Şimdi Ara

mid + sistem tavsiyeeeeeee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumdan birkaç arkadaşım yardımcı oldu sağolsunlar.yeni sistem kurmak istiyorum aracıma.mid takımı olarak kicker ds 650.02 var 2 tk.onları satıp yerine ne alabilirim diye düşünüyordum bu işten anlayan yada sesini dinlemiş arkadaşlarım yardımcı olurlar umarım.kaliteli ve yumuşak çalması önemli sistemin tüm ses tonlarını algılasın dinleyen..

    aşağıda yazdıklarım nasıldır?yorumlarınızı bekliyorum.yada sizin tavsiyeleriniz?

    - mtx blackthunder
    - Focal 165 A1
    - Focal 165 VR
    - VİBE SEK 60
    - Vibe liteair6
    - vibe blackair6
    - hertz esk165
    - MOREL TEMPO 6
    - hertz hsk 165

    teyp olarakta elimdeki sony gt470us yi satıp ne alabilirim?

    beğendiklerim

    - pioneer 6950
    - pioneer 7250
    - pioneer 5050
    - pioneer 6050

    bas olarak sony xs104p5 var elimde-yerine ne olabilir? yada elimdeki uygunmu?25cm.bagajda yer kaplamayan tatlı tonlaması olan bir bas olabilir.
    birde vibe qb69 model bas gibi birşey var portsuz kutuda bu iki bas yerine ne olabilir????????????

    anfi olarak midler için jbl gt5a604 var.yukarıdaki midler için yada tavsiye edeceğiniz mid takımları için bu anfi uygun olurmu?yada ne önerirsiniz?

    bas için de xetec xi600.1 var elimde bu uygunmu?yada ne tavsiye edersiniz?çok teşekkürler.............







  • Eğer ki bütçen güzel ise tüm markaları aynı yapmaya çalış ve tüm bileşenlerini montajcıyla beraber yap.
    Beğenmediğin bir şey olursa iade edersin.
    Birde tonlama açısından senin karakteristiğin önemli. Topladığın sistemi beğenmeme olasılığın olabilir.

    Mesela güçlü bir sistemin olsun istersin. Vibe black air v6 dan temiz ses alırsın ama istediğin volume da yüksek ses alamazsın. Yaptığın mafrafa üzülürsün.
    Sana derlerki anfin yetersiz, anfi önerirler. Anfin kağıt üstünde güçlü bir anfidir ama bileşeninle uyumsuz olur. Bir süre sonra seste kesme yapar.
    Teyp önerirler eq ayarını beğenmezsin, birde bakmışsın teybin eq band sayısı düşük çıkar müdahale edemezsin.

    Sen bası uzatan tarz seversin, ama sana kicker derler birde bakmışsın bas senin karakteristiğinden farklı birşey çıkar, iade etmek istersin ama sana satan kişi sen bana bunu istiyorum dedin bunu verdik der.
    Bu arada herşey bileşenle bitmiyor. Montaj işçiliği ve kullanılan malzeme kalite ve doğru malzeme en önemli kısımlar arasında.
    Bunlarla karşılaşmamak için gidip dinle ve birbirleriyle uyuşan sistem topla. Sonuç az para değil.




  • bende suan ana unıte jvc avx 33 var ,anfi sound magus h 500 5 kanal,mid olarak önde 1 takım vibe sek 60 var bas kicker comp 15 suan arka pandizota 85 lik temiz ve yumusak tonlu aynı zamanda saglam bass vuran kafamda 2 marka model var 1.si pıoneer ts 6965 v2 140-150 cıvarı kagıt konı 2. olarak jbl power serisi oveller bunlar cok pahalı turkıyede tesısatı yaparken bır cok urunu alıp degıstım ve suan kı tecrubemle soyluyorum tonlu bır ses ıstıyorsan mıt olarak focal, jbl power seri ve hertz esk serileri harıka benım suan kullandıgım vibeler iyi ama sestekı okadıfe yumusaklıgı yok.kıcker basa gelınce samımı soyluyorum daha once kullandıgım baslar boshmann,pıoneer impp pıoneer 303 f,jbl gto cıft bobın,jbl gt 1000 lık,dd 512 modeli bunların hepsını dınledıkten sonra ben kıckera karar verdım ilerde kıcker comp vr olarak degıscem tabı anfım buna musaıt soun magus anfıyı kesınlıkle onerırım elın de olmayan tesısatcıllara sorma cok bılmıslık yapar jvc avx 33 kendını kanıtlamıs ve japon uretımı bır cıhaz birde söyle bısey var bir cok pıoneer ve sony teyp kullandım sony nın bass ında dınledım sony arba üzerinde gercekten basarısız 5v rca cıkıslı teybı yok belkıde ama pıoneer tepler gercekten guzel belli serilerden sonra 4000lı 4 volttan dusuk rca yok sony kullanarak hıc bır zaman ıstedıgın verımı alamazsın hangı modelı olursa olsun umarım yardımcı olmusuzdur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.