Şimdi Ara

Millenicom nakil rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 29 martta üniversite okuduğum ilden ailemin olduğu yere internetimi nakil için başvurdum.Ve özellikle belirttim derslerim online olacak ve devam zorunluluğum var eğer çabuk gelecekse nakil yapın yoksa ben daha hızlı bir çözüm arayacağım dedim.Işte aciliyet belirtiriz 2 3 güne nakil olur dendi bana bende onay verdim.18 gün geçti 18 gün derslerimi kaçırdığıma mı yanayım devamsızlık yaptığımamı neredeyse hergün arıyorum hep aynı cevaplar yok türktelekomu bekliyoruz.Arkadaş türktelekoma baskı yapamıyormusun işini yaptıramıyormusun eğer yaptıramıyorsan bırak bu işi bizleride mağdur etme kaç gündür ha gelir ha gelir iptalde etmedim.Ama yeter artık 18 gün nedir ne geri dönen var sorun şu diyen var halledicez diyen yok.Bir kere bile aramadılar şöyle oldu böyle oldu diye.Bir kere şikayetvar.com dan aradılar.Onlarda ne dese beğenirsiniz.Sorunum çözülmemiş hala duruyor şikayetvar.com da işte bizi aradılar sorunumuzu çözdüler diye puan verebilirmisiniz? Sorunumu çözmemiş aynı şeyleri tekrarlamış benden puan istiyor ? Ben arayıncada hep aynı cevaplar.Ama yeter artık cidden yeter sinir sahibi oldum sizin yüzünüzden. Bu hafta sonuna kadar çözdünüz çözdünüz.Gider başka bir internet sağlayıcısıyla anlaşırım size sabrettiğim yetti artık.Buraya yazmamda bir çözüm olmucak Alper beye yaz da yazmayın buraya onada yazdım bir sonuç yok.Her foruma mecraya bunları yazıcam yeter mağdur ettiğiniz çünkü ben derslerden kalmışın devamsızlık yapmışım umrunuzda mı değil evde kimsenin telefon interneti kalmadı bi müddet ordan idare etmeye çalıştım ama onlarda bitti.Yeter millenicom yeterrrr.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aynı hikaye tek farkı yeni abonelik başvurusu yaptım 31 marttan beri bekliyoruz. Cuma bağlandı bağlandı...
  • Bitmiş bunlar ya adamlara mail atıyorum burda post açıyoruz yalandan da olsa kopyala yapıştır cevap bile vermiyorlar.Bugün perşembe 19. Gün yarin cuma sonra haftasonu yarında gelmezse ben üyeliğimi kapatıyorum yeter artık sizi bekledigimiz arayıp şurda arıza var şurda sıkınti var demekten bile aciz hale gelmişsiniz siz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, sizlere yardımcı olabilmemiz için pm üzerinde ad,soyad,iletişim bilgilerinizi paylaşabilir misiniz
  • https://forum.donanimhaber.com/millenicom-fiber-interner-baglanti-surecim-ve-yasadigim-sikintilar--142898810 aynı rezilliği bende yaşamaktayım hocam, tez iptal etmenizi öneririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Ne pm si arkadaşım 2. Ciye veriyorum bilgileri ne sorunum çözüldü sorununuz şu diye geri bile dönülmedi.Dalga mı geçiyorsunuz insanlarla ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.