Şimdi Ara

Michael Dell'den tablet müjdesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Michael Dell'den tablet müjdesi


    25 milyar dolara Dell'i geri satın alarak teknoloji tarihinin en önemli icraatlarından birini gerçekleştirmeye hazırlanan Michael Dell, firmanın geleceğe dair planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.


    Daha çok kurumsal alandaki çözümlere odaklanacaklarını dile getiren Michael Dell, önümüzdeki haftalarda Dell'in mükemmel tablet dalgasıyla adından söz ettireceğini söyledi. Hedeflerinin kurumsal müşterilerle daha yakın ilişki ve agresif fiyat politikası olduğunu söyleyen Michael Dell, tabletlerle ilgili detay vermektense kaçındı.


    Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden Michael Dell fazla detay vermese de, söyledikleri aslında tablet hakkında yorum yapmamıza yeterli. Windows 8.1'in geliyor olmasından ötürü M. Dell'in söylediği tabletin Windows 8.1'le donatılmış ve daha çok kurumsal müşterileri hedef alan tablet olabileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Kurumsal müşterileri hedef almasından ötürü Venue markasını koruması muhtemel olan Dell, hatırlanacağı gibi yakın zamanda Windows RT'li tabletinin üzerini çizerek daha profesyonel çözümlere odaklanacağının sinyallerini vermişti..








  • anlamıyorum arkadaş bu firmaları kuranlar ya kavuluyor ya uzaklaştırılmış yada şirkette değiller olm naptınız siz

  • HP gibi tablet konusunda hüsrana uğramasında.

  • Ortaya parlak fikir at, para kazan ve sen de yap. Şimdi ki zenginler, eski Türk filmlerindeki gibi fabrikatör oğlu olarak babadan zengin değiller yani.
  • Bu hamle bana Blackberry yi hatırlattı nedense.Kurumsal olarak tablet kullanımı ne kadar önemli orası ayrı dava.Genelde bireysel kullanımda fazla tablet kullanıyor.Ultrabooklar ın devri bitmediğine göre o zaman tablete yönelmek pekte uygun bir hamle gibi görünmüyor.
  • Dell android li tablet yapsa, kurumsal murumsal dinlemez ve direk alırdım fakat tablette windows a hayır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.