Şimdi Ara

MİKADO MD-10B USB + FM + SD KART + BLUETOOTH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    MİKADO MD-10B USB + FM + SD KART + BLUETOOTH HOPARLÖR detaylıca inceleme fırsatm oldu sizlerle paylaşmak istedim.

    Öncelikle ürünün ses yüksekliği iyi ancak son seste baslarda boğulma yapıyor ve rahatsız ediyor ses bozuluyor ancak boğulacak kadar açmadığınızda baslar çok iyi orta seslerde bas ve ses yeterli bence. Balkonda radyo dinlerken son ses açamazsınız zaten. Son sesi anca sahilde falan yada kalabalık bir ortamda açılır. Boyut olarak büyük olduğunu düşünüyorum. Bir eksi yanıda şarj girişinin mikro usb olmaması yani sıtandart samsung şarjları ise ürünü şarj edemiyorsunuz, şart kablosunun her zaman yanınızda olması gerekiyor.

    Ancak özellik olarak bakıldığında radyo çekimi yeterli, anteni olması güzel, kumandayıda çok beğendim. Radyoda kumanda ile istediğiniz kanala gidebiliyorsunuz. Örneğin 5. Sıradaki kanala gideceksiniz kumandadan 5e bastığınızda direkt o kanala gidiyor yada 5inci sıradaki kanaldayken 20. Sıradaki kanala gitmek istediğinizde 20yi tuşlamanız yeterli. Kumandadan cihazı kapatabiliyorsunuz ancak açmıyor, açmak için cihaz üzerindeki düğmeye basmak gerekiyor. Kumandadan sesi kısıp açabiliyorsunuz(cihaz üzerinden son sese alıp kumandadan kısıp açabilirsiniz cihazda ne kadar açıksa kumanda o seviyeye kadar getirebiliyor) kumandadan modlar arası geçiş apabiliyorsunuz örneğin radyo dinlerken bluetooth moduna gelebiliyorsunuz yada usb takılı ise usb den müzik çalabiliyorsunuz.

    Bu ürünün birde MD 10A modeli var onda da USB girişi yok A ve B modellerini karıştırıp yanılmayın. Vatan bilgisayarda iki modelde var boyutlarına ve sesine yakından bakabilirsiniz.

    Saygılar...







  • İncelemeniz için emeğinize sağlık. Hala kullanıyor musunuz? Geçen zaman içinde değişen fikirleriniz var mı?

    Bu yada başka tavsiye edeceğiniz müzik kutusu var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluetooth performansı nasıl acaba pili kaç saat gidiyor hocam tavsiye edermisiniz.
  • Aldım kullanıyorum pili ölçmedim ama 6 saat kadar gidiyor sanki. Kumandası ile kullanımı güzel. Bluetooth sen deyince denedim bence gayet iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzerty -- 10 Kasım 2017; 13:36:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugun vatanda test ettim hiç fena değil ses kalitesi. ben zaten daimi tv ye bağlayıp kullanacağım. Sürekli prize takılı kullanmak sanırım sıkıntı yaratmaz. Kullananlara sormak istediğim bir şey var, USB den veya hafıza kartından mp3 klasöründe karışık çalabilme özelliği var mıdır?
  • Ben de bugün iki farklı usb ile denedim. Hiç çalmadı neden acaba anlamadım? Biri 4gb biri 8gb idi içine mp3 ve mp4 dosyalar attım klasör olarak da direk karışık şekilde de attım ama çalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimonay

    Arkadaşlar bugun vatanda test ettim hiç fena değil ses kalitesi. ben zaten daimi tv ye bağlayıp kullanacağım. Sürekli prize takılı kullanmak sanırım sıkıntı yaratmaz. Kullananlara sormak istediğim bir şey var, USB den veya hafıza kartından mp3 klasöründe karışık çalabilme özelliği var mıdır?
    Merhaba hocam. Böyle bi özellik var mıymış?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yiwotxxx

    Merhaba hocam. Böyle bi özellik var mıymış?

    Alıntıları Göster
    Kumanda üzerinde varsa karışık çalma özelliği olabilir ama kumanda kırıldı şimdi ne desem yalan olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü Kasım 2019'da efsane cuma indiriminde hepsiburada.com'dan satın aldım. Bluetooth'tan, radyodan, USB'den müzik dinlerken sürekli son derece rahatsız edici cızırtı geliyor. Hele cihaz size yakın bir mesafedeyse bu ses daha da kötü. Bu haliyle cihazdan müzik dinlemek tam bir işkence. Bu nedenle bozuk ürünü iade ettim. Ve bu yorumu hepsibuarada.com'a yazdım. Ancak yorumum yayınlanmadı. Almayı düşünen arkadaşların dikkatine.
  • Tolunay35 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var işin garip tarafı 2 3 senedir kullanıyorum daha yeni farkettim. Önceden mutfakta yüksek sesle dinliyordum fark edememişim. Gece kısık sesle müzik dinleyeyim dedim bluetootla müziği açtım müzikten önce sabit bir cızırtı sesi. Şarkı değiştirdim yok spotify, youtube denedim yok. Dedim belki sorun bluetoottandır radyo açtım yine aynı ses sonuç hüsran. Servise falan götürsek ya da bi anlayana çözüm olur mu acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.