Şimdi Ara

Mi Gaming notebook ekran problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    4-5 senedir mi gaming notebook kullanıcıyım. İşim gereği çift monitör kullanmak için 1 adet monitör aldım. Bir süre sonra oyun oynarken sadece 2.monitörü kullanmaya başladım.(Yansıt- Sadece ikinci ekran seçeneğini seçtim yani) Daha sonra bir ara yine çift monitör kullanmak istediğimde bilgisayarın ekranı açılmamaya başladı. Önce arada geliyordu, sonra 10 sn sonra tekrar kapanıyordu. Fakat sonrasında bilgisayarın ekranındaki görüntü tamamen gitti. Ne yaptıysam getiremedim. Uzun bir süredir sadece 2.monitörüme görüntü geliyor ve bu şekilde kullanıyorum.


    Bu arada bilgisayarı açtığımda 2.monitöre görüntü, windows oturum ekranından itibaren gelmeye başlıyor. Yani ilk açılıştaki sistem bilgileri vs gibi kısımları ekranda göremiyorum. F12'ye bastığımda bilgisayar BIOS'a giriyor ama 2.monitöre görüntüsü gelmiyor.(bilgisayarın ekranı zaten gelmiyor)


    Bu durumda bios ekranını görebilmenin bir yolu olur mu? Belki oradan bir çözüm arayışına girerim. Açıkcası bilgisayar ekranının bozulduğunu düşünmüyorum, sanki uzun süre bilgisayarda hep 2.monitörü kullanınca bilgisayar kendi ekranını devre dışı bıraktı gibi hissediyorum :) en azından böyle inanmak istiyorum.


    Alternatif çözüm önerilerine açığım.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.