Şimdi Ara

Millenicom nakil sırasında aboneliği dondurmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Farklı bir adrese taşındığım için Millenicom’dan bulunduğum internet hizmetini yeni adresime taşımalarını istedim fakat yeterli altyapı olmadığı için beklemem gerektiğini söylediler. Bu süre zarfında herhangi bir ücret ödemeyeceğimi ve hizmetimi dondurduklarını söylediler. Buna rağmen fatura işlendiğini ve hizmetimi aktif olarak devam ettirdiklerini öğrendim. Müşteri hizmetlerini arıyorum, “Hattınız borcunuzdan dolayı kısıtlanmıştır” diyor otomatik olarak ve herhangi bir şekilde müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Kullanmadığım hizmet için ödenmemiş faturam için arıyorlar, onda da müşteri hizmetlerine aktarırlarken hat düşüyor ne hikmetse yine derdimi anlatamıyorum. WhatsApp numaralarına yazıyorum yine otomatik cevap geliyor, BTK’dan şikayet dilekçesi oluşturayım diyorum önceki şikayetlere cevap vermedikleri için BTK’ya da yazamıyorum. Çok güzel bir düzen kurmuşlar resmen paranızı gasp ediyorlar bir şekilde. Geçen gün aradılar bu derdimi anlattım, sizi müşteri hizmetlerine aktarıyoruz onaylıyor musunuz dediler, onaylıyorum dedim hat düştü ve "Ödeme sözünüz işleme alınmıştır" şeklinde bir mesaj geldi. Oysa ki ödeme sözü vs vermedim. Millenicom'dan uzak durmanızı tavsiye ederim. Kullanmadığım ayları fatura edip, hiçbir kanaldan itiraz hakkı dahi tanımıyorlar. İnterneti kullanmadığıma dair ekran görüntülerini, BTK şikayetlerini, faturaları kanıt olarak ekliyorum.


    İnternet kullanımım:


    Millenicom nakil sırasında aboneliği dondurmamış
    Millenicom nakil sırasında aboneliği dondurmamış
    Millenicom nakil sırasında aboneliği dondurmamış


    Faturalarım:

    Millenicom nakil sırasında aboneliği dondurmamış


    BTK’da işletme üzerinden yaptığım şikayetler. (Nakil/Geçici dondurma için 20 Temmuz tarihinde şikayette bulunmuşum fakat cevap vermemişler. Bunlara cevap verilmediği için yeni şikayet oluşturamıyorum. Ayrıca fatura ödeme sözü almak için arayan hanımefendi bir müşteri hizmetlerine aktardı oradan sonra aktarmaya kalktığında hat düştü. Bu olaydan önce Millenicom’un sitesinde de şikayetlerimi görüntüleyebiliyordum fakat şuan orada şikayetlerimi görüntüleyemiyorum)

    Millenicom nakil sırasında aboneliği dondurmamış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 10 Ekim 2020; 17:36:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • "btk üzerinden" tekrar şikayet oluşturun, lakin c/p yapıp cevap verecekler, o cevaptan itibaren bir kaç gün içerisinde cevap hakkınızı kullanarak kaydı tekrar aktif edin, 3. de BTK incelemesine giriyor şikayet.

    kurum üzerinden oluşturmayın kaydı.

    ayrıca muhtemelen faturaları bi şekilde alacaklar, siz kanıtlarınızı şimdiden toparlayıp hakem heyeti başvurunuzu oluşturun. daha sonra "yasal faiziyle birlikte" iadesini alırsınız :(


    alternatif: fatura itirazı için dilekçe ve kanıtları "iadeli taahhütlü posta" ile ptt ile gönderebilirsiniz.

    bir kopyası elinizde bulunsun muhakkak.

    aynı belgeleri tüm milleni maillerine de atın.

    kafaları karışsın biraz.

    faturayı düzeltmezlerse, iadeli taahhütlü postanın sizin yanınıza büyük bir kanıt olarak kalacağını bilecekler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.