Şimdi Ara

MİLANO YA GİDENLER KONUYA BEKLENİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 hafta sonra milanoya tatile gidiyorum hangi otelde kalacagımızı tur acentesi bildirmedi şehirde neler yapmalıyım nerelerden alışveriş etmeliyim neresi ucuzdur neresi pahalıdır yardım edin lütfen



  • erkanbrkpc E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Milano
    Italya'da gezmek için gidilebilecek bir nokta değil bence. Diğer şehirleri (Verona, Roma, Floransa, Pisa, Napoli, Venedik vb.) bu konuda çok daha güzeller..

    Alp daglarina yakin oldugu için kisin oldukca soguk bir sehir.

    Roma Eski Italya'yı, Milano ise Yeni Italya'yı temsil ediyor. Sehirde gotik mimarinin sahaserlerinden Duomo katedralini gezebilirsin, üst katina cikip manzarayi seyredebilirsin. Leonardo Da Vinci'nin etkileyici bir heykeli var. Alisveris için çok pahali bir sehir. Duomo yakinlarinda alisveris bolgesi denilen bir kısım var. Orada Gucci, Armani, Prada,Ermenegildo Zegna vb. dünya devlerinin magazalari var.

    Bence günübirlik Como gölüne gidebilirsin. Trenle 45 dk. sürüyordu sanirim.
    Garda gölü-Verona sehir turu bir arada ekstra bir yerel tur satin alabilrsin.

    Iyi eglenceler simdiden...
  • çok sağolun hocam
  • Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden biri olan galleria vittorio emanuele II (duomo katedralinin hemen yanınada) pahalı mağaza ve restoranların olduğu bir yer. Galleria’nın içinde insanların bir boğa mozaiği etrafında döndüklerini görürsünüz. Topuğunu boğa figürü üzerine bastırarak üzerinde tam bir tur atıyorlar. Şans getireceğine inanılıyormuş. Ayrıca la scala opera binasını , Sforza Kalesini ve Sempione Parkında yürüyüş yapıp kahvenizi yudumlamayı ihmal etmeyin.Yazdığım yerler şehrin merkezinde zaten . Milano gezi için 1 gün yeterli olur.Mutlaka trenle italyanın diğer şehirlerini de gezin.Bir de orada ve İtalyanın bir çok yerinde çok fazla Afrika kökenli satıcıların olduğunu göreceksiniz.Turist olduğunuzu anladıkları zaman, size bir şeyler satana kadar peşinizi bırakmıyorlar.
  • çok sağolun hocam
  • Alisveris icin buenos aires caddesine gidin. Her turden yer bulursunuz. Cinli sokak saticilarindan luks magazalara birmilyoncu dukkanlara kadar hersey bu caddede. Duamodan 5 dakikada metroyla yada yuruyerek gidebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.