Şimdi Ara

MİCHAEL OWEN DÜNYA KUPASINI KAPATTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İngiltere Milli Takımı’nın golcüsü Michael Owen’ın dizindeki sakatlığından dolayı turnuvayı kapattığı açıklandı. İsveç maçının hemen başında verdiği pas sonrası yere yığılan Owen’ın, bugün yapılan kontrollerinde dizinde dönme olduğu tespit edildi.



    Büyük bir hayalkırıklığı yaşadığını belirten Michael Owen, "Pozisyon esnasında kötü bir durumla karşı karşıya kaldığımı anlamıştım aslında. Hem böyle ciddi bir sakatlıkla başetmeye çalışmak, hem de Dünya Kupası’nın dışında kalmak benim için çok büyük bir hayalkırıklığı” dedi.



    İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Sven-Goran Eriksson ise, “Yılbaşından beri Michael’ın üzerinde gerçekten büyük bir şanssızlık var. Geri kalan maçlarda aramızda olamayacağı için hem kendisi, hem de takım adına çok üzgünüm” dedi.



    İngiltere Milli Takımı forması giydiği 80 maçta 36 gol atan yıldız futbolcu, gruptaki Paraguay ve Trinidad Tobago maçlarında 1 saatten az forma giymiş ve oyunu nedeniyle eleştirilmişti. Geçtiğimiz sezon ayağı kırılan ve sahalardan uzun bir süre ayrı kalan Owen, İsveç maçı öncesi gerçek formunu yaklamaya başladığını ve bunu sahaya yansıtacağını söylemişti.



    Çarşamba günü kamptan ayrılarak İngiltere’ye giden yıldız golcü, “Şimdi eve gidip Newcastle’ın sağlık ekibiyle bir program uygulayacağız. Umarım lig başlayana kadar hazır olurum. Almanya’dan ayrıldığım için çok üzgünüm ancak, İngiltere’nin başarılı olacağına inanıyorum. Bütün maçları izleyeceğim ve onlara destek olacağım. Umarım bütün yollar Berlin’e çıkar” diye konuştu







  • yazık oldu.
  • yasık 5 ay hemde
  • keşke onun yerine Peter Crouch sakatlansaydı... gıcık oluyorum herife.

    Geçmiş olsun Michael Owen'e.
  • Sakatlıktan yenı kurtulup tekrar sakatlanmak bı futbolcu için en kötü olay olsa gerek..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Melik

    keşke onun yerine Peter Crouch sakatlansaydı... gıcık oluyorum herife.

    Geçmiş olsun Michael Owen'e.


    sana %1365465644 katılıyorum. Ne gıcık tipi var ama dimi ya.

    Bi de Meksika lı Omar Bravo adam manyak ya penaltıyı afedersiniz okuz gibi kullandı ve auta attı. Önüne gelen o kadar net fırsatları dışarı yolladı.
  • borgetti ye noldu ya
  • peter crouch u savunmak çok zor ingilterenin rooneyden sonra en önemli forveti
    bi kere yandan gelen toplarda kendinden kısa bir oyuncu ile eşleşme olayı büyük ihtimal kafayı yapıştırır
    ama ayağını çok iyi kullanamıyo biraz beceriksiz
  • rooney iyileşti zaten owena ihtiyaç kalmadı..ama rooneye de birşey olursa ingiltere bi tek crouch a kalacak o da safinaz gibi anca hava topu gerisi boş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.