Şimdi Ara

Milleni.com Dns Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 yıldır mikrotk olarak millenicom'u kullanıyorum. İnternet gerçekten tatmin edici hızda fakat anlam veremediğim bir sorun var.(Bu konunun aynısı başka forumlarda var fakat onlarla sıkıntım biraz farklı onun için yeni konu açıyorum) Youtube,google gibi bazı sitelere tıkladığım anda giriyor ama bazı sitelere girmesi çok uzun sürüyor Gelelim tuhaf kısma csgo'da oyuna girerken bazenleri steam internet yok diyor ama ben csgoya girdiğimde sunucuya connect çekince 40-50 ms le oyun oynanıyor veya rekabetçi girince 1 saniye kesinti olmadan rekabetçi bitiyor.Steama bazen bu sıkıntı oluyor bazende direk herşey açılıp normal giriyorum.(steam'a bağlanmadan oyuna girdiğimde oyuncuların foto'su gözükmüyor) Oyunlarda 0 kesinti olması galiba sorunun dnsde olduğu anlamına geliyor.Çok dns denedim sıkıntıda değişim yok.
    Modemde Arıza olamaz çünkü sıkıntı modemdedir diye kabloyu direk bilgisayara takıp 2 gün kullandım biraz daha hızlandı ama sorun aynı. Mikrotik'de sıkıntı yok o kadar kesintisiz oyun oynadık.
    Birşey indirirken başta bekliyor bağlanınca hızlıca indiriyor. Sıkıntıyı VPNle çözdüm türkiye serverlerine bağlanıyorum normal bir internete dönüşüyor ama VPN kullanarak yapamayacağım şeyler var bankaya girerken adresim bir anda değiştiği için giriş çok zor oluyor. Çok film izleyen birisi olarak Netflix'e girmiyor vpn kapatmamı istiyor.Steamda sorunlar VB./vpnsiz kullanmak istiyorum
    Lütfen yardım edin Kime sorduysam değişik şeyler söylüyor.❓







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.