Şimdi Ara

Microsoft'un Windows telefonlara olan inancı sürüyor: Wileyfox Pro duyuruldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Microsoft un inancı süruyor diye yorumlayan saf arkadaş kim acaba. Clickbait goruyorum

  • ne rüyamış bitürlü uyanamadı :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekhanik

    evde su anda samsung s5 , s8 , note 2 , ve lumia 925 var ... 2 ay once 10 aylık iphone 7 yi verip yerine sıfır s8 aldım . bu telefonların hepsını kendim kullanıp aile üyelerine dagıtırıyorum )) doğruyu söylemek gerekirse iphone 7 deki sıfır kasma ve takılma hissiyatının aynısı lumia 925 te bulunmakta . bu isin profesörü değilim ama benim gorusum tek eksikliği magaza uygulama sıkıntısı ki bunuda rakiplerinin bilerek yaptırdıklarını düşünüyorum adamlar piyasayı tamamen ellerinde bulundurmasın diye.

    katılıyorum. ben de Lumia 620 kullandım. mağaza sorununu çözebilse tutulan bir telefon olurdu. watsapp bile sorunluydu. ama here-maps uygulaması bir harikaydı ona sözüm yok.
  • yahu microsoft böyle mobil felan değil adam gibi gerçek win10lu bir telefon çıkart cebimdeki cihazda exeleri açabileyim cad uygulamaları ofis uygulamaları aksın gitsin çok mu zor flash bellek boyutuna kadar küçüldü telefona da yapsınlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows phone'da uygulama eksikliğinden yakınılması uygulama olmamasından yakınılması bu platformun kötü olduğu anlamına gelmez. Bu platforma uygulama üretmeye yeltenen olsa bile pazar payını görüp vazgeçiyor gidiyor Android'e . İyi güzel hoş ama yüzde 0,1 pazar payı olan platforma ücretli bir uygulama dahi çıkardığınızda gayet tutan bir uygulama oluyor, düzgün bir uygulama olduğunda. Şuanda en popüler sosyal medyaların bazılarının beta bazılarının asıl uygulamaları var mağazada ama bi o kadar da onların altarnatifi uygulamalar var ki aralarında O sosyal medyanın kendi uygulamasından daha hoş olanları var. Pazarda 0.1 lik bir kısımı kaplayan bu platformu kullanan insanların neredeyse hepsi kullandığı platformun sorunlarını sıkıntılarını bilmekte olup ilgili bir kullanıcı profili veriyor. WP mağazaya çıkarılan bir uygulama, ücretli bir uygulama da gayet tutabilir ve belki de Android'e çıkaracağınız uygulamadan daha çok tatmin edebilir sizi. Sonuç olarak olayı sadece Microsoft'u veya çıkardığı telefonları kötülemektense biraz daha geliştirici yönünde eleştiriler yapmak daha doğru olur. Microsoft'un yapabileceği şey de telefona, mağazaya yönelik olmaktansa geliştiricilere yönellik olabilir.




  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Bende Lumia 950 var. Internete girişlerde extreme bir şey araMAdığım için sorun yaşamıyorum.

    O kişi internete girerken nasıL bir sıkıntı yaşıyormuş?
    Kullandığı model neydi?
  • Ben 5-6 ay önce elimdeki L1520'yi satıp yerine L950 aldım. L950 almamın sebebi display dock olayı.

    Here Maps uygulaması ios ve android'de var ama pek stabil göremedim.

    Ben kendi adıma google maps kullanıyorum.
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    Microsoft .EXE olayını tamamen kaldırıp yerine UWP getirmeye çalışıyor.

    Google'da UWP diye aratırsan detayLı bilgi çıkıyor.
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Microsoft altyapı değiştiriyor bildiğim kadarıyLa..

    .EXE olayını tamamen kaldırıp yerine UWP getirmeye çalışıyor.

    Google'da UWP diye aratırsan detayLı bilgiler çıkıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 17 Eylül 2017; 1:39:38 >
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    Microsoft altyapıyı değiştiriyor.

    .EXE olayını tamamen kaldırıp yerine UWP getirmeye çalışıyor. GoogLe'da UWP diye aratırsan detayLı bilgiler çıkıyor..
  • Dediğine katılıyorum.

    Bu arada Microsoft .EXE olayını tamamen kaldırıp yerine UWP getirmeye çalışıyor..

    Umarım ondan da vazgeçip başka bir şey yapmaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 17 Eylül 2017; 1:46:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarski

    Microsoft .EXE olayını tamamen kaldırıp yerine UWP getirmeye çalışıyor.

    Google'da UWP diye aratırsan detayLı bilgi çıkıyor.

    böyle yaparak kendini de bitirir. 20 yıllık exe geleneğini kaldırmaya microsoftun bile gücü yetmez. tek çözüm mobil cihazlarda exe açılmasına imkan sağlamak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KolayHattaEasy

    Windows phone'da uygulama eksikliğinden yakınılması uygulama olmamasından yakınılması bu platformun kötü olduğu anlamına gelmez. Bu platforma uygulama üretmeye yeltenen olsa bile pazar payını görüp vazgeçiyor gidiyor Android'e . İyi güzel hoş ama yüzde 0,1 pazar payı olan platforma ücretli bir uygulama dahi çıkardığınızda gayet tutan bir uygulama oluyor, düzgün bir uygulama olduğunda. Şuanda en popüler sosyal medyaların bazılarının beta bazılarının asıl uygulamaları var mağazada ama bi o kadar da onların altarnatifi uygulamalar var ki aralarında O sosyal medyanın kendi uygulamasından daha hoş olanları var. Pazarda 0.1 lik bir kısımı kaplayan bu platformu kullanan insanların neredeyse hepsi kullandığı platformun sorunlarını sıkıntılarını bilmekte olup ilgili bir kullanıcı profili veriyor. WP mağazaya çıkarılan bir uygulama, ücretli bir uygulama da gayet tutabilir ve belki de Android'e çıkaracağınız uygulamadan daha çok tatmin edebilir sizi. Sonuç olarak olayı sadece Microsoft'u veya çıkardığı telefonları kötülemektense biraz daha geliştirici yönünde eleştiriler yapmak daha doğru olur. Microsoft'un yapabileceği şey de telefona, mağazaya yönelik olmaktansa geliştiricilere yönellik olabilir.

    microsoftun kendi yaptığı uygulamaları bir windows telefonda kullan birde android ios'da kullan, kendi uygulamaları bile diğer platformlarda çok daha kaliteli hatta o platformlarda olup da wp'de olmayan uygulamaları mevcut.


    Geliştiricilerin bir suçu yok adamlar ekmek yiyemeyeceği yere yatırım yapmak istemiyor, microsoft en başta diyecekti ki ben senin paranı vereyim uygulamanı yap ama onu da yapmadı.

    Sistemin eksiklerini saymakla bitiremem zaten, şuan aslında windows 10 mobile diye bir şey yok, mevcut telefonların +%80lik kısmı w10 alamadı yeni telefon dersen zaten yok saymakla bitmez eksikleri.

    Windows'un tek avantajı vardı, insanlar 500-600 liraya stabil bir android telefon bulamadığı için 520-525 alıyor artık o da bitti bugün en düşük donanımlı androidler bile akıyor.




  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    ben halen 640xl ile yola devam. şirket politikası batırdı telefonları. yoksa telefonlar hiç fena değildi. uzunsüre 950 serisi hayali kurdum para toplayacağım bilgisayar sistemine kısmetmiş :)))
  • Windows ve office olmasın 2 günde batar bu MS. Girdiği her işten zarar ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.