Şimdi Ara

Microsoft, Xbox Series X ve S'in Performans Sorunlarının Farkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yani Microsoft da çaresiz, şaşkın

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lord Melkor

    Yani 1.5 tf ile 720p de ps5in 4k da gösterdiğinin sadece düşük çözünürlüklü haliyle oynayabilir miyim


    Tamamda Series S, Series X ile hemen hemen aynı işlemci gücüne sahip..1080p'dede gayet yetecek Ram'i var...En büyük düşüş GPU kısmında ki oda yeni mimari.. Series X'in 4K'da 60 FPS'de oynattığı birşeyi Series S rahatlıkla 1080p 60 oynatır...
  • Tek sorunun yeni API dilinin oyun motorlarına,henüz tam anlamıyla oturtulamaması. Dalga geçtiğiniz Series S,gücü yetmez dediğiniz Series S bugün gelen yama ile birlikte AC Valhalla’yı 60fps de çatır çatır çalıştırır oldu. Demek ki SDK oturunca canavarın gerçek gücü ortaya çıkıyor.
  • Hocam sen sony den para aliyorsun dimi? He yok para almiyorda savunmak icin kendini boyle parcaliyorsan ya issizsin ya issizsin 3. Secenek yok.
  • Microsoft'un en güçlü konsol sloganı ne zaman değişmiş? Bu son çıkan oyunlarda performans olarak geri olmasından sonra mı, yoksa konsollar daha çıkmadan önce mi? Yani bu sloganı değiştirmelerindeki asıl maksat, gerçekten cihazın 12 tflops gücü verememesinden dolayı mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

    Bence 12TF güç gerçekte, mimarisi eski. Şöyle düşün AMD nin Vega 64 ekran kartı 12 TF, yine aynı firmanın 5600XT 6 TF ama iş oyun performansına gelince 5600 çok rahat Vega 64'ü geçiyor.


    Kayar nokta hesaplama gücü gerçek manada ekran kartlarının gücünü yansıtmıyor. Ben MS un eski mimari ekran kartı kullandığından şüpheleniyorum.


    Zaten dünyanın en güçlü konsolu ibaresini de bu yüzden en güçlü Xbox konsolu olarak değiştirdiler.


    MS un yalan pazarlama taktiklerini hepimiz yakından biliyoruz, bu yetmezmiş gibi oyuncuları 4K120 fps oyun gibi gereksiz beklentiler içine de soktular. Halbuki biz oyuncular sadece kaliteli ve güzel oyunlar bekliyoruz. İş güçle bitseydi, 2.5 yıl sonra çıkan Nintendo Switch, Xbox one satışlarını katlayamazdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 27 Kasım 2020; 12:37:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya gelip milletin aldığı konsolu kötülemekte hangisi olursa olsun çocukluk başka birşey değil. Kimse series s ps5ten iyi diye almıyor yada ps5 xboxtan kötü diye almıyor. Burda ne konular gördük psaldik ama oyun alamıyoruz diyen. Herkesin farklı sebepleri var kimisi bütçe dahilinde alır kimisi tvsi dahilinde alır kimisi fanatizm den alır kimisi de tr desteği ve oyun fiyatlarını gözönüne bakarak alır. İyide hayırdır size neoluyorda ona çöp buna tukaka diyorsunuz. Sanki kendileri üretmiş cihazında rakip firmaya laf atıyorlar. İzlediğim hiç bir videoda üç konsoldada aman aman bir fark göremedim . İleride oyunlar oturunca hepsi daha iyi noktalara gelecektir. Burda iş sadece konsol ureticilerinde değil, oyun ureticilerine düşen pay çok daha fazla. Pubg de hala optimizasyon yok ne PC ne konsolda. Ama apex çıktığı gibi bedava ve optimize çıktı. Burda müşteriye verilen değer çok önemli. Firmalara daha çok iş düşüyor. Bir hayırlı olsun güle güle kullanın demek yerine çok komik burda yaptığınız kıyaslamalar.burda kullanıcının amacı da önemli kimisi akşam iş dönüşü iki saat FIFA cod forza oynar ona series s yeter kimisi 24 saat başından kalkmaz tüm işi gücü oyundur farklı tercihi olur kimisi psstore çok pahalı der series x alir . Kimisi de özel oyun için ps5 alır. Sonuç olarak yapmayın efendiler. Yakışmıyor bu tartışma şekli.




  • Microsoft durumu toparlayacaktır, güç konusunda ortaya çıkan dedikoduların Microsoft düzeyinde bir şirket için gerçek olması pek mantıklı durmuyor. Güç farkını ilerleyen oyunlarda görürüz ancak kim bir oyun konsolunu gücü için alır ki ? Ortaya aldığı firmalarla fark koyması gerekiyor Microsoft'un.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bende seri x var ve hic bir sikinti hissettirmiyor. Gayet bebce adamlar gamepass ile pazara buyuk bomba patlattilar simdi ufak defek seylerle kotulenmeye calisiyor diye dusunuyorm. Ps icnde bazi muhabbetler yapiliyor. 2 konsolda cayir cayir calisiyor hacilar. Oyun fiyatlarndan dolayi xbox aldm
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Bukadar basit olayın özü . Anlamak istemiyorlar. Şimdi exc oyun oynamak istiyorum ben diyen kitleye de kimse birşey diyemez. Bende 1080p TV var series s aldım yada 4k monitörün vs var yada gamepass baslibasina tercih sebebi diyenede kimse birşey diyemez. Saçmalığın danışmanı absürt bı fanatizm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.