrar çağırak ama yetmedi işte yapamazsın her zaman. Koskoca milli takımın sol beki yok sağ bekte GG'ye muhtaç, stoper 2-3 tane sağlam çocuk var ama yetmiyor, forvet rezalet, orta saha ciğerleri bitmiş, kale zaten Allah'a emanet sonra rotasyon yapamayız Almanlara, İspanyollara ağzımız açık bakarız. Sinan Bolat denen bir çocuk var adamı Porto aldı Helton 35 oldu artık 1-2 seneye kesin as olacak, hala onbire koymaya cesaret edemiyorlar şu çocuğu. Ömer'i Gökhan'ı kaptın ama İlkay'ı Tolga Ciğerci'yi kaçırdın. Almanya uyandı artık enayilik yapmıyorlar. Erkan Zengin'e teklif mi götürdük adam İsveç milli takımında kulübüde oturuyor bizde oynardı yoklukta. Bizim insanımız adam olsa adam gibi görevinde kalır. Bu sözüm Tolunay Kafkas'a. Kardeşim seni getiriyorlar altyapı sorumlusu olcan TS teklif yapınca vın kaçıyon. Hepsinin yanında YD denen adam TFF başında umarım biliyorsunuzdur. Bu adam bu federasyonun başında olduğu sürece kimse başarı beklemesin. Beşiktaş'ın ahını aldı, kulübün adı şike davasına karışmasına rağmen gitti başkan adayı oldu. Gittiler bunu seçtiler ayrıca. Acıyorum düştüğümüz hallere ya.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.