Şimdi Ara

Mezuna Kalma(k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sınav gelip geçtiğinde 2 hafta 1 hafta dediğiniz zamanlarin bile ne kadar kiymetli olduğunu anliyorsunuz. Son günler de olsa sinavdan sonra o pişmanlığı yasamamak için son gücünüzle çalışın lütfen yapabildiginiz kadar. Günde 8 saat baksaniz 1 haftada 56 saat 0dan türev-integral ogrenilir bu vakitte.

    Veee sakin şu moda girmeyin "BU SENE ZATEN HİÇ ÇALIŞMADIM SENEYE TÜM POTANSİYELİMİ GOSTERCEM" hayır kardeşim gosteremiceksin senin "çalışma" potansiyelin bu emin ol seneye çok çalışkan biri olmayacaksin ayni tas ayni hamam olcak bunu mezun senesinde yerleşmiş biri olarak söylüyorum. Kendinizde sözler verceksiniz bambaşka bir çalışma duzenine sahip olcam vs diye ama olmayacak ayni durumlar ayni sonuçları doğurur.
    Şimdiden
    HEPİNİZE BAŞARILAR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu konuları son haftada açmak bence iyi bir şey değil hocan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JungleHIV J kullanıcısına yanıt
    Bence asıl bu hafta açmak önemli.

    Çünkü artık son günler. İnsanların hedefleri 2'şer 3'er net fazlası bile olsa salıp ben mezuna kalcam diyebiliyor. Ki bunu çok yanlış buluyorum ben. Son güne kadar eksik kapatmaya yönelik çalışmalar yapılsa belki de hedeflediklere yere gelebileceklerken her şeyi salıp nasılsa mezuna kalıcam diyip yatıyorlar. Sınavdan sonra kendilerini üzerler bu durumda da. "Keşke şu şu eksiğimi kapatsaydım belki de mezuna kalmama gerek kalmazdı" gibi şeyler demesin insanlar.

    Edit: İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 8 Haziran 2019; 15:59:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.