Şimdi Ara

Microsoft Xbox One S 1Tb All Digital hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben xbox almayı düşüyorum gamepass fiyatları düşmüş bende almaya karar verdim dolaşırken hepsiburadada all dijital adlı xbox geleceği yazıyordu acaba onu alsam daha mi olur yoksa olmaz mı karar veremedim bi yardımcı olursanız sevinirim.
    https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-s-1tb-all-digital-p-HBV00000NGAW6



  • Fiyatı çok saçma. O fiyata 2. el garantili XBOX One X alırsınız, üstüne para da kalır.
  • oytunjo kullanıcısına yanıt
    Diğer ürünler 1600 - 1700 bandında ama bu neden yüksek onu çözemedim bende bunun artısı nedir acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnncer

    Diğer ürünler 1600 - 1700 bandında ama bu neden yüksek onu çözemedim bende bunun artısı nedir acaba
    One s'i almayın.
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-one-x-sifir-ayarinda-2000tl--139488431
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-one-x-gold-rush-special-edition--139906984




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnncer

    Diğer ürünler 1600 - 1700 bandında ama bu neden yüksek onu çözemedim bende bunun artısı nedir acaba
    Onu bilmiyorum hocam. Ama 1600-1700 de çok One S için. 2. el One S bakabilirsiniz bütçe sıkıntısı varsa, ama bu paralara çıkabiliyorsanız garantili One X iş görür, kafanız da rahat olur. 4K TV varsa kesin One X alın, 4K TV yoksa bile çok daha mantıklı bu cihaz yerine One X almak. Birçok oyunu daha yüksek FPS ile oynarsınız.
  • All digital konsol yurt dışında One s'e göre epey ucuz çıkacaktı. Bu fiyata anlam veremedim, revize edilmesi şart. Sonuçta cihazdan donanım çıkarılıyor ve maliyet düşüyor. Normal One S'den ne mantıkla daha pahalıya satılıyor ki? Üstelik 600-700 lira.

    Kesinlikle bu fiyatlara almayın, daha ucuz olması gereken bir konsol daha pahalıya satılamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W

    All digital konsol yurt dışında One s'e göre epey ucuz çıkacaktı. Bu fiyata anlam veremedim, revize edilmesi şart. Sonuçta cihazdan donanım çıkarılıyor ve maliyet düşüyor. Normal One S'den ne mantıkla daha pahalıya satılıyor ki? Üstelik 600-700 lira.

    Kesinlikle bu fiyatlara almayın, daha ucuz olması gereken bir konsol daha pahalıya satılamaz.
    Tavsiyeniz için sağolun. Ay başında fiyatı belli olacak ama umarım düşük bir şekilde satarlar.


    @oytunjo

    Evet one x almak mantıklı ama ikinci el ürün almak istemiyorum hem çevremde satan yok hemnde sıfır ürün tercih ediyorum. biraz daha düşerse fiyatlar dediğiniz gibi one x düşebilirim. tavsiyen için sağol.
  • bence xbox one s e 1000 tl den fazla verilmemeli .heleki 4K tv nin varsa xbox one x en mantiklisi . yeni almak sart degil ortalama 2000 tl ye 2. el 4K tv icin alinabilir
  • İkinci el garantisi bitmiş ürüne bile sıfırdan fazla fiyata satmaya çalışıyorlar. 4k tv var ama benim odadaki 1080p genelde orada oynamak istiyorum ama one x tabikide mantıklı 2500 karar düşerse onu almak isterim ikinci el hoşuma gitmiyor bi sıkıntı çıkar falan diye.
  • makinanin temiz olduguna inanirsan 2.el sorun teskil etmiyor en azindan benim icin, elimde 2 tane xbox var birisi s modeli digeri x modeli ikiside 2. el lakin sorun olmuyor cünkü kaliteli yapiliyorlar hatirlarsaniz 2005-2010 seneleri arasinda microsoft un ve dolayisiyla xbox alanlarin 3 kirmizi isiktan cok kafalari agrimisti,dersini alan microsoft kaliteli parcalar kullaniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 28 Eylül 2019; 20:15:47 >
  • Temiz makina az kullanmış gibi şeyler bütün ilanlarda yazıyorlar ama onlarında bazılarının istedikleri fiyatlar sıfırından bile yüksek oluyor. milleti keriz zannediyorlar galiba. indirim günü bişeyler yakalarsam one x almak isterim.
  • arkadaslar ,uyanik olmak gerekiyor her 2.ci elde playstation yada xbox satanlarin makinalari kaliteli diye bir dünya yok bazilari kandirmak istiyor arizali makina satmak istiyor vs lakin bu her alanda gecerli, bizim yapmamiz gereken makinayi almadan denemek mümkünse gidip adresden almak ,wifisini kollarini test etmek kontrol etmek vs gibi islemleri yaparsak sonucda bir sekilde acik vereceklerdir o zamanda kusura bakma arkadas almiyorum demek yada bu hatalari var fiyat kir demek gerekir, ben yukarda yazdigim gibi gidip adresten aldim xboxlari kontrol ederek ve cizik bile yok makinalarda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnncer

    Temiz makina az kullanmış gibi şeyler bütün ilanlarda yazıyorlar ama onlarında bazılarının istedikleri fiyatlar sıfırından bile yüksek oluyor. milleti keriz zannediyorlar galiba. indirim günü bişeyler yakalarsam one x almak isterim.
    İndirim beklerseniz uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Sıfır olarak alabileceğiniz en iyi satış adresi aşağıda. Yalnız satıcı bir dükkan yani öyle büyük bir teknoloji marketi değil, cihazı alırsanız şayet seri numarasından 2 yıl resmi microsoft garantisi olup olmadığını kontrol edin.
    https://www.trendyol.com/microsoft/xbox-one-x-1-tb-standart-edition-oyun-konsolu-p-2336178?boutiqueId=330000&merchantId=110585&gclid=EAIaIQobChMI-v66jof05AIVDhsYCh37dwzTEAQYASABEgJB-_D_BwE




  • piyasada bulunan xbox one x lerin hepsi şu anda zati garanti kapsamında sayılır daha çıkan ciazlar 2 yaşını doldurmadı.
    2. el alırsan ürünün nerden alındıgına bak büyük market ürünleri faturalı kutulu tam eksiksiz ve ciazda farklı sorun yoksa
    bişey olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kreuger

    arkadaslar ,uyanik olmak gerekiyor her 2.ci elde playstation yada xbox satanlarin makinalari kaliteli diye bir dünya yok bazilari kandirmak istiyor arizali makina satmak istiyor vs lakin bu her alanda gecerli, bizim yapmamiz gereken makinayi almadan denemek mümkünse gidip adresden almak ,wifisini kollarini test etmek kontrol etmek vs gibi islemleri yaparsak sonucda bir sekilde acik vereceklerdir o zamanda kusura bakma arkadas almiyorum demek yada bu hatalari var fiyat kir demek gerekir, ben yukarda yazdigim gibi gidip adresten aldim xboxlari kontrol ederek ve cizik bile yok makinalarda.
    Evet gidip kontrol edilirse bi ihtimal ama genede bizim burda yüksek fiyat istiyorlar hep :/




    @BeyazBüyü; Sağolun aklımda bulunsun biraz daha indirim olma durumu olursa almak isterim. Şansa belki denk gelir.

    @zartzurt456; Öyle ama bi arıza olur yok garantiye gönder gelmesini bekle derdi onları düşünüyorum birazda.



    @BeyazBüyü @zartzurt456




  • Xbox One S All Digital versyonu yurtdışında bile Xbox One SAD(üzgün) adıyla dalga geçilen çok saçma bir versyondur... One S'ten çok çok ucuza olmadığı sürece almayın çünkü S ile aynı donanımın(ön panelde eject düğmesi bile var) disksiz hali... bu durumda 4k bluray oynatıcı özelliğini kaybetmiş oluyor... o zaman daha az için neden daha fazla yada aynı para ödensin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.