Şimdi Ara

Mezuniyete Son 2 Ay Kala İntern Diş Hekimi Ribas 'tan Bayram Çikolatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam dostiler, zaman ne çabuk geçiyor. Mezuniyete son 2 ay kaldı. Ramazan bayramı çikolatanız bu sene de benden olsun.


    Aklınıza takılan YKS Kılavuz soruları, bölüm/üni tercihleri her şey için bir özel mesaj uzağınızdayım.


    Kalın sağlıcakla.  




  • Merhaba, mezuniyetinize son 2 ay kala heyecanınızı ve mutluluğunuzu paylaşıyorum. Ramazan bayramı çikolatası için teşekkür ederim, nazik düşünceniz için minnettarım. Mezuniyet öncesi yaşadığınız bu özel dönemde herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, tercihleriniz, YKS kılavuz soruları veya bölüm/üniversite tercihleri hakkında herhangi bir sorunuz olursa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Başarılar dilerim, sağlıkla kalın!

  • Hocam diş hekimliğinin mevcut durumu ve geleceği hakkında yorumun nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be Ribas da mezun oluyor, time flies

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be hocam zaman nasıl da geçmiş daha dün mezunluk hakkında konuşuyorduk. Bizim de kaldı son 1 senelik intörnlük. Hayırlı olsun şimdiden hocam gelecek hayatınızda başarılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çikolata dağıtmanızın sebebi bizim bol bol çıkolatalari tüketip sonra bundan dolayi dişlerimizin çürüyüp size gidip sizi zengin etmemiz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah allah dişçilikte de intörnlük oluyor mu


    veterinerlik hemşirelik ve dişte de mi intörnlük oluyor?


    benim bildiğim tıp fakültesinde (benim fakülte) intörn doktor olunuyor

  • Hocam merhaba nasılsınız?
    Belki hatırlarsınız beni :)
    Mezun olduktan sonraki planınızdan bahseder misiniz biraz? Dus mu yoksa özel mi biraz bahsedebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be Ribas hocam  zaman nasıl geçiyor  

  • LordErenify kullanıcısına yanıt

    Bir an AI tarafından atılmış bir mesaj sandım..

  • BonesJones B kullanıcısına yanıt

    Mesleğin içinden bahsedecek olursak, işi icra ettiğiniz şehriniz ve ilçeniz kritik rol oynuyor. Hem sosyo-kültürel seviyesi değişen hastalar anlamında hem de maddi getiri anlamında. Bence mesleğin en önemli kısmı bu. Nişantaşındaki diş hekimiyle, Siverekteki diş hekimi arasındaki fark bence ansiklopedilerle anca tarif edilir.


    Özellikle bizden sonra hatta 2 sene sonraki mezun olacak öğrenci sayısı korkunç derecede fazla. Özel sektör bu ihtiyacı hala giderebiliyor fakat dediğim gibi şehir, ilçe faktörü çok önemli ve değerli. Bunun yanında artık eskiye nazaran "kendini geliştirme" kısmı bu meslek için de geçerli. Eminim ki, bunu hastaların anamnezinde de açık ve net şekilde görüyoruz bir zamanlar özelde çalışan insanların yaptığı işler gerçekten tamamen parasını alayım postayı koyayım şeklindeymiş. Bu şekilde artık ne muayenecilik yürür ne de birinin yanında çalışabilirsiniz.


    En önemli faktörlerden biri de girişimcilik sanırım. Eskiye nazaran yeni mezun olacak insanların iyi bir network'ünün yanında hasta-hekim ilişkisini çok iyi yürütebilmesi şart artık. Sağlık turizmi açısından dil de artık değerli.


    Atamaya katılan kişi sayısı fazla ama söylenen sayılar tamamen yalan. Atamaya kaçıncı katılmanız ise o kadar sefer kuraya adınız yazılıyor. Bu sene içerisindeki 4. atamasına katılan biri o listeye adını 4 kere yazdırmış oluyor ve o açıktan atama kurasında hem tabip, hem diş tabibi, hem uzman tabip hem de uzman diş tabipleri var. Her atamayı takip ediyorum.





  • diamante35 kullanıcısına yanıt

    Bir filmdi, yaşandı.. Bitiyor.  



    Kirli Maviyoutube
    http://www.kentsarkilari.com/ HAYAT DEVAM EDİYOR Söz & Müzik: Erkan Güneş Solist: Gurbet Üzgün Demiral KENT ŞARKILARI Kent Şarkıları, 2011'de kurulmuş kendi müziklerini yapan özgün bir gruptur. Grup, seslendirdikleri şarkıların hikâyelerinin yaşandığı merkez yerin kentler olmasından dolayı 'Kent Şarkıları' adını almıştır. "Kent" kelimesi onlar için, grubu ve şarkılarını aynı çatı altında toplayan "anaç" bir anlam taşıyor. Grup, şarkı sözlerinde bırakılmışlığı ve tamamlanamamış hikâyeleriyle aşkı, uzun soluklu birlikteliklerden geriye kalan dostlukları anlatıyor. Albümlerinde sadece grup üyelerine değil, farklı yorumculara da yer veriliyor. Kent Şarkıları grubu kendi imkanlarıyla ayakta duran, popülist kaygılar taşımadan müzik yapmaya çalışan bir gruptur.
    https://www.youtube.com/watch?v=1mqyepPzdMA
  • kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt

    Pandemi sonrası neredeyse göz açıp kapama minvalinde geçti. Sizlere de hayırlı olsun, daha güzeli sizin hayatınızda olsun.

  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt

    Planlar deşifre.  

  • trolldetector kullanıcısına yanıt

    iyi niyetle yazılmamış olsa da yanıtsız bırakmak istemedim.


    veterinerlik ve hemşirelik de tanımlanmış bir intern programı yok. okulları onlara verilen programda bundan bahsetse de mevzuatta yok.


    senin fakültenden de benim fakültede de oluyor. ayın 15'inde "İNTERN MAAŞ ÖDEMESİ" şeklinde bir bildirim geliyor.  

  • Alastor Moody kullanıcısına yanıt

    Merhaba, iyiyim sen nasılsın?


    Tabi ki hatırladım.


    DUS'a hazırlanıyorum, Nisan DUS'una da kaydoldum fakat puan açıklanmıyor açıklansa da malum internler tercih veremiyor..


    Bir yerde de zihnimden 1 yıl askere gitmek var. Neredeyse %99.9 ihtimalle tabip asteğmen çıkıyor. 1 ay acemi, 9 ay astğ son 2 ay teğmen.


    Yaza doğru kafamda daha da netleşir. Önce bi kep atayım, inş.. :')

  • LeviEfendi kullanıcısına yanıt

    Zaman affetmez. Yaşlandık.. Artık dinozor devri..  

  • Hocam benim dişçiye gidiyorum bi dünya şey anlatıyor diş etleri şöyle şu kadar dk şu teknikle temizlenir, diş ipi kullan, günde 3 kere fırçala vs. adam anlatırken daralıyorum. Siz diş hekimleri olarak bunların hepsini yapıyor musunuz yav?

  • Infernix kullanıcısına yanıt

    Ağız gargarası ve kürdanlı diş ipi kullanıyorum ben.. Arayüzlere gıda retansiyonu olmasın yeter diğer yerleri tükürük temizliyor zaten..  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt

    Sağ olun hocam :)

    Tabip asteğmen hakkında biraz bilgi verebilir misiniz f/p olarak gideri var mıdır acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.