Şimdi Ara

mezuna kalanlar dershaneye gitmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler öncelikle. Bu sene ygs;70000 yaptım. Okul derslerim çok kötüydü sadece son sene çalıştım diploma puanım vs kötü olduğu için mezuna kalmaya karar verdim lys ye çok çalışmadım 30000'e çektim. Temelim olmamasına rağmen bence iyi bi sonuç olduğundan bu sene daha fazla yükseltirim diye düşünüyorum. Hedefim yüksek ve ekonomi okumak istiyorum. Yani tm'den giricem sınava. Bu yaz ilk denememden 95 net yaptım. Evde 10 saate yakın çalışıyorum ve şuan kendime göre bi düzenim var ama ailem ve görüştüğüm bi kaç öğretmenim dershaneye git diyorlar özellikle ailem evde yapamayacağımı düşünüyor. Sizce dershaneye gitmek ne kadar mantıklı? Ayrıca mezuna kalmak ile ilgili önerileriniz benim için çok değerli olur
    Tm olduğum için fen konularına hakim değilim ama derece istediğim için onlara da bakmam gerekiyor. Fene nasıl çalışmayı önerirsiniz? Hangi dersler için hangi kaynaklar daha iyi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graponkagitlari -- 20 Temmuz 2017; 14:34:55 >







  • rez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 20k dan kalıyorum gitmeyeceğim.Geçen sene benim için büyük vakit kaybıydı onun yerine eğer zorlanırsam özel ders alırım.Bir de bir dershanenin denemelerine kayıt olmayı dusunuyorum sınav ortamı açısından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TM sin ve YGS de 70 bin mı yaptın?



    Kardeş o sıralamadan İstediğin yer ilk 1000 felan değilse basarabilirdin.



    70 bin yapıp bırakmak nedir?



    70 binden kaç bin tmci vardır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafayı yememeniz adına dershaneye yazılın bence. Mezunken anlayacaksınız ki çok vaktiniz olacak öyle hergün 10 saat çalışma hep olmuyor. İki üç insan görmek açısından ve sizi disipline sokması adına gidin diyorum. Bizzat ben gittim iyi ki gitmişim.
  • Dershane denemeleri çok mantıklıymış. Teşekkür ederim umarım istediğiniz sonucu elde edersiniz.
  • Mehcan07 kullanıcısına yanıt
    Dershane yerine spora devam etmek istiyorum.Yani konu eksiğim çok az ve maalesef dinleyerek anlayabilen bi öğrenci değilim.Okuyup yazmam gerekiyor anlamam için. Kafam çok karışık..
  • En kötü ihtimal 10000 içerisinde olmayı hedefliyorum. İlk bin olsa güzel olur tabii :D Ve evet 70000 tm için iyi bi sıralama ama sayısallar da çok rahat tm den girdikleri için rakip sayısı aslında sanıldığının aksine daha fazla.
  • graponkagitlari G kullanıcısına yanıt
    70 binden 10 bine çekebilirdin. 150 binden çeken bile var.



    70 binden 10 bin tmci için mümkün idi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekebilirdim ama hata yaptım çalışmak konusunda. Ygs ye daha fazla çalıştım lys ye çalışmak için sadece 3 ayım kaldı. Yine de biraz baktım ama ne kadar çok çalışırsam çalışayım yine de 10000 gelmezdi. Ya da belki gelirdi ama istediğim üniversiteye yerleşemeyecektim. Pişman olmak keşke demek yerine denemeyi tercih ettim. Hayırlısı artık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.