Şimdi Ara

Millenicom Abonelik iptali (En Basit Yöntem) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
11
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bizde de çok uzun zamandır millenicom var. Öyle bir internet hız problemi vs yaşamadık. Hatta sorun olduğunda yardımcı da oldular, yalan yok.


    Dairenin girişine kadar fiber kablosu çekildi. VDSL kullanıyoruz, 25 Mbps hıza ulaşabiliyoruz rahatlıkla. Fiber ise 100 Mbps ve aynı fiyat. Sitelerinde, fiber başvurusunu sadece yeni müşteriler yapabilir diyor. Bu şekilde geçiş yapabilen oldu mu hiç? Taahhüdün bitişi, 1 Temmuz 2022. Ne kadar ceza ödeneceği de belli değil (muhtemelen indirim sağladıkları tutar kadar diye düşünüyorum). Türk Net, bunun bir kısmını karşılıyor gerçi.


    E-devletten fesih için girdim (eşimin bilgileriyle), kimlik, banka üzerinden, elektronik imza ile ancak izin veriyor. Hoş, hepsi de var bunların da mevcut aboneliği iptal ettirip yine Millenicom üzerinden fiber devam edebiliyor muyuz?

  • 11 yıldır abonesiyim. Doping ADSL zamanında 2 mbit ile başladık, 4, 8 ve bir kaç senedir 50 Mbit VDSL ile devam ediyorum. Taahhüt haziran 2022 de bitecek. Son 1-2 aydır akşam 20.30 ile 24.00 arası hızım 10-12 mbit civarına kadar düşüyor. Normalde 7-8 olan ping 75-80 lere çıkıyor.

    Online platform üzerinden maç yayınları aldım, izleyemiyorum hep takılıyor diyorum, para ödedim diyorum. "Hızınız normal bir sıkıntı görünmüyor" diye mesaj atıyorlar. Her akşam aynı saatlerde başlıyor ve gece 00.00 dan sonra hız düzelmeye başlıyor.

    Kaç kere aradım görüştüm, yazdım ve WhatsApp üzerinden saatleri ile hız testi sonuçları yolladım ama yok. Çözemiyorlar ve üstüne sorun yok diyorlar.

    İptali sorduğum zaman 503 ₺ Taahhüt cayma bedeli çıkarıyorlar. Oysaki 1 yıldan uzun süreli aboneliklerde böyle bir hakları yok. Tüketici hakları Madde 52 de açıkça belirtilmiş bu husus.

    Millenicom Abonelik iptali (En Basit Yöntem)

    Bizim binaya bir kaç gün önce TurkNet Gigafiber geldi. 480 ₺ ye kadar cayma bedelini de karşılıyor. E-Devletten direk iptali için başvuru yapacaktım. BTK ya da direk şikayet edecektim. Neyse ki TurkNet direk geçiş işlemlerini hallediyormuş.

    Eğer bir yetkilisi falan var ise gelip okusun diye açık açık yazıyorum. Kaybeden ben değil, siz olacaksınız Bilin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Taahhütsüz paketlerine geçmeyi düşünüyordum sırf istediğim zaman ayrılma özgürlüğü için ama burada yazılanları görünce gözüm korktu doğrusu. Taahhütsüz deyip iptal işlemlerinde yıldırma politikası izleyenlere pirim verilmemeli, Türk Telekom yapmıştı bana bunu 10 yıl önce, o gün bugündür yanından yakınından geçmem. Konu için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yere yazacağım, anlatacağım..


    BTK üzerinden sonlandırdığım şikayet yazımın son hali.. Kimseye bu beceriksiz ve işe yaramaz, insanları aptal yerine koyan firmayı tavsiye etmiyorum. Tam 12 yıllık aboneliğimi sonlandırdım bugün itibari ile ve @TurkNet Destek 1000 Mbit Gigafiber hızına geçiş yaptım. 1 haftadır en ufak bir sorun dahi olmadan inanılmaz hız ile internete giriyorum.


    Alıntı

    metni:
    Bugün itibari ile firmanızın müşteri ile alay edercesine kopyala yapıştır yaparak verdiği cevaplardan, Her akşam benden değil SİZDEN kaynaklanan ama sizin bir türlü kabul etmediğiniz internetteki yavaşlamadan ve yükselen ping sorunundan, 2 ay boyunca uğraşıp çözüme kavuşmayan suçu müşteriye atan siz MİLLENİCOM firmasından kurtulmuş bulunmaktayım..  
    1 haftadır geçiş yaptığım firmadan aldığım hizmet ile sizde yaşanan sorunların hiç birini yaşamamış olmak, aynı paraya 20 kat daha hızlı sorunsuz internet hizmeti almanın verdiği konfor ile size 12 yıl nasıl katlandığımı hala anlamış değilim.. Müşterilerinizin sorununu abonenizken çözmeyi deneyin. iptal aşamasına gelince arayıp "Ekip yollayalım, sorunu çözelim iptal etmeyelim" demeyin.! Daha öncede söyledim, yine söylüyorum. Bu şekilde kaybeden ben değil, hep siz olacaksınız. Sizin firmanızı tavsiye ederek yıllar içinde abonesi yaptığım en az 17 kişi daha iptallerini gerçekleştirecek. Süreci, yaşananları ve 2 aydır bana yaşatılan tüm eziyeti her ortamda anlatmaya çalışacağım.. 
    Son olarak, Tarafıma kesilecek cayma bedeli içeren tutarın da tamamını yeni geçiş yaptığım firma karşılıyor.. Tüketici hakları Madde 52 uyarınca ödenen tutarın faizi ile geri alınması konusunda da ne gerekiyorsa yapacağımı da bilmenizi isterim.. 


    Millenicom Abonelik iptali (En Basit Yöntem)



    @millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2 @Millenicom Destek 3





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.