Şimdi Ara

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.582
Cevap
55
Favori
145.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okan Turkoglu

    Ferhat bey'in burayı okuduğunu söyledeği çok değerli Miele yetkilisi abicim:

    1) Bu STB 205-3 turbo başlık neden tükenip duruyor? Diyet yapanların yaptığı gibi azar azar ama sık sık mı getirtiyorsunuz? Şöyle bol bol getirtip yığın depolarınıza, insanlar istiyor...

    2) C3 lere orjinal olarak oturduğunu söylediği 07 782 945 kod numaralı filtre tutucudan da bol bol getirip internetten satar mısınız lütfen? Ben de sordum miele servisine, sadece C1,C2'ler için olan filtre tutucuyu biliyorlar, C3 içine tam olabilecek olanı bilmiyorlar.

    Şahsınızda tüm Miele ailesine, şahsım, akrabalarım ve forum üyeleri adına sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
    Amin.





    Amin valla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat34 -- 22 Mart 2018; 2:51:41 >




  • Okan Turkoglu O kullanıcısına yanıt
    İnsanlar 205 model turbo başlığı sorup duruyor. Neden sık sık tükeniyor Miele sitesinde ??
  • Maşşallah mielenin en baz modeli alınıp turbo başlıkda takılıp bu denli kullanılcağını yıllar önce tahmin etmezdim süper oldu,
    Turbo başlık kıtlığı yaşanıyor şuan,
    Kafayı çalıştırıp turbo başlık ve en baz miele c3 ü alıp kullananlar faydasını görücekler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu mesajları iletişim bölümünden miele shopa gönderirseniz karşılık bulacağını sanıyorum. Burada okunması ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok isteyen oldu ama siteye konmadı bir türlü. Filtre tutucu bulunmaması halinde şu an kullanılan filtreyi ömrü dolduğunda ufak bir modifikasyonla içini çıkartıp alt kısmı ile süpürge arasına bedava filtre konabilir. İçine tutturulabilir. Diğer aparat bende var sadece arada tutma işi yapıyor o kadar. Bizde çareler bitmez. Ama en kesin çözüm firmaya sürekli mail atın derim.

    Birde unutmadan uzatılmış garanti için mail attım hemen geri döndüler. Sertifika göndermiyorlarmış. Sistemde ek garanti görülüyor dedi. Bilgilerinize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristotheles -- 24 Mart 2018; 0:32:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aristotheles A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bilgiler için. Filtre tutucuyu ne zaman getireceklerini sormuş muydunuz mieleye?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 24 Mart 2018; 9:57:15 >
  • Sitede stokta görür görmez ısmarlamıştım, onun için sormadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STB 205-3 Turbo Yer Fırçası yine stoklara girmiş, fiyatı hala 298 lira.

    https://shop.miele.com.tr/miele-stb-205-3-turbo-elektrikli-supurge-fircasi


    Miele bu sene de fiyatı arttırmaz umarım.
  • Mehmet3435 M kullanıcısına yanıt
    205 yine tükendi :) Şaka gibi ya....
  • STB 205-3 bir gördüm stok da bir gördüm bitmiş, arkadaş parmak sayısı kadar mı getirtdiniz, koca Miele firmasının başlık teminin de bu kadar zorlanmasını anlamadım. Filtre tutucu hala yok
  • Merhaba,

    Kalitesine güvenip Miele C3 Limited Edition süpürge aldım ancak çekim gücü iyi olmasına rağmen başlığı halıda kaymıyor. Ben erkek halimle en güçlü ayarda itip çekmekte çok zorlandım.Eşim ise sadece en düşük güçte süpürme yapabildi. Bu konuda bir önerisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeroseven

    Merhaba,

    Kalitesine güvenip Miele C3 Limited Edition süpürge aldım ancak çekim gücü iyi olmasına rağmen başlığı halıda kaymıyor. Ben erkek halimle en güçlü ayarda itip çekmekte çok zorlandım.Eşim ise sadece en düşük güçte süpürme yapabildi. Bu konuda bir önerisi olan var mı?

    Turbo başlık alın, o halıda kayıyor muş. Yorumlar öyle.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara güvenip miele C3 aldım, deneyelim dedik, ancak süpürge halıda kaymıyor, bunun için ne yapmak gerekiyor? Turbo başlık onermeyin, şu anda 300tl verip turbo başlık alamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackmannnnn kullanıcısına yanıt
    Turbo başlık dışında yapabileceğiniz bişey yok ki hocam. Tüm elektrikli süpürgelerde durum bu. Turbo başlık yoksa halıyı çekiyor. Daha ucuz turbo başlık takabilirsiniz ucuza satılıyor n11, gittigidiyor gibi sitelerde.
  • Daha ucuz turbo başlık derken hangilerini kastediyorsunuz, link varmı
  • hiberix01 H kullanıcısına yanıt
    ucuz turbo başlıklar çabuk kırılıyor. bence müsait olduğunuzda taksitle 205 başlığı alın daha iyi. ben öyle yaptım.
  • Mehmet3435 M kullanıcısına yanıt
    Teyzem miele 205 turbo başlığı bizde görüp çok beğendi. Götürüp kendi makinesinde denemiş ve uymuş. Şimdi onun için de sipariş geçicem ama stoklara girmesini bekliyorum. Teyzemdeki eski makina samsungmuş yanlış hatırlamıyorsam.
  • Tüm süpürge modelleri için halı temziliğinde turbo başlık alınması en doğru karar bence de. Halıda rahat ittirilebildiği gibi standart başlıktan çok çok daha iyi bir temizlik sağlıyor.

    Ben yabancı forumlara süpürge bakıp araştırırken toz torbalı miele cat&dog a karar vermiştim. Turbo başlık da set içerisinde veriliyordu. Yabancı forumlarda çok övülmüştü.

    Buradaki yazılanları okuyunca gördüm ki; 1400 liraya turbo başlık da içeren cat&dog modeli almak yerine,
    indirimdeki aynı motora sahip C3 Limited Edition'u 699 liraya alıp üstüne stb305 turbo başlığı 405 liraya almak daha mantıklı.
    Sonuçta 1,400 lira yerine 1,104 lira ediyor. 300 lira cepte. Satın almadan turbo başlıklardan stb205 in de oldukça yeterli olduğunu okuyunca, 107 lira daha ucuz olduğundan onu aldım. 1,400 liralık cat&dog 997 liraya gelmiş oldu. 400 lira azına mal oldu. Çok memnunuz ailecek,turbo başlık başka bir şeye benzemiyor. Kullananlar görmüştür, bilir zaten.

    Halıda normal başlığı ile takılmayan yeni ve güçlü süpürge yok gibi. Amazon.com daki nilfisk miele yorumlarında okumuştum: Eski süpürgelerde motor çok çok güçlü olduğundan başlıklarda ona göre yapılıp halıda rahat gidiyormuş sanırım. Güçler avrupa birliği kurallarıyla düşürülünce başlıklarda yapılan ufak tefek tasarım değişiklikleri yapılmış. Ondan sonra da standart başlıklar halıya tutunur hale gelmiş. Zaten temizliği yüzünden çok beğendiğim turbo başlık, bu yüzden, alınması neredeyse zorunlu bir başlık oldu çıktı.

    Çok kaliteli ve çok hijyenik torbalı bir süpürge düşünüyorsanız, bence de miele hala rakipsiz ama turbo başlık almadan eksik kalıyor. O yüzden 699 liraya süpürge yanında 298 liraya turbo başlık satın almak bence şart. Yani en ucuz miele aslında bence 997 lira.Sınıfına göre değerlendirin yani çok gelmesin, bu formül 1400 liralık miele cat&dog tan bile daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat34 -- 27 Mart 2018; 19:13:13 >




  • alimurat34 A kullanıcısına yanıt
    Turbo başlık almanın önemine katılıyorum. Ama herkesin maddi gücü aynı değil. Dolayısı ile ilk başta sadece miele C3 limited edition 699 tl ye alınabilir. Mevcut pek çok güçlü süpürge modeli gibi halıda güçlü olmayan çekiş seviyelerinde kullanılabilir. Bir de hakikaten halı tipiyle de ilgisi var. Bendeki halılarda o kadar takılmadı standart başlıklar mesela. Yine en üst seviyede kullanmak zor. Ama eşim 3. kademe kullanıyor halıda ve yeterli olduğunu söylüyor. Her şeyden önce ne toz kaldı ne de toz kokusu.

    Turbo başlık takıldığında ise halıdaki performans patlıyor resmen. 6. yani en üst seviyede rahatça itilip tertemiz yapıyor. Ama maddi imkanı kısıtlı arkadaşlar hemen almasınlar. Uygun bir zamanda, ileride taksitle alsınlar. Ucuz yan sanayi turbo başlıklara ben de güvenmiyorum Bozulup kırılıyorlar. 1 sene bekleyin ama mielenin kendi turbo başlığını alın. Yıllarca dayanacak bir şeye benziyor. Hayırlısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 27 Mart 2018; 18:55:43 >




  • ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    c3 limited edition almanyada 209 yuroymuş. 1,030 lira ediyor. Almanyada üretiliyor ama Türkiye'den 330 lira daha pahalıya satılıyor.

    Türkiye sitesinde eski fiyatı zaten 990 lira görünüyor. Bence döviz artarken miele süpürge almayı planlayan varsa hemen alsın.

    stb 205 turbo başlığı da almanyada 69,90 yuroymuş. 340 lira ediyor. Yine Türkiye'den 40 lira daha pahalı. Burdaki konuda pek çok kişi turbo başlık istenirse sonradan da alınabilir demişti. Süpürgedeki 300 liralık indirim kurdan bağımsız yapılmıştı. O yüzden imkanı ve ihtiyacı olan süpürgeyi hemen alsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet3435 -- 27 Mart 2018; 19:8:48 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.