Şimdi Ara

mf nin ros taki etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pazar günü ptr yi kurdum mf ye baktım 300 üst sınır yazıyor ama benimkisi sıfırda. alışmışız sürekli paragondan dolayı yüksek mf ile gezmeye şaşırdım. sonra aklıma geldi mf set ile mi girsem diye lakin mf setim yok düşen itemlerde de mf li 1 tane bile item düşmedi şuana kadar. tekrar kopyalama yapmak için 3 gün beklemek gerekiyor. bugün salı 3. gün artık deneyecem eve gidince toplayacam 300 mf li bir set ile ptr ye tekrardan kopyalayacam. dün biraz araştırdım çok aşırı etkisi varmış mf nin özellikle leg düşmesini aşırı arttırıyormuş.
    http://loothunter.net/content/explanation-behind-magic-find-why-blizzard-removed-it-game







  • Mf nin şuanda olmamasının tek nedeni level 70 ve tournement zorluk derecesinin PTR da açık olmaması mf 2.0 da artık sadece tournemt zorlukta aktif oluyormuş KingKongor diye bir Stream yapan eleman var Twitch de o söylemişti geçen gün aynı soruyu sordular onada ondan dolayı 0 gözüküyor sadece Gf işliyo.

    NOT: Bende o adamdan duyduğum kadarı ile biliyorum ne kadar doğru bilinmez ama herhalde doğru bir şey adam ilk günden beri RoS beta test ediyor her gün de Twitch de yayını var.


    Edit: Yazım yanlışı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreetLegend -- 17 Aralık 2013; 13:09:41 >
  • turk nukeme sorabiliriz... beta keyine sahip turk..:) onur aydinlatir umarim bu konuda...:D
  • bunlarda işin iyice cıvığını çıkarttılar ya ne bu ptr yi oynamak istiyom ne diğerini. ya arkadaş böyle ptr çıkartacağına hiç çıkartma ya rezillik aynı levelde sürün gitsin zevk yok bişey yok ne büyü ne bişey 15gb indirdik boşuna. hayır şuna yanıyom bi de bende sc2 var wow oynadım 5 sene aktif olarak diablo 3 ü ilk çıktığından beri oynuyom ama aciz herifler 1 tane beta keyi bile çok görüyorlar.oyunda nadamlar atıklıyom özellikle beta keyi olanlara düşük düşük levelli adamlar var bi dünya yok paragon 50 yok 70 .onlara geliyor bize yok onu bile becerememişler adaletli dağıtım yok keyleri.lanet olsun ya böyle oyuna
  • tmmdir dedehakan!
    arakdaslar ptrda paragon lvlleri birlesti.. Benim paragon lvl 251 oldu.. Magic ve gold findda 753 oldu.. Tabi bu ros betasinda ama arakdasin dedigi gibi ptr da acik degil nedense bu opsiyon.. Anayacaganiz mf/gf paragon lvllerle direkt olarak etkisi var.
    O.P.
    Turknukem

    www.twitch.tv/turknukem
  • Mf lerin itemlara göre etki yüzdelerini düşürmüşler.Örneğin %100 mf niz var ise bunun sadece %10'u legendary ve set droplarını etkileyecek. Ayrıca mf yi oyundan olabildiğince çıkarmaya çalışıyorlarmış.Amaçladıkları, helm lere takılan topaz taşların veya Nagel Ring lerin legendary droplar için mecburi değil alternatif olduğunu göstermekmiş.Yani mf olmazsa legendary asla düşmez anlayışını ortadan kaldırmak istiyorlar.


     mf nin ros taki etkisi




    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/10895540027?page=2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 18 Aralık 2013; 8:26:45 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.