Şimdi Ara

Microsoft, Windows 12'yi 2024'te piyasaya sürmeyebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, Windows 12'yi 2024'te piyasaya sürmeyebilir



    Microsoft, bu yıl Windows 12'yi beklemememiz gerektiğini, çünkü şirketin bu yıl Windows 11 24H2 için büyük bir güncelleme yayınlamaya odaklanacağını ima etti.



    Ayrıca Bkz.Windows bilgisayarları hızlandıran Microsoft PC Manager programı yayınlandı



    Bu, Windows 12'nin doğrudan iptali olarak değerlendirilmese de büyük bir Windows 11 güncellemesiyle birlikte yeni bir işletim sisteminin piyasaya sürülmesi olasılığı son derece düşük görülüyor.



    Windows 11'e yapay zeka güncellemesi 



    Windows 11 24H2 hem Microsoft hem de kullanıcılar için önemli bir güncelleme olacak, çünkü bu sürüm başlangıçta Windows 12'ye atfedilen yapay zeka ile ilgili bir dizi yeni özellik içerecek. Ayrıca bazı mevcut Intel ve AMD mobil işlemcilerde bulunan donanım NPU'ları (Neural Processing Unit - Yapay Zeka İşlem Birimi) için geliştirilmiş destek de bekleniyor.



    Microsoft, Windows 12'yi 2024'te piyasaya sürmeyebilir



    Ne yazık ki, Microsoft henüz büyük güncellemeyle ilgili ayrıntıları açıklamadı, ancak altı aydan önce yayınlanması beklenmiyor.




    Kaynak:https://blogs.windows.com/windows-insider/2024/02/08/announcing-windows-11-insider-preview-build-26052-canary-and-dev-channels/







  • 11 dediler kurduk 300+ FPS aldığım oyundan 100 110 FPS aldım. Bir dünya hata eksik. Biri bitmeden ötekini çıkarmak, tamam olmayan işletim sisteminden desteğini çekmek ve öncekilerden daha berbat işlevsiz işletim sistemi dayatması. Tek Eliz istediğimizi yaparız millet eşek gibi itaat edecek kafasındalar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.