Şimdi Ara

Millenicom FTTH GPON ALTYAPIDA HIZ 1MBIT PINGLER 300MS JITTER 3000MS UZAK DURUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, 3 hafta önce türk telekom dairemize kadar fiber altyapı çekmişti hatırlarsınız. konuyu okumak isteyen varsa buyrun atıyorum linkini.
    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-gpon-altyapi-hk-millenicom-icerir-tesekkurler-millenicom--142620217

    Neyse efendim işte türk telekom çalışanı geldi güzelce kurulumu yapıp gitti. Hatta kendisiyle tartışma yaşadık profesyonelce olmayan bir davranış sergiledi: "Millenicom sana tahattüt ettiği bu hızı veremez." diyip gitti. Ben de zamanında Türk telekomdan çok çekmiş biri olarak millenicom firmasının arkasında durdum. ilk 1 hafta sorunsuz kullanım yaptım. paketim 100mbit ama ben 127 mbit download aldım. yurt dışı pinglerim mükemmel seviyedeydi. Hatta tarafıma ulaşmış bir sözleşme olmamasına rağmen kullanım sağladım. sözleşmenin bir önemi yoktu. aramızda duygusal bir bağ kurulmuştu. yıllardır adslden çekmiş biri olarak onlar çıkarsın faturayı bu hizmetle(!) öderim sorun yok dedim.

    Sorun 2 hafta önce başladı. Arada izlediğim yayınlar baktım donuyor. Alışkınız bağışıklık kazanmışız. Korona filan var nasılsa düzelir deyip sallamadım pek. Sorun her gün giderek arttı. Burnumun dibindeki Ankara'ya ping değerlerim 100mslere çıktı. %10paket kaybı ve jitter 3000ms

    Bu ana kadar bana yardımcı olmuş olan alper beye mesaj attım forum üzerinden. Hemen beni forumdaki destek arkadaşa yönlendirdi. Arkadaşlar, sevgili forum üyeleri iyi dinleyin. 2 hafta boyunca günde 2 kez forum üzerinden görüşme sağladık. 4 defa modem üzerinde işlem yaptılar. Hiçbiri çözüm sunmadı. Daha önce çağrı merkezinde çalıştım. Bu kadar rezil bir müşteri temsilciliği görmedim. Çalışanlar fiberin f sinden uzak. konuşamıyorlar. EVET KONUŞMAYI BİLMİYOR ÇALIŞANLAR.

    Ben bu süreçte defalarca çözüm odaklı alper beyle ve çalışanlarla iletişime geçtim ve asla umursanmadım. Çözüm odaklı olmak istedim çünkü türk telekom tekelinden uzaklaşmak istemiştim. Ancak şu süreçte şunu anladım türk telekom kötünün iyisidir. böyle merdiven altı firmalardan uzak durmak lazım. sizle aldığım değerleri paylaşıyorum ve yarından tez iptal talebimi iletiyorum. Millenicom sınıfta kalmıştır uzak durunuz. Hatları patlak çalışmıyor hizmet veremiyorlar. millenicomda asla çözüm bulamazsınız. tüm yollar kapalıdır. destek kaydı oluşturursunuz anında çözüldü diyerek kapatılır. forumdan mesaj atarsınız otamatik copy paste mesaj atarlar. NETFLIX YOUTUBE TWITCH KULLANICILARI O LOADING BİLDİRİMİ HEP VAR MİLLENİCOMDA. Yıl 2020 ve ben 144p izlerken donma yaşıyorum.

    benim yaptığımı yapmayın denemeyin bile bu adamlar ftth altyapıyla 1 mbit hız verebiliyorlar UZAK DURUN. Şans verilecek bir firma değil buna emin olabilirsiniz.

    Millenicom FTTH GPON ALTYAPIDA HIZ 1MBIT PINGLER 300MS JITTER 3000MS  UZAK DURUN!

    Millenicom FTTH GPON ALTYAPIDA HIZ 1MBIT PINGLER 300MS JITTER 3000MS  UZAK DURUN!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagami raito -- 1 Mayıs 2020; 23:53:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bana sözleşme bile imzalatmadılar 1 lira ödemeden bu aboneliği iptal ettireceğim. böyle rezalet görmedim hayatımda. adamların 3 şeritli otoyolu var 100 şerit araba geçirmeye çalışıyorlar. hatlar serverlar patlak millenicomda. 1 abonenin hakkı 100aboneye bölüştürülürse böyle bir durum ortaya çıkar. ne superonlineda ne ttde böyle bir sorun olmazdı bu altyapıda eminim. adsl bağlantısından daha kötü her şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hala başvurmayı düşünen varsa bugün saat 19.23 de yaptığım testin sonucu. paketim 100mbit
    Millenicom FTTH GPON ALTYAPIDA HIZ 1MBIT PINGLER 300MS JITTER 3000MS  UZAK DURUN!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagami raito -- 2 Mayıs 2020; 19:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdsl altyapı 110 metre mesafe Tip7 Saha dolabı
    Saat:19.56
    Millenicom FTTH GPON ALTYAPIDA HIZ 1MBIT PINGLER 300MS JITTER 3000MS  UZAK DURUN!
  • Dediğiniz gibi adamlar ariza kayitlarini otomatik cevaplarla hemen kapatiyorlar. Haftalardir her haftasonu ping sorunu yasiyorum bir kere bile cozum odakli bir sey soylemediler. Millenicom cöptür izak durun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar forumda 2-3 dakika gezerseniz zaten görürdünüz, TürkNet dışında alternatif ISS'lerden xDSL kullanmamanız gerektiğini söyledik kaç kere. Özellikle Millenicom firmasının asla taahhüt edileni vermediğini, müşteri hizmetlerinde ilkokul mezunu insanların çalıştığını, telefonları yüzünüze kapatmalarıyla meşhur olduklarını söyledik, gidip hala 3-5 TL uğruna ömrünüzden aylar kısaltıyor, stresten saçlarınızın dökülmesine yol açıyorsunuz. ISS değil Millenicom, forumdaki %90 ve lisede ortalama bir bilgisayar bilgisi olan herifler bunlardan daha çok şey biliyor, iki kabloyu ucuca ekleyip satıyorlar kaç tane veri merkezi varmış belli mi zaten web siteleri bile çakma WordPress neredeyse, veri merkezleri bodrum katında falan galiba zaten bu kadar kalitesiz hizmeti yıllardır açıklayamadık. Azıcık araştırın yani dolandırılmaya yol vermeyin bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 2 Mayıs 2020; 20:29:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iptal ettim kurtuldum. modemi de yolladım oh kafam rahat tertemiz 35 mbit alırım bu fiyata ama en azından tam hız alırım!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de ftth altyapı iel 10mbps var. internet hızım hiç düşmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.