Şimdi Ara

Microsoft, Windows 11 yüklü çok eski bilgisayarların açılmasını engelleyecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • zombi7406 Z kullanıcısına yanıt

    Linux oldugu surece o sistemler olmez. Yeni oyunlar ve youtube videolari haricinde ofis web her isin altindan kalkarlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidi G kullanıcısına yanıt

    Antix'i kullandım , memnun da kaldım uzun süredir win11 ile dual boot kullanıyorum . 3GB ram bilgisayarda muazzam iş yapıyor ama bu adamın yaptığı sistemler de iyi çalışıyor. Birde antix'te masaüstüne kısayol yapamadım.

    Antix'i legacy kernel ile kurdum bu arada doğru mu yaptım bilmiyorum, gerçi iyi çalıştığı için dokunmadım. Yalnız antix'e gelen son güncellemeler bu bilgisayarda grub yapısını bozuyor win uçuyor, ne yaptıysam grub!a geri wind ekleyemedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 17 Şubat 2024; 9:29:12 >
  • korsan ve modifiye winlerden her daim suphe etmel lazim. Resmi her hangi bi iste kullanilmamali. Bu arada wine standart kurulumda 16, 32 bit vb kutuphaneleri yuklemiyor. Butun kutuphaneleri yukleyince calismayan uygulama gormedim. Antixe biraz daha sure tanisan forumlarda her sorunu cozebilirsin. Windowsun tek ustunlugu eski donanimlardaki driverlarin acik kaynaga gore daha performansli olmasi kaldi. Hd video yuksek bitrate video oynatma disinda linuxun geride kaldigi bi durum görmedim. Yeni donanımlarda ise linux kusursuz çalışıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidi G kullanıcısına yanıt

    o iş öyle olmuyor. 1.youtube kodek değiştirdi. bu gün 60 fpos videolar için minimum i5 3210m lazım. core 2 4 gb ramli pc ler buu kaldıramıyor.

    2. bu sistemler zaten 7 de gayet iyi iş görüyor.

    3. adam 7 varken linux un zorluğuı ile neden uğraşsın?

  • gidi G kullanıcısına yanıt

    2 yıl bazında kurmadım ama son kullandığımda wine ile kullandığım bir iki programı denedim olmadı pardusa destek var ama beklenen bir seviyede değil di ama bu söylediklerin e dikkate alıp denicem eski bir pc me .ismini tam harırlamıyorum 400 mb lık bir lınux kurmuştum o şahane idi ama multi medya olarak kullanabiliyorsun sadece .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ayni seyi belirttim yt video veya her hangi bi yuksek bitrate firmatini eski donanimlar oynatamaz. Onun haricinde siradan bir kullanici icin linux kurulan eski bir sistemin altından kalkamayacagi is yok. Antik denilecek 20 yillik donanimlar bile linux sayesinde hala hayatta ve yazilim guncellemelerinden istifade ediyor. 7ye artik browser bile kuramazsin. Linux ile ilgili bilgin antik çağlardan kalmis...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuruwa kullanıcısına yanıt

    destek beklenen seviyede değil düşüncen yanlış, problemin pardusla ilgili ise gonullu.pardus.org.tr adresine gidip konu açarsan çözüm bulabilirsin. Wine konusunda ise yukarıda da söylediğim gibi standart kurulumda bütün kütüphaneler yüklü gelmiyor. 32bit vb eski dependencyleri kurarsan muhtemelen sorunun hallolacak...

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    senden daha açık fikirli olabilirim o konuda önyargıyı bırak sen önce.herkes wxp kullanılırken ve ısrar ederken ben vista-w8- w8.1 deneyen ilklerdenim. ama yenilik problem getiriyorsa ve işimi engelliyorsa niye kullanayım. sadece haberler değil bizzat aldığımız laptoptan deneyimledik. w11 problemli. tüm güncellemeleri problemli. ayrıca w10 dan amana aman bir farkıda yok. w10 oturmuş ve mükemmel. ama bu w11 düzelirse onuda yüklemicem anlamına gelmiyor

  • CoreXXX kullanıcısına yanıt

    Meslek olarak bu bütün cihazlarla uğraşıyorum genelde teknolojiyi çok iyi biliyorum diyenlerle sorun yaşıyoruz aslında gram bilgisi yok koskoca sistemler w11 de sorunsuz çalışıyorken son kullanıcı sorun yaşıyorsa o kullanıcı bilgisayarı kullanmayı bilimyordur.

  • tokatli6061 T kullanıcısına yanıt

    bundan bahsettiğin işlemcilerin haberi var mı? ya da sen hayal dünyasından ne zaman gelicen? gelirken yaş paasta getir. ben de sana uygun .... bi şeyler bulurum. kafaya huni falan.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.