Şimdi Ara

mezun yılında sıfırdan başlayıp tıp kazanmak mümkün mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
29.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hello men trolünün ciddiye alınmaması gerektiğini biliyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır değil.









































    Desem vazgeçecek misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Too Greedy kullanıcısına yanıt
    Yav he be 1 yilda kazanirmiş önce sen kazan sonra millete akil ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır derken ne kadar sıfır? İnsanlarda şöyle bir yanılgı var sanırım bu çalışmayınca başarının ne kadar zor geldiğini fark edememekten. O bir yıl sen sıfırdan belli bi yere gelmeye çalışırken rakiplerin zaten senin geldiğin belli birden hatta üstünden başlayıp üstüne koyacaklar. Yani burdaki tek ölçüt "sen" değilsin karşındakiler de armut toplamıyor. Valla ben hiç de sıfır değilken geçen yıl ygsde 18k yaptım. Biraz da gerçekçi olmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tip dedigin yerde de egitim devam ediyor. Oyle kazanayim bitti gibi bir sey yok yani. Sen temelim yok diyosun. Bunca yil ne yaptin diye sormazlar mi. Ayrica cevremdeki tip isteyen herkes(ben de dahil) ilkokuldan beri calisan , bir seylerden fedakarlik eden insanlar. Illa tip istiyorum diyorsan birkac yilina kiyip calisirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reis tıp hakkında birşey diyemem fakat konuya sadece örnek olsun diye mat yönünden bakalım ben 2 yıldır matematik calısıyorum hep youtubeden felan senol hoca hocalara geldik felan yazarak calıstıgım için her konuya en az 1 ayım bazen 2 ayımda gidiyor bu yüzden istediğin kadar youtubeden calıs 1 yılda olmaz fakat sen gidip mikail hoca + behzat reis in videolarını pdflerini cıkartıp üstüne de 2 sb çözsen matda bana göre 1 yılda mat fullerin tabi birde psikolojik durum onu yok sayıyorum yani olay hem cok calısmada hemde hocada bitiyor şimdi ygs ye şenol hoca ile hazırlananlarda var birde böyle düşünmek lazım aradaki farkı istiyorsan örnek videolarına bakarak anlıyabilirsin inş kazanırsın benimde ilk başlarda hedefim odtüydü fakat inanmıyordum taaki miko reis ve behzat reisle karşılaşana kadar
  • Mf-3 49kdan bıraktım bu sene deniyorum olursa yazarım bana kalırsa çalışıldığı sürece 1 yılda rahatça yapılabilir asıl zor olan ders çalışmak şuan netler 115-125 arası 1-2 hafta önce saçma bi stresle 115leri gördüm ve matematik en basit denemelerde en düşük netlerim geldi ama şuan basit hataların olmasına seviniyorum sınavda olacağına şimdi olsun önlemimi alabileyim ve git gide azalıyor basit hatalar matematikten sınavda saçma sapan hatalar olmassa 35+ garanti gibi fende de 35-36ları artık sıkça görebiliyorum ama sabitleyemedim bi türlü onu da 35+lara sabitleyebilirsem ygsden sonra bir moral gelicek gibi ancak tıp veya 5-10-15k sıralama her neyse ygsyle değil lysle olur bu kesin ve lys mat ve biyolojide baya ilerledim fizikten modern fizik kimyadan organik var onları da hallettim mi sanırım mezun olmama değmiş olacak.
  • 0dan kastın 2+2= bulmaktan bile zorlanıyorsan teoride mümkün pratikte imkansız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar sıfır olduğuna, kapasitene, azmine ve disiplinine bağlı. ama bence 1 yılda sıfırdan 15k ya girecek kadar ilerleme çok çok zor.

    mesela ben şuan eşit ağırlığım, eğer bu yıl iyi bir yer gelmezse seneye mf den 20k için çalışacağım. 11. sınıfta sayısaldım az çok fen temelim var matematiği hallederim zaten. kimine göre bu imkansız gelebilir mesela eşit ağırlık olan birinin mf-4 te 20k yapması, zor ama imkansız değil sana bağlı birşey.

    bence ya hedefini düşür hiç değilse daha düşük puanlı diş hekimliği gibi koy hedefini ve çalışmaya başla. belki de tıp olur.
  • hello men H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sonucu atarım buraya,11.sınıfın yazında 90 netle başladım şu an 130-140 bandındayım.Herkesi kendiniz gibi sanmayın.Konu sahibi arkadaş da yapabilir aynı şeyi tamamen ona bağlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Too Greedy kullanıcısına yanıt
    Daha sınava hazırlanıyorsan ,girmediğin bölüm hakkinda millete profesörde kesilmeyeceksin. Hele ygs ye bile girmemişsin daha, ben 3 kere girdim, ilk yılımda da kazandım tıbbı. 1900 ham 3k yerleştirme ile.

    Ayrıca ben senin için kazanamassin gibi bir yorum yapmadim,kazan sonra konuş dedim. Yani kazan gel burda ortami,insanları gör.

    Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hersey sana bagli ve mumkun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım haber forumlarındaki insanların genelde ümitsiz insanlar olması diyip geçiyorum yav herkes çıkmış çok zor yapamazsın şöyle böyle demiş bu forumda geçmiş yıllarda meslek lisesinden çıkıp iyi dereceler yapan adamlar çıkmadı mı eskiler bilir.Yok sen temel atarken öbür adam armut toplamazmışta şöyle böyle bir örnek vereyim size şimdi bir arkadaşım var sınava 11.sınıftan beri hazırlanıyor ama hep inişli çıkışlı netler yapıyor 100-130 net aralığı diyelim tıp istiyor ama içinde hep bir ümitsizlik var.Lise boyunca da çalışmış birisi baya bide normal bir lisede okuyan ilk denemesi bu yıl 50 küsür net yapmış bir arkadaşım şuan 100 net yapıyor.Yani demem o dur ki burada sallamakla olmuyor o işler.Kimsenin ümidini kırmayın vebal altında kalırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meb1907 -- 14 Şubat 2017; 19:40:18 >




  • hello men H kullanıcısına yanıt
    Girmediğim bölüm hakkında millete profesör kesilmedim zaten,yapılamaz diyenlere gayet yapabilir dedim.Bu kadar anlama güçlüğü çeken bir insanın 3k yaptığı yerde arkadaş da rahat bir şekilde 15k yapar.
    Edit:İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Too Greedy -- 14 Şubat 2017; 19:51:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak sen bir de 3 yılı beğenmiyor. Şimdi kardeşim kapasiten yüksektir, çok çalışırsın ve kazanırsın. BU imkansız mı? Değil. Ama anlamadığınız olay şu, 0 olan bir adam ya hiç çalışmamıştır ya da çalıştığını anlamamıştır zaten. 12 yılda çalıştığını anlamayan 1 senede anlamaz burada olay kilit. Hiç çalışmamış bir adam da en fazla 1 hafta yoğun tempoyla çalışır. Sonrasında alışmadığı için performansı düşecektir. Yav en iyi fen ve anadolu liselerindeki adamlar bile çalışarak 2. yıla bırakıyor. Sen ne tür bir özelliğe sahipsin ki öyle insanların üstüne 1 sene fazladan çalışarak tıp kazanmayı kendine yakıştıramıyorsun? Çok ilginç adamlarsınız cidden. Ve bilmediğiniz için de çalışmayı küçümsüyor, böyle olayları basit görüyorsunuz. Ne diyeyim, yap da ibret olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.