Şimdi Ara

Mezunlar Genel Durum - Sohbet - Motivasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 ay kalmışken bıkkınlıklar çoğumuzda başlamıştır diye tahmin ediyorum . Hele ki yaz başından beri çalışanlar. Ben sınav sonucum açıklanmadan başlamıştım çalışmaya . Sürekli geliştim ve hırs yaparak bıkkınlığa pek kapılmadım. Bir de sevgilim oldu yaz ortasında . Belki o da sıkılmamı engelledi .
    Bir aralar hedefim ocak ayına kadar konuları bitirmekti ama yapamadım ;sonra 2 ay kala bitirme hedefi koydum ve başardım . Dershanede ilk 10 içerisinden çıkmadım . Şu ana kadar her şeyden memnunum .
    Son 2 ayı deneme çözmek için ayırdım ama soru bankaları da bitireceğim. Piyasada deneme bırakmama hedefim var .

    Çözeceğim son tekrar kitapları :
    Endemik geo sb
    Apotemi tyt-ayt fizik sb
    Karekök Sb
    Birey modüler kitapçıklar
    Apotemi trigonometri fasikül
    Biyoloji limit sb
    Biyoloji palme sb

    Biten kitaplarım:
    Nihat bilgin fizik lys sb
    Birey b fizik sb -yarım-
    Birey b kimya sb -yarım-
    Palme ygs kimya
    Çap organik
    Apotemi türev integral fasikülleri
    Apotemi problemler
    Fem kimya sb
    345 mat ygs sb
    345 mat lys sb
    Birey b geometri
    Esen manyetizma ve alternatif akım fasikülü

    Konu öğrenmek adına bitirdiğim kitapları ve yarım kalanları yazmadım .
    Güzel bir dönemdi benim için .

    Hedefim geçen sene 10k'ydı . Ygs 22k lys 28k yaptım . Haziranda derslere başladım . Ygs 130+ ile başladım yeni sistemde en düşük 97 ; en yüksek 112 yaptım . Son sınavda 106,5 net bıraktım . Ayt için kesin bir şeyler söylemek güç ama onlar da gayet iyi .
    Hedefim sene başında 10k'ydı ama güzel bir ivme yakaladım ve dershanede kendimi iyi gösterdim . Özgüvenim arttı ve şimdiki hedefim 5k belki ilk 1000 . Ama 15k olsa bile razıyım .

    Son 2 ay önemli bir viraj . Belki de en önemlisi . O yüzden tam tempo gece gündüz çalışmak gerek .
    Bol deneme ile bilgileri tam yerleştirmek önemli . 60 gü sonunda kocaman bir "oh" çekmek ve baskıdan kurtulmak istiyorum . Kendimi herkese , özellikle kendime kanıtlamalıyım . Potansiyelimi bilmiyorum . Yani ne kadar yükselebileceğini . Sınav bittiğinde deli gibi koşmak , spor yapmak , bisiklete binmek , akşamları kekolar gibi dükkan önlerinde oturmak istiyorum . Geceleri sabaha kadar temiz havayı ve huzuru hissetmek adına uykusuz kalmak istiyorum. 2 yıldır hiç kaygısız olamadım . Artık kaygıları hayatımdan çıkarmak zorundayım 1 yıl daha katlanamam.

    Bunları daha çok kendime yazmış oldum amaaan neyse biraz içimi dökmüş oldum . Önümüzde hala bir sınav ve çözülmesi gereken onlarca soru var . Herkese başarılar .

    Ekleme:
    Sosyali yazmamışım . Normalde sosyalde iyi yaparım ama birey denemelerinde bilgi odaklı soruyorlar yapamıyorum. 2 hafta sosyal çalışmayı planlıyorum. Ayrıca elimde apotemi sosyal bilimler soru bankası var . Onu da bitiririm . Konularımı da palme coğrafya - fem tarih - palme felsefe - din eis'ten hallederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bookman01 -- 17 Nisan 2018; 19:39:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ^Akşamları kekolar gibi dükkan önlerinde oturmak istiyorum^

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt bitti ama ne kadar bitse de türkçeden, sosyalden muhakkak kaçıyor. tyt mat ve feni güzel güzel çözüyorum ama çıkabilir yanlışlar.en yüksek örnek tyt denemesinde 110 en düşük 90 yaptım.

    ayt mat bitti, mat2im baya iyidir.zaten süre de çok, fule yakın yapmayı istiyorum.bi tyt fen sorun.orada da 30'a bi şekilde ulaşıyorum zaman zaman, ama bildiklerini çok iyi aktarmak gerekiyor özellikle biyoloji ve fizikte.kalan zamanda en çok fene yükleneceğim.

    çalışmayı seviyoruz, yürüyoruz bakalım.keyifler yerinde.sıkılmadım henüz :) hedef hamda 15k
  • Ayt netlerin nasil hocam,Maasallah Tyt iyi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

    Ayt netlerin nasil hocam,Maasallah Tyt iyi.
    Hocam mat 35+ fen 30+ ama sınırımı ben bile bilmiyorum henüz . Daha fazla deneme yapmam gerek .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tyt sosyali nasıl halletiniz sosyal kitabı göremedim de
  • above and beyond kullanıcısına yanıt
    Halledemedim henüz . Yazmayı unutmuşum. Son sınavda mesela türkçe 1 - mat 2 - fen 2 yanlışım vardı ama sosyalde 5 yanlış 1 boş geldi. 2 haftada başlayıp bitiririm diye düşünüyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat 2de integral diziler mod mantık

    Geoda son üç konu

    Fizikte elektrik ve sonrası

    Kimya organik kimya

    Biyoloji ilk iki konu hariç

    Türkçe tamamen



    Eksik....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler hocam duzenli gitmissiniz insallah bu sene olacak gibi



    Ben de Allah ne verdiyse calisiyorum,plan yapmadim hic. Adam gibi kitap da bitirmedim. Uzun suredir bolum denemesi cozuyorum. Evde cozduklerim bazen uzuyor ama Turkiye geneli denemeler bekledigimin cok ustunde geliyor. Sınav surpriz yapmaz umarım. 105 tyt 65-75 ayt ortalamayla gidiyorum diyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal komple eksik

    Türkçe - anlatım bozuklugu

    Tyt netlerim
    Turkce 32-34
    Mat 33-35
    Sosyal 10
    Fen 16+

    Matematik ve Türkçeyi 35 ustune nasıl sabitleyebilirim?

    Ayt de eksiklerim
    Biyo 4 sistem
    Kimya organik
    Fizik dalgalar ve modern fizik
    Matematik pkob mod diziler
    Geo analitik
    Hedef 20k bakalım tempoyu artirirsam olacak inşallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekleyenbiri

    Sosyal komple eksik

    Türkçe - anlatım bozuklugu

    Tyt netlerim
    Turkce 32-34
    Mat 33-35
    Sosyal 10
    Fen 16+

    Matematik ve Türkçeyi 35 ustune nasıl sabitleyebilirim?

    Ayt de eksiklerim
    Biyo 4 sistem
    Kimya organik
    Fizik dalgalar ve modern fizik
    Matematik pkob mod diziler
    Geo analitik
    Hedef 20k bakalım tempoyu artirirsam olacak inşallah
    Benim türkçe temelim sağlam . Dil bilgisini genel hatlarıyla biliyorum. Paragrafları didik didik yaparak inceliyorum . 40-45 dk ayırıyorum. Türkçede amaç hızlı olmak olmamalı.

    Mat için pratik gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık girelim bitsin şu iş havasındayım yemin ederim çok sıkıldım artık patlatalım bitsin hesabı. Daha hiç 115 110 görmedim genelde 108 100 arası tyt netler 345 çözüm bs paraf sosyal bir denemede uçuyor bir denemede felsefe çok bilgi oluyor netim düşüyor aslında sosyal çalışmam lazım ama çalışmıyorum nedense:d lys biyo fizik deneme mat deneme sürekli şuana kadar tek acil denemesinde düş kırıklığına uğradım matda endemik devam 345 denemeleri bitti işte ama dediğim gibi tytde hızlanmam ve sosyali halletmem lazım yoksa cidden üzülme ihtimalim var
  • sosyal için en baştan detaylıca çalışacaksan bir programın var mı varsa verirsen güzel olur çünkü artık çok sıkıldım yani dün çözüm denemesi çözdüm coğ tarih felsefe oki oluyor dinden 1y çıkıyor evde kuduruyorum tek kelime de bilmiyorum dinden terimleri mesela, diğerlerinde az çok temel var da
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marmaradishastası

    sosyal için en baştan detaylıca çalışacaksan bir programın var mı varsa verirsen güzel olur çünkü artık çok sıkıldım yani dün çözüm denemesi çözdüm coğ tarih felsefe oki oluyor dinden 1y çıkıyor evde kuduruyorum tek kelime de bilmiyorum dinden terimleri mesela, diğerlerinde az çok temel var da
    Hocam coğrafyada çok sık sorulan yerleri palmeden yalayıp yutarım . Geri kalanları hızlı geçerim . Tarihte oku geç mantığıyla yaparım. Felsefe palmenin ince bir kitabı var onu bitiririm. Din için dershane eis konu anlatım verdi . Çok süper . Ondan çalışırım. Sonra apotemi sosyal soru bankası çıkarmış her ders var . Mükemmel bir şey . Bunları yapınca 18 yaparım gibi geliyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene istediğin hedefi gerçekleştirmeye yaklaşmışsın gibi gözüküyor. Ben de ders ders not edeyim.

    Türkçe netlerim 33-34 lerde geziniyor. Son birkaç gündür köpek gibi dil bilgisi kasıyorum. 38-39 ve kim bilir 40 görmek istiyorum. Palmenin bir tane eski YGS denemesinde dün 37 gördüm ama doyumsuzluk mudur nedir hiç tatmin etmiyor.

    Sözel çıkışlıyım, 2 yıl mezun sayarsan 5 yıldır matematik görmedim. 2017 Ağustos başından 4 işlemden ibaret matematiğim şu an TYT'de 18, AYT'de 10 şeklinde sabitlenmiş durumda. Hedefim için yeterli. Sözel bir bölüme gitmektense kötü bir iibf yazmaya razıyım. Kendimi geliştirebileceğim bir bölüm olsa yeterli. Esas amacım mezun olduğum bölümün işini yapmak değil zaten. Bu sınav kadar mobil programlama üzerinde de çalışıyorum. Onda da epey yol katettim kendi çapımda. Asıl amacım bu alanda ilerlemek zaten.

    Yine sözel çıkışlı olduğum için coğrafya ve felsefede çok zorlanmıyorum. Tarih için tekrar gerekli. Şu anlık TYT'de 13 sosyal sabitlenmiş durumda. Oldukça kötü en azından 15 olmalı. AYT'de Endemik'in iki denemesinde tarihten 10/10 yaptım. En kötü 8/1 yaptım. Bu netler hoşuma gitti. Ancak AYT coğrafya berbat durumda. Sorular biraz kasıyordu bir de. Ama yine de bazı denemelerde 6/5 net çıkarabildim.

    Ekstra olarak fenin bazı kolay konularına baktım. En kötü ihtimalle 3 net çıkartabiliyorum. 345'in TYT denemelerinin bazılarında 5 net gördüm. Hedefim için yeter de artar bile.

    Endemik denemelerinde çözdüğüm kadarıyla edebiyatımın eksik olan kısmı hariç (cumhuriyet) neredeyse full çekiyorum. Endemik denemelerinde ortalama 24/19-18'leri gördüm. Biraz daha çalışırsam +20 göreceğim gibi.

    Evet şu an bu durumdayım. Hayattan bezmiş, sıkılmış, geçmiş iki yılımda yaptığım hatalardan ötürü pişman ama bir yandan düz liseden mezun olmuş bir sözel öğrenci olarak iyi sonuçlar ortaya çıkarabileceğime inanıyorum.

    Matematik konusunda sıfır olup bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa bir mesaj uzaklarındayım. Seve seve yardımcı olabilirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: haskolastik

    Tebrikler hocam duzenli gitmissiniz insallah bu sene olacak gibi



    Ben de Allah ne verdiyse calisiyorum,plan yapmadim hic. Adam gibi kitap da bitirmedim. Uzun suredir bolum denemesi cozuyorum. Evde cozduklerim bazen uzuyor ama Turkiye geneli denemeler bekledigimin cok ustunde geliyor. Sınav surpriz yapmaz umarım. 105 tyt 65-75 ayt ortalamayla gidiyorum diyelim
    Hocam hangi bölüm denemesini çözüyorsunuz ayt fen için? Kitap araştırıyorum tavsiye verirseniz çok iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkotiko E kullanıcısına yanıt
    Bundan once hep lys denemeleri cozdum 30'lu

    Simdi Endemik Ayt fenini cozuyorum. Bence güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil TYT Matematik denemesini aldım. Bugün 1 tanesini çözdüm özgün ve zor deneme olduğunu düşünüyorum. Normalde 33+ yapardım. Ancak bu denemede 28 çıkardım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt yi 90 sanının üzerine çekeli oldu ama 100 üzerine bi türlü çıkamadım ne zaman bu sefer desem tekrar 90-91 e geriliyorum kafayı yedim , dil bilgisi ve sos ta konu eksiklerim var o kadar



    Ayt de mat bitti ve netlerim iyi +34 oluyor genelde ama fen de eksiklerim var hala, ayt fen denemesi yapalı çok oldu o yüzden şuan 25-30 arası yaparım heralde



    Kalan zamanı umarım güzel değerlendirebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ortilency -- 17 Nisan 2018; 22:50:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam birey b mi yoksa palme ygs mi tyt kimya için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.