Şimdi Ara

Milli Muharip Uçak'ın yerli motor süreci ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bunu başaramaz isek Rusya ve Abd nin karşısına çıkamayız!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    İnsanlar ancak cekincelerini,simdiye kadar yaptiklarinin yapacaklarinin teminati olacagini!!!!!!bildikleri icin soru isaretlerini belirtirler.Padisahlik gibi bir iklim suren cografyada o iyi dileklerinizi!!!!!emin olun sahiplerine yonlendireceksiniz.

    Kula kul olmayin.Aklinizi kullanin."Ne istedinizde vermedik"dusturunu hayatinizdan cikartin.Dini olarak degil vicdan sahibi olarak hayatinizi surun.

    Bu arada su motoru yapilmiyor.Savas jeti motoru yapiliyor.O 2029 de milli jet havada olmaz ise soylediklerinizi lutfen yalamayi unutmayin.

    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 11 Ocak 2020; 20:11:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2029 cokda uzak değil 9 yil var insallah başarırız dunyada ucak motoru ureten ulke sayisi bir elin parmağını gecmez🥺

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu konuda hemen hemen her kesimden insanın yorumlarını okuyorum. elbette ülkemizde bu tür çalışmaların yapılması çok önemli. bununla birlikte üretilecek motorların gelişmişlerinin de uzay çalışmalarında kullanılması da gündeme gelecektir. en azından uzaya giden ülkeler arasında olmamız da önümüzdeki 20 yılda mümkün olabilir. elbette bu sürecin devam edebilmesi için kişilerden önce devletlerin vizyon ve misyon sahibi olması gerekir.
    sırf muhalefet olmak için ben yaptırmam, ben para ödemem, gereksiz, anlamsız vb düşüncelere sahip insanların devletin başına geçmesi bu tür projelerin yarım kalmasına sebep olacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: celeroni

    bu konuda hemen hemen her kesimden insanın yorumlarını okuyorum. elbette ülkemizde bu tür çalışmaların yapılması çok önemli. bununla birlikte üretilecek motorların gelişmişlerinin de uzay çalışmalarında kullanılması da gündeme gelecektir. en azından uzaya giden ülkeler arasında olmamız da önümüzdeki 20 yılda mümkün olabilir. elbette bu sürecin devam edebilmesi için kişilerden önce devletlerin vizyon ve misyon sahibi olması gerekir.
    sırf muhalefet olmak için ben yaptırmam, ben para ödemem, gereksiz, anlamsız vb düşüncelere sahip insanların devletin başına geçmesi bu tür projelerin yarım kalmasına sebep olacaktır.
    Arkadaşım tamam iyi niyetlisin ama uçak motoru ile uzaya gidilmez. uzaya roket motoru ile gidilir. Roket motoru için çalışmalar tabi ki yapılmalı ama ikisini bir biri ile karıştırmayalım. Bildiğim kadarı ile uzaya kendi imkanlarımız ile uydu göndermek için çalışma yapılıyor.




  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de ABD'den biz uçak almamışız bildiğin ücretli abonelikle kullanma hakkı almışız. Daha düne kadar dost-düşman ayrımını bile ABD belirliyordu neyse ki aşıldı. F-35'lerin gelmemesi de bence bizim ülke için daha hayırlı olacaktır.
  • kimse köstek olmuyor, ama dostlar iş başında görsün tarzında değil midir malum zihniyetin girişimi? ehonomi çoh eyi dünya bizi gısganıyo!

  • Devletimize inancım tam inşallah bununda başaracağız

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Sr-71 in seruveni mig-25 tarafından bitirilmisti.
    Ayrıca uçuş sonrası için gereken bakımlarda çok pahalıya geldiği için kullanımdan kaldırıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum sen abd ve rusyanın karşısına sadece motor ile çıkabileceğinimi sanıyorsun. adamlar bilim ve teknoloji konusunda ayrıca eğitilmiş insan konusunda bizden 100 yıl ilerideler. biz son 20 yılda naptık , binlerce imam yetiştirdik.

  • bu güne kadar hep öyleydi. şimdi yumurta kapıya dayanınca seçime kadar yardırıyorlar. ama binlerce mühendisi yurt dışına kaçırdıktan sonra ne kadar yapabilirler görcez. umarım bu vesileyle bir şeyler üretmeye başlarız

  • saçma sapan yorum yazanlara söylüyorum. Yahu jet motoru yapmak kolay iş mi sanıyorsunuz bu külot üretmeye benzemez. her civatanın tasarımı özel yapılır. kolay iş değil

  • size kesinlikle katılıyorum. motorların farklı olduğunu biliyorum. ben motor geliştirme aşamasında elde edilen deneyimlerin aktarılması boyutunda fikirlerimi beyan etmiştim. her ikisinin de farklı olduğun biliyorum.
    Kendi imkanlarımız ile uzaya uydu fırlatmak bugünkü teknolojilerle imkansız değil. bununla birlikte uluslararası uzay istasyonlarına personel göndermek, kendi uzay araştırmalarını yapabilmek gibi hedeflerden bahsetmiştim. elbette bu tür araştırmalardan faydalanacak bir kültürün oluşması, oluşacak bu kültürün sürekliliği, ülkemize ne tür faydalarının olabileceği, gibi konularda da çok iyi analizler yapılması gerektiğini düşünüyorum.

    Düzeltmeniz için teşekkür ederim.
  • türk milleti artık üretim yapmaya başladı helal olsun .

  • Yan tarafınada taramalı takarız , en az 30 tane de bonba yükledik mi dünya dize gelir.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.