Şimdi Ara

Microsoft Web Programlama Uzmanlığı (Konya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son 3 kişilik kontenjan için acele edin!


    Kimler Katılabilir ?

    Bu eğitime HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, Microsoft SQL Server Sorgulama (T-SQL), Microsoft C#.NET, ASP.NET MVC teknolojileri ile web programlamayı öğrenmek isteyen her seviyeden katılım sağlayabilirsiniz. 120 saatlik kurs paketinin tamamını alabileceğiniz gibi paket içerisindeki kursları kendi ihtiyaçlarınıza göre seçerek te alabilirsiniz.

    Eğitmenler Hakkında

    Coder Bilişim Akademisi uzaktan eğitimlerini; alanında gerekli sertifikasyona sahip [I]Microsoft Certified Trainer[/I] ünvanına sahip, sektöründe saha tecrübesi sahibi ve alanında en az 2500 saat eğitmenlik deneyimine sahip uzmanlardır.

    Kurs Uygulamalı Mı ?

    Kurs süresince eğitmen ve öğrenciler bir E-Ticaret sitesi uygulaması geliştireceklerdir.
    Kurs 1 : E-Ticaret uygulamasının web ara yüzünün kodlanması
    Kurs 2 : E-Ticaret uygulamasının veri tabanının hazırlanması.
    Kurs 3 : E-Ticaret sitesinin Windows Form uygulamasında admin panelinin kodlanması
    Kurs 4 : E-Ticaret uygulamasının Kurs 1 de hazırlanan tasarımının MVC ile web programına uyarlanması. Gerekli iş katmanlarının ve veri modellerinin kodlanması. Web API ‘ler geliştirerek uygulamanın güvenli bir şekilde farklı platformlara (web, mobile, masa üstü) veri paylaşımının sağlanması.

    Eğitim İçeriği

    Sizler için hazırlamış olduğumuz 120 saatlik eğitim paketimiz Microsoft resmi kurs müfredatlarının (MOC) birleştirilmesi ile oluşturulmuştur.
    İçerik aşağıdaki gibidir.

    Kurs 1

    20 Saat HTML5, CSS3, Javascript ve jQuery


    Bu kursta HTML temellerini HTML5 yeniliklerini CSS3 ile tasarımlarınızı biçimlendirmeyi, JavaScript ve jQuery ile istemci taraflı kodlamayı öğreneceksiniz. Yanı sıra 120 saatlik eğitim süresince geliştirilecek olan E-Ticaret uygulamasının tasarımını yapacaksınız.
    Kurs 2

    20 Saat Microsoft SQL Server Sorgulama


    Bu kursta Microsoft SQL Server 'a genel bir bakış ardından veri tabanı ve ögelerinin (tablo, vieew, triger, stored procedure) oluşturulması ve T-SQL sorgulama konuları anlatılacaktır. Ayrıca E-Ticaret uygulamasının veri tabanı oluşturulacaktır.

    CKurs 3

    40 Saat Microsoft Visual Studio ile C# .NET Programlama


    Bu kursta C# ve .NET ile Visual Studio ortamında uygulama geliştirme konusuna giriş seviyesinden başlanacaktır. Kurs sonuna kadar bir çok basit uygulama ile öğrenilen konular desteklenirken bir yandan da E-Ticaret uygulamasının admin paneli windows form projesinde katmanlı mimari ile geliştirilecektir.

    Kurs 4

    40 Saat Microsoft ASP.NET MVC Web Uygulama Geliştirme


    Bu kursta Microsoft ASP.NET MVC nin temelden ileriye konuları anlatılacaktır. Eğitim süresince Kurs 1,2 ve 3 te geliştirilmesi yapılan E-Ticaret uygulamasının web arayüzü programlanacaktır. Ayrıca ASP.NET MVC Web API ile diğer platformlar (mobil, web, windows) için güvenli veri paylaşımı yapılması amaçlı web apiler geliştirilecektir.

    Sınıf Eğitim Ortamı Nasıl ?

    Eğitimlerimiz Coder Akademisi Konya Şubesinde sınıfımızda verilmektedir. Teknolojinin imkanlarını zorlayarak hazırlanan 12 kişikik sınıflarımızda sorunsuz eğitim deneyimi yaşayacaksınız.


    Eğitim Günleri ve Saatleri ?

    Eğitimlerimiz C.tesi ve Pazar günleri saat 13:00 ile 16:45 arasında yapılacaktır.


    Sertifika Verilecek Mi ?

    Katıldığınız her kurs için katılım sertifikası alacaksınız. Tüm paketi almanız durumunda 4 adet sertifika alacağınız anlamına geliyor. Ayrıca bu eğitimden sonra yetkili sınav merkezlerinde ilgili Microsoft sınavlarına girerek uluslararası geçerliliği olan MCSD Web App. sertifikasınada sahip olabilirsiniz. Coder Bilişim Akademisi Pearson Vue yetkili sınav merkezidir. Eğitim alan öğrencilerimize sertifikasyon için ücretsiz danışmanlık verilmektedir.


    Eğitim Ücreti Ne Kadar ?

    120 saatlik web programlama eğitimi bedeli %50 indirim kampanyası dahilinde ₺1.750,00 dir.

    Taksit İmkanı Var Mı?

    Kredi kartına 9 taksit imkanı bulunmakta.

    Daha Detaylı Bilgi Almak İstiyorum.

    Mesai saatleri içerisinde bize 0332 353 44 49 numaralı telefondan, http://coder.com.tr dan online eğitim danışmanlarımız ile görüşerek Kurs merkezimize gelerek detaylı bilgi alabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.