Şimdi Ara

Microsoft Xbox Wireless Headset [Ana Konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
9
Favori
9.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft Xbox Wireless Headset [Ana Konu]


    Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık


    Konsolla doğrudan eşleşme | Olağanüstü ses | Hafif ve esnek



    Microsoft Xbox Wireless Headset [Ana Konu]


    Ses performansında sınıfının en iyisi

    Bir bağlantı aksesuarı veya sinyal istasyonuna gerek olmadan Xbox konsolunuzla %100 kablosuz bağlantılı, düşük gecikmeli ve yüksek kaliteli sesi deneyimleyin. Gerçekçilik ve sizi tamamen saran ses doğruluğu için Windows Sonic, Dolby Atmos ve DTS Headphone:X gibi uzamsal ses teknolojilerini destekler.



    Microsoft Xbox Wireless Headset [Ana Konu]


    Rahat ve sezgisel tasarım

    Ultra yumuşak kulaklıklar, hafif tasarım ve özelleştirilebilir kafaya oturma ayarı sayesinde saatlerce rahat bir şekilde oyun oynayın. Yeni Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklığın döndürülebilir kulaklık kadranları, ses düzeyini ve oyun/sohbet dengesini sezgisel yöntemle değiştirme olanağı sunar. Hızlıca ayarlayın ve oyuna dönün. Tamamen ayarlanabilir mikrofon, kullanılmadığı zaman katlanabilir ve göz önünde durmaz.


    Microsoft Xbox Wireless Headset [Ana Konu]


    Son derece anlaşılır sohbet

    Ses yalıtımı, arka plan sesini azaltarak mikrofonda sesinize odaklanır. Konuşmadığınız zamanlarda ise otomatik ses kapatma özelliği, iletişim kanalının anlaşılır kalması için mikrofonunuzun sesini otomatik olarak kapatır. Sesi manuel kapatma düğmesi de ihtiyacınız olduğunda size gizlilik seçeneği sunar.


    İletişimde kalın

    Zorlu ortak görevlerde koordine olmak veya çevrimiçi rekabette boy göstermek için en heyecanlı oyun oturumlarına dayanabilen bir mikrofonlu kulaklığa ihtiyaç duyarsınız. Dahili ve yeniden şarj edilebilir pil, 15 saate varan pil ömrü sunar.


    Sınırları olmayan ses

    Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 bilgisayarlar ve Bluetooth® üzerinden mobil cihazlarla uyumlu olan Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık ile oyun oynarken her şeyi açık ve net bir şekilde duyun.


    Teknik Özellikler

    Microsoft Xbox Wireless Headset [Ana Konu]


    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Kulaklık ile birlikte Dolby Atmos özelliğini tam manası ile kullanabileceğiniz oyunlar da şu şekilde.


    Call of Duty: Modern Warfare (including Warzone)

    Call of Duty: Cold War

    Borderlands 3

    Overwatch

    Battlefield 1 (PC)

    Star Wars: Battlefront

    Gears of War 4 (Xbox One X)

    Gears 5

    Crackdown 3 (Xbox One/Xbox One X)

    Star Wars: Battlefront II 

    Assassin’s Creed Origins (Xbox One X)

    Final Fantasy XV (Xbox One X)

    Rise Of The Tomb Raider (Xbox One X)

    Super Lucky’s Tale (Xbox One X)

    Mass Effect: Andromeda (PC)

    For Honor

    Forza Horizon 4

    Metro Exodus

    Resident Evil 2

    The Division 2

    Zone of the Enders: The 2nd Runner

    Shadow of the Tomb Raider

    Ori and the Will of the Wisps

    Tom Clancy's The Division 2

    Immortals Fenyx Rising

    Microsoft Flight Simulator

    Grounded

    GRID

    Resident Evil 2 - 3

    Need for Speed Heat

    Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (Nacon), Xbox + PC

    Cyberpunk 2077 (CD Projekt Red), Xbox + PC

    Devil May Cry 5 Special Edition (Capcom), Xbox + PC

    Dirt 5 (Codemasters), Xbox + PC

    Inertial Drift (Pqube), Xbox + PC

    Project Cars 3 (Namco Bandai), Xbox + PC


    Bu oyunlar dışında diğer oyunlarda da etkisi tabiki var. Fakat tam uyumlular kadar değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 16 Nisan 2021; 1:33:12 >







  • Urun resmi olarak Türkiye ye geldiğine göre ana sayfası olması gerektiğini dusundum. Urun hakkında tartışma veya bilgi alış verişi icin konu kullanılır ise iyi olur.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ürünü 14 Nisan 2021 tarihinde Amazon Türkiye üzerinden 1038₺ ye siparişini geçtim. 16 Nisan da elime ulaştı. 2 gündür test yapıyorum ve artık incelemeyi yazmanın vakti geldigini düşündüm.

    Tercih sebebim
    - Öncelik ile yeni nesilde PS4 den sonra Xbox tasınınca yaklaşık 1-2 aydır kulaklık arayışı içine girdim. PS kullanırken Gold kulaklık ve standart telefon kulaklığı ile kullandım hep. Benim için Konsol aksesuarları her zaman ön planda olmuştur. Sebebi verilen destek, yazılım güncellemeleri ve sorunsuz tam uyumlu olmaları. O yüzden de Microsoft ürününe yöneldim. Dolby Atmos ve DTS destekliyor olması bile başlı başına seçim sebebi olabilir. Bu fiyat aralığında bu özellikleri bulmak çok zor. Bana göre rakipsiz.

    Malzeme Kalitesi
    - Beklediğimden iyi bulduğumu söyleyebilirim. Kaliteli bir ürün hissiyatı var.

    Konfor
    - Genel olarak kulaküstü kulaklıkları pek sevmem, bende darlama vs yaptığı için. Bu kulaklık bu konuda gayet iyi. Yastıkları ve kafa bandı gerçekten çok güzel. Ağırlığı da gayet ideal olduğundan bu konuda sorun çıkartmadı şu ana kadar. Ses açıp kısma ve Sohbet oyun sesi ayar yerinin kulaklık üzerinden çevirerek ayarlanabilir olması da çok hoş hareket olmuş.

    Ses Kalitesi
    - Genel olarak fazla müzik vs dinleyen biri değilimdir. Önceki kullandığım kulaklıklara göre bariz şekilde iyi olduğu söyleyebilirim. Özellikle Warzone da Dolby Atmos ile bu daha net belli oluyor. Silah ve patlama sesleri gerçek gibi. Dolby Access uygulaması içerisinde Test Demolarında da bariz fark belli zaten. Dolby Atmos ile gerçekten çok iyi olmuş kulaklık. Oyun içi müzikler de bass lar benim icin gayet iyiydi.

    Mikrofon Kalitesi
    - Warzone da oyun içi, Xbox grup ve Telefon görüşmesi olarak test yaptım. Karşı taraftan aldığım yorumlar sorunsuz olduğu idi.

    Gecikme
    - Ben hiç bir gecikme hissetmedim. Daha öncesinde kontrölcüye bağlı telefon kulaklığı ile aynı geldi. Warzone, Forza Horizon 4 ve Cyberpunk 2077 de denedim.

    Diğer Özellikler
    - Kulaklık konsol u acabiliyor, konsol u kapatabiliyor. Hatta Tam kapat modunda kapatıyor. Ayrı bir güzellik olmuş bence. Konsol u kapattığınızda kulaklıkta kapanıyor.
    - Çift cihaz destegi olması çok iyi ve başarılı çalışıyor. Konsol ve telefonu tanıttım. Oyun oynarken arama geldi ve ses yoğunluğunu Sol kulaklık ile oyundan sohbete aldım telefon görüşmesi yapıp sonra oyuna devam ettim. Konsol a Wireless üzerinden bağlanıyor iken telefona Bluetooth ile bağlanıyor.
    - Netflix uygulaması üzerinden Dolby Atmos destekli içerikleri açtığınızda orjinal Atmos Sesleri ile açılıyor içerik. Bu durumda gayet iyi.
    - Pil süresini Microsoft 15 saat diyor, yarı dolu çıkıyor kutudan. Bakacağız onada. Pil durumunu ana ekran da gösteriyor olması da ayrı güzel.
    - 5 Aylık Dolby Access üyeliği veriyor.
    - Harici Dungle gerekmeden bağlantı sağlamasıda gayet başarılı hareket.

    Olumsuzluk
    - Bazı kişiler için 3.5mm giriş olmaması olabilir.

    Şimdilik bu kadar. Daha farklı durumlara rastlarsam ekleme yapmaya çalışırım. Benim beklentimi suana kadar fazlası ile karşıladı. Merak ettiğiniz noktalar olursa da seve seve test ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 18 Nisan 2021; 3:2:27 >




  • çok pahalı ms xbox da batırdı bu konu özelinde.Bilgisayar gibi uyumlu yap herkes kulaklığını kablosuz oynasın

  • waleur5 kullanıcısına yanıt

    Suan bu urunun ABD den vergisiz gelişi bile 850₺ civarı. Fiyat konusu bence ucuz bile. Suan kablosuz olupta zaten daha uygunu yok. Arctis 1 var oda arada sirada indirime giriyor. Bu üründe zamanla indirim görecektir. Keske daha ucuz olsa tabiki.

  • 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum tam bir f/p ürünü. 1038 TL'ye kablosuz ve direk dongle olmadan bağlanan, bu kalitede ses veren başka ürün yok. Hem atmos hem dts ile denedim ikiside başarılı.  

  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

    Çok sevindim hocam. Bende 2 gün önce Dolby Access i aktif ettim ve standart telefon kulakligina bile takla attirdigini görünce Atmos destekli kulaklık şart dedim ve aldık. Heyecan ile bekliyorum bakalım.

  • Playstation 5 de çalışır mı ?
  • Çalışmadığı söyleniyor. Sadece Mobil, PC, Mac ve Xbox uyumlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 16 Nisan 2021; 11:32:28 >
  • gaza gelip ben de aldım. umarım fiyatına değer.

  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Yorumlarını bekliyoruz.

    Şuan bu fiyata kablosuz ve aynı zamanda Bluetooth kulaklık yok zaten. Birde Dolby Atmos ve Digital desteği olan hiç yok. 1.199₺ normal satış fiyatı birde. Amazon sağolsun kıyak yapmış.

    Bu arada Ürün ile birlikte 6 aylık Dolby Atmos üyeliği geliyor. Aynı zaman da şuan Dolby Atmos lisans ı 31₺ Xbox üzerinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 15 Nisan 2021; 11:28:3 >
  • Mikrofonunu hep olumsuz yorumlar almış var mı deneyen?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KenanK89

    Hayırlı olsun hocam. Yorumlarını bekliyoruz.

    Şuan bu fiyata kablosuz ve aynı zamanda Bluetooth kulaklık yok zaten. Birde Dolby Atmos ve Digital desteği olan hiç yok. 1.199₺ normal satış fiyatı birde. Amazon sağolsun kıyak yapmış.

    Bu arada Ürün ile birlikte 6 aylık Dolby Atmos üyeliği geliyor. Aynı zaman da şuan Dolby Atmos lisans ı 31₺ Xbox üzerinde.

    Sony wh-1000xm3 ANC'li kulaklığı adaptörle Xbox' da kullanıyorum. Mikrofonu çalışmıyor tabi sadece ses... Bakalım bu nasıl performans verecek.


    Dolby Atmos ve Digital destekleri için Xbox konsoldan bir ayar falan yapıyor muyuz?

  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Mağaza üzerinden Dolby access uygulamasını indirip aktif etmeniz gerekiyor. 7 günlük deneme veriyor ilk başta. Lisans kulaklık için ücretli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 15 Nisan 2021; 11:58:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Mikrofonunu hep olumsuz yorumlar almış var mı deneyen?

    Ben farklı ekiplerle parti yaptım, bilerek sordum ses nasıl diye, iyi dediler. İstersen akşam gel partiye kendin duyarsın Microsoft Xbox Wireless Headset [Ana Konu] 

  • Bu fiyata bu kaliteyi bulmanız imkansız. Üstüne arkasında Microsoft desteği var. Kimse kusura bakmasın da kimse ne Microsoft'un ne de Apple'nin eline su dökemez bu konuda.
  • 1200 TL çok para 700-800 civarı alınabilir.
  • redditte falan okumuştum , gecikme yaşayanlar varmış , test eden arkadaşlar bilgi verebilir mi
  • Amazon kulaklığı göndermiş. Yarın elimde olacak inş.

    Şuan itibari ile de stok bitmiş Amazon üzerinde. Diğer kanallarda 1199₺ olarak satışta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 15 Nisan 2021; 17:10:8 >
  • Aynen hocam. Rtings sitesi de 100$ a Xbox ile uyumlu alınabilecek en iyi kulaklık yazmış incelemesine.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.