Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

Microsoft, güncelleme bölümüne yükseltmesi engellenen cihazlar için uyarı ekledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yükseltme sihirbazıyla işlem yaptım. Herhangi bir hata vermedi. Testi yaptıktan sonra, bilgisayarınız uyumlu diyez yazdı. Sorunsuz yükledim. Kullanım sırasında da bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Sanırım eski donanımlı cihazlarda problem var.

  • ben temiz kurulum yaptım. karşılaştığım 2 sorun oldu. birincisi samsung m.2 970 evo ssd sürücüleri ile sorun yaşadım. samsung nvme sürücülerini yükleyince pc uyku moduna girdiğinde uyanmıyordu. pc de fanlar filan çalışıyor ama ekrana sinyal gelmiyordu. siyah ekran vardı. standart nvme sürücülerine geri döndüm bu sorun düzeldi. aslında performans olarak bir farklarıda yok. birde logitech f710 gamepad çalışmıyor. daha önceki 1903 sürümünde xbox 360 sürücüleri ile sorunsuz çalışıyordu şimdi xbox 360 sürücülerini yüklüyorum sürücüler sorunsuz yüklendi diyor özelliklerden bakıyorum bu aygıt için yüklenmiş sürücü yok diyor. gamepad çalışmıyor ve sorunu daha çözemedim. bu iki sorun dışında birde driver booster programı ile yükleme yaptığımda sesde takılmalar filan oluyordu. en son sata sürücülerini yüklemişti. onları kaldırdım amd nin kendi driverlarını yükledim sesdeki sorun da düzeldi. bu sürümde bazı sorunlar var. onun dışında pc de sorun yok. şu anda sadece f710 gamepad le sorun yaşıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 2 Haziran 2020; 17:25:6 >




  • 2.bilgisayarıma kurdum flutter kullandığım android studio tekrar ayar yapmam gerekti onun dışında sorunsuz çalışıyor
    Not: Güncel donanıma sahip bir ultrabook

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi de bu uyarıyı önceden de yapmıyor muydu? Hatırladığım kadarıyla, geçen seneydi sanırım, benzer uyarı almıştım :/ bilgisayar eski ondan da olabilir belki bilemedim:)
  • Yapı 2003 degil 2004 olucak.
  • 2004 sürümü temiz kurulum ile kurdum umarım bir sorun çıkmaz
  • Ben de ara sıra BT kulaklığa bağlanmıyor
    Hatta öyle oluyor ki Donanım yok oluyor Dell 3542. orjinalinde Win 8.1 vardı.
    Sürücü değiştiriyorum düzeliyor, sonra baska gün tekrar bozuluyor aynı şeyleri devamlı yapıyorum farklı günlerde.
  • ysroguz Y kullanıcısına yanıt

    Dostum merhabalar konuda görünce yazayım dedim. f710 gamepadi çalıştırabildin mi aynı sorun ben de var. İnternetteki yöntemleri denedim fakat olmadı. sürücü imzalamayı devre dışı bırakmayı denediğimde ilgili ekranda klavye çalışmıyor. Komut ile yapmaya çalıştığımda yine sürücü imza hatası alıyorum.

  • 1909 kullanırken de sürekli bu hatayı veriyordu bende hiç dokunmamıştım hatta normal 2004 sürümünü iso ile kurmuştum sıfırdan hiç bir sorun olmamıştı sizce en güncel sürümün iso kalıbını indirip format atsak bir sorun olur mu şuan 1809 kullanıyorum microsoft edge'nin stabil sürümü dahi kurulmuyor hata veriyor cihazınız önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik uyarı veriyor bu yüzden de edge de dahil bir kaç programda sorun yaşadım.

  • arkadaşlar epey zaman olmuş ama sorun yaşayan arkadaşlar için win 10 20h2 sürümü ile sorunların çoğu çözüldü. benim f710 gamepadim artık çalışıyor

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.