Şimdi Ara

Millenicom Fiberde Taahhütü Bitenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Marrusia kullanıcısına yanıt

    benimde bitiyor 1 ocakta mesaj geldi 0212 li ve 0850 li nymaradan arıyacaz size özel teklifimiz var cevaplamayı unutmayın die bende yenilemeyi düşünüyorum bende memnunum

  • millenicom pişmanlıktır. 3 haftadır internet sorunumu çözemediler.

  • bugün arandım ve 112.90 teklif verdiler tabiki kabul etmedim herkese 99.90 bize 112.90 @millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2

  • quote:

    Orijinalden alıntı: memet0864

    bugün arandım ve 112.90 teklif verdiler tabiki kabul etmedim herkese 99.90 bize 112.90 @millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2

    Merhaba, PM üzerinden İsim, soy isim ve irtibat bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.




  • Bana 50 mBit için 109.90 TL öneren Naci arkadaşımıza da buradan selam söyleyeyim o zaman. Personel indirimi olarak da 104.90 TL harika bir fiyat demişti. Ve kendisine tüm firmalar müşterilerini telefonda kandırmak istediği için izin verin de ben pazartesi gününe kadar bir araştırma yapayım, erken aradınız, gafil avlanmayalım derken de tam bu teklifleri kastetmiştim. Şekil 1-A da görüldüğü üzere ne yazık ki gene müşteri yanlısı değiller.

    Alper Karaer'in ayrılmasından çok mutluyum. Kendisine özelden de yazmıştım. Millenicom'la olan tecrübemi anlattığım başlıkta objektif olarak abonelere doğru, düzgün bilgi aktarmaya çalışmış, arkadaşını getir kodu meselesine bile girmeden Superonline altyapısında nispeten az sorun olduğunu aktarmıştım insanlara ama en büyük güvence Alper Karaer idi.

    Bir insanın şirkete farklı bir bakış açısı kazandırabileceğinin kanıtı kendisi, öte yandan bir insanın her şeyi çözemeyeceğinin de ispatı.
    Türkler olarak ne zaman para için böylesine birbirlerimizi kandırma derdine düştük, o zaman kaybettik. Çok yazık, çok üzücü. Meselenin 10 TL olmadığını kimse anlamıyor. :(

    Superonline'a geçmek fazla para ödemek, Kablonet'e geçip benzer kalitede hizmet almak pekala mümkün benim için bunu bilmiyor da değiller anlattım ama işte çağrı merkezindeki arkadaşlarımız demek başka niyetleri var. Sağlık olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 19 Aralık 2020; 15:53:16 >




  • Arkadaşlar 24 mbps 75 Lira 24 ay taahhütlü. Memnun musunuz superonline alt yapısı üzerinden?
    Zam gelmeden bir 24 ay taahhüt yapayım diyorum. Öyle ping falan filan çok önemli değil. Netflix YouTube zoom bunlar gerekiyor benim için. Modem kaliteli olmasa da olur. Xiaomi nin 4 antenli bir router i var.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Bence 99.9a 100 Mbps daha mantıklı..Hizmette sıkıntı yaşamıyorsan eğer geç derim...
  • Bu konudan haberim yoktu. 100mbit sol altyapısı kullanıyorum. Önce 109.90 teklif ettiler kabul etmedim. Sonra 104.90 teklif ettiler gene kabul etmedim. Sonra 99.90 dediler kabul ettim. Sanırım daha altına inmemişler. Tek gıcık olduğum nokta taahhütsüz ücreti 290 tl tutarak caymaya engel oluyorlar. 2 yıldır hiç sorun yaşamadığımdan (2 sene de sol kullandım 4 yıl sayılır) kabul ettik bakalım zam gelecek mi gerçekten yeni yılda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.