Şimdi Ara

Michelin Pilot Sport 4 tanıtıldı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir önceki nesli Pilot Sport3'e göre etiket değerlerinin bir tık daha önde olması ve gerçek araç kullanım zevkini doruklara çıkarmasıyla öne çıkara Michelin firması;
    Goodyear Asymetric2 kararımdan vazge.irmek üzere...
    Aracımın orjinalinde üzerinde gelen 235/40/18 Contientel Sport Contact5 lastikleriminden ilk 20-22 Bin Km memnundum ki o kilometreden sonra yol sesi yıpranma lastik tamiri yapılamama gibi şikayetler yüzünden bayağı sıkıntılar yaşadım. O yüzden yoğunluğum sessiz (68db) olan Goodyear'a aksada son bir aydır hiçbiryerden tedarik edememe sıkıntısı yüzünden ikinci alternatif ama daha sağlam kuru yol değerleri olan Michelin'a yönelmiş bulunmakla beraber bu lastiğin satış sürecini beklemekteyim.
  • açıklamada yalnızca 17 ve 18 inç lastikler için daha üstün bir teknoloji ve performansta bir ürün olduğundan bahsediyor, anladığım kadarıyla.
  • Evet 17' ve 18' 2016 yılının Ocak ayında (şuan satışa başlanmış olduğunu duydum) 19' ise 2016 sonu ve tamamiyle (ebat tamamlama) 2017'nın başında satışa sunulacak(mış)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009-2013 yıllarında PS2 kullandım, 2013 ortalarından beri PS3 kullanıyorum. Hissedilir biçimde PS2'nin bi tık önde olduğunu düşünüyorum. PS2'den sonra PS3'ü gözüm kapalı almıştım ama PS4'ü almadan önce ince eleyip sık dokuyacam gerekirse Continental gibi alternatifleri gözden geçirecem.
  • P Zero serisi der giderim
  • Devir p zeronun devri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goodyear asymetric3 geliyor şubatta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende goodyear asymetric2 için yola çıktım lakin Türkiyede benim ebat için 3 satıcıdan temin etmem gerekiyor! Yani birini 2013 tarihli biri 2014 vs... Disbritörle iletişime geçtik mart ayının sonu nisan başlangıcı deyince alternatif bu lastiğe yöneldim ki etiket değerleri test videoları hoş.
    Goodyear A-E 68db
    Michelin A-C 70db

    Bu arada lastik ebatım 235-40-18

    Dün Ankara'da tüm bayileri gezdim sayılır bir tane yok hepsi 1-2 ay sonra diyorlar! Birde enteresan bir durum en düşük fiyat teklifi 465₺, en yüksek 620₺ çektiler. Nasıl iş çözemedim!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Performans lastiğinde Pirelli varken, diğerleri hikaye Türkiye şartlarında.

    İyide benim sıkıntım gürültü iken pirelli pzerro nasıl düşünebilirim, çok tavsiye eden oldu ama malum sessizlik önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.