Şimdi Ara

Millenicom Aboneliği İptal Etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar başvuru ve başvurudan sonraki süreci baştan sona anlatıyorum. 30 Mart pazartesi günü Millenicom Whatsapp destek hattı üzerinden başvuru için mesaj attım ve 1 saat içinde geri dönüş yaptılar. Daha sonrasında bilgilerimi verdim ve başvurum alındı. Hemen bir gün sonrasında 31 Mart salı günü kurulum ekibi geldi ve internetimi bağladı. Bana alabileceğim hız 10 mbps denildi fakat 4 mbps bile alamıyordum üstüne üstlük sık sık kopmalar oluyor ve ping değerlerim artıyordu. Oyun oynadığım için bu kopmalar bana illallah ettirdi. Kopmalarla ilgili kayıt oluşturdum diğer günün sabahında düzeltilmiştir diye mesaj geldi fakat düzelen hiçbir şey yok :) Millenicom'a başvururken Turknet'e de başvuruda bulunmuştum ve beni dün aradılar (YAPA) kendi altyapılarının olduğunu ve 100 mbps hız alabileceğimi söylediler. Daha sonrasında Millenicom aboneliğimi iptal ettirmek için müşteri hizmetlerini aradım fakat iptal talebimi belirtmek için kanal yok mecburen internet arızası bölümüne girdim. Müşteri hizmetlerine bağlandım ve bilgilerimi alıp iptal talebi için farklı bir birime aktaracığını söyledi. Bekledim anam bekledim 30 dakika bana kendi reklam müziklerini dinlettiler daha sonrasında hattan koparıldım :D Tekrardan aradım gene aynı şekilde müşteri hizmetleri çıktı bilgilerimi aldı ve iptal talebi için farklı bir birime aktaracığını söyledi, bende daha öncesinde 30 dakika beklettildiğimi ve sonrasında hattan koparıldığımı söyledim. O da bana yoğunluk olduğunu bu yüzden bağlanamadığımı söyledi fakat teknik destek birimine 1 dakikadan kısa sürede bağlanabildiğimi söyledim. Bir şey diyemedi ve tekrardan aktaracağını söyledi. Gene bekliyorum yarım saat oldu ve tak gene hattan kesildim. Sonrasında Whatsapp destek hattına yazmayı denedim. Bilgilerime ulaşabilmeleri için T.C kimlik numaramı istedi verdim iptal talebim olduğunu söylediğimde kimse cevap vermedi. Alttaki ss de görebilirsiniz. Bugün tekrardan 3 kere müşteri hizmetlerini aradım fakat bağlanamıyorum bile. Müşteri olana kadar çok güzel bir şekilde hizmet veriyorlar fakat müşteri olduktan sonra kale bile alınmıyorsunuz. Bu firmaya abone olurken bunları göz önünde bulundurun.

    Millenicom Aboneliği İptal Etmiyor
    Millenicom Aboneliği İptal Etmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Silver -- 2 Nisan 2020; 18:24:59 >







  • türknetemi gecicen mileniden iptal ettirmene gerek yok türknete geciş yapacagını bildir milenicomdan halletsin türknet
  • lordert kullanıcısına yanıt
    Daha öncesinde Türknet'e başvurmuştum aktivasyon işlemleri tamamlanmış başvurumu tekrardan iptal edip başvurursam sürecim çok uzayacak. Turknet'e bildirdiğimde bu şekilde söylediler.

    Millenicom Aboneliği İptal Etmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Silver -- 2 Nisan 2020; 18:29:37 >
  • One Silver kullanıcısına yanıt
    Peki günün birinde Türkneti iptal etmek istediğinde senden fax isteyeceklerini ve faxı gönderdiğinde sürekli gelen faxınız okunaksız gelmiş diyip sizi oyalayacaklarınızı biliyormuydunuz. Başıma geleni söyledim. Ama yine Türknet 1 tık daha iyidir mileniden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zeki_ce kullanıcısına yanıt
    Şuan bulunduğum bölgede sadece Türktelekom adsl (10 mbps) altyapısı ve Türknet YAPA (100 mbps) altyapısı var. Zaten Türknet harici farklı bir firmaya geçiş yapsam alabileceğim maksimum hız 10 mbps olacak. Bu yüzden Türknet harici bir alternatifim yok zaten. Hali hazırda Superbox kullanıcısıyım ve aylık 170TL civarı ücret ödüyorum mecburiyetten. Yıllardır altyapı bekliyordum, Turknet altyapısı varmış haberim yoktu. Şuan bu internet benim için bulunmaz hint kumaşı. İptal etme gibi bir alternatifim yok anlayacağınız. Tabii bilgilendirme içinde teşekkürler genede.
  • Sen boşa geçiyorsun.. 100Mbps diye bir şey yoktur, olamaz. (Şuanki durumun için)
    100Mbps'e kadardır ve bunun içine 10Mbps de girer. Şu ülke de "e kadar" ibaresini bu firma kadar rezil eden başka firma yok sanırım.

    Ayrıca TürkNet'in altyapısı yok gibi bir şey, kısıtlı bir kaç lüks sitede fiberleri var.
    TR'de bakır altyapının tek sahibi devlet adına TürkTelekom (2026' ya kadar), sözleşme adı ne olursa olsun bu degişmez gerçek.
    Sanırım siz fazla anlamıyorsunuz bu işlerden , sizi yemişler.
    Umarım yanlış biliyorsunuzdur ve TT altyapısı 10Mbps'den fazla veriyordur.
    Keşke konuyu önceden açsaydınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 3 Nisan 2020; 1:34:51 >
  • NT2L kullanıcısına yanıt
    asıl siz yanlış biliyorsunuz türknetin santral bazında yapa dedigi kendi alt yapısı var bu yapada mesafeye baglı olarak 100 mpbs dowloand ve alt yapının destekledigi kadar uploud (20-30-40*-50-55) mpbs saglayabiliyor ama bu hızları alabilmek için yapa santraline yakın olmak gerekiyor mesafe uzadıkca hız düşüyor tek eksi yönü bu hatta buyrun okumanız için linki size bırakayım
    https://turk.net/blog/turknet/aktif-altyapi-yapa-donusumlerimiz-hizla-devam-ediyor/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 3 Nisan 2020; 8:29:53 >
  • lordert kullanıcısına yanıt
    Efenim mesajlarımı düzgün okuyun. Benim bilmediğimi/yanlış bildiğimi nereden çıkardınız.
    Altyapı santrale cihaz koymak ile olmuyor.
    Lütfen siz bana akıl vermeyin, benim bilgim var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 3 Nisan 2020; 12:52:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NT2L kullanıcısına yanıt
    peki çok bilmiş kardeşim madem yapa türknetin kendi alt yapısı degil diyorsun açıkla bakalım bize nasıl oluyorda alt yapının destekledigi uploudu veriyor? telekomun verdigi vae deki uploud limitlerine neden takılmıyor? malum uploud limiti en fazla 4 mpbs telekomda bireysel için
  • lordert kullanıcısına yanıt
    Özetle (berata anlatır gibi)
    VAE de devreyi TT portları/cihazları ile bir kiralıyorsun.
    YAPA da sadece bakır devreyi kiralıyorsun, santrale yerleştirdiğin cihaza bağlatıyorsun.
    Bu kimseyi altyapı sahibi yapmaz. TT sözleşme yenilemez, bakırı söker YAPA biter. Bunlar altyapı kiralamanın çeşitleri.

    Sen diyorsun ki; Kiracı eve eşya koydu artık mülk sahibi.
    Benim kızdığım mesajlara atlamanız, biz bilmiyor muyuz? İşkembe olsun diye mi yazıyoruz burada?
    Evet ben çok bilmişim, sizde prof...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.