Şimdi Ara

Mezun tm dershaneyi bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dershaneyi bırakasım var faydadan çok zararı olduğunu düşünmeye başladım. Ödevleri yetiştiriyim derken konu çalışıcak zamanım kalmıyor yarım yamalak soru göstermemiz isteniyor vs. kendi düzenimi yapıp çalışıyım diyorum bi yandan da acaba sistemi oturtabilirmiyim tarzında sıkıntılarım var sizce ne kadar mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 11'de gittim 3 ayda bıraktım, 12'de gittim 4-5 ayda bıraktım. Dershane kadar boş bir şey olamaz. İlla gidilecekse bence konu eksiği olmayan insan gitmeli ki, orada hoca anlatınca tekrar olur, düzenli ödev olur, etut olur. Vaktini yemez boşuna. Senin konu eksiğin var bi kere. Günün tamamı orada geçiyor neredeyse. Ben 12de giderken matematiğim çok kötüydü. Mat1, mat2 diye ayrılmıştı. Ben daha mat1 bilmiyorum ki adamlar bir yandan mat2 anlatıyorlar. Şimdiki aklım olsa her gün dershaneye gider gibi kütüphaneye gider eksik konularını tamamlardım. İnan yükselişini daha net göreceksin. Ama iradesizlik sorunun varsa çok kötü de olabilir. Hususi bir karar. Kendine kütüphaneye giden, gerçekten çalışan, ya da senin gibi bırakmayı düşünen arkadaş edin. Her gün zorla birbirinizi sürükleyin dershaneye. Ben 12 iken arkadaşımı zorla çeke çeke getiriyordum. O zaman küfrediyordu, şimdi teşekkür ediyor. Kendisi iç mimarlık okuyor. Ben mi? Ben mezunum ama konumuz bu değil... :d

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Evet hocam bence de şu an gitsem, özet şekilde anlatıp geçiyorlar. Şu an çok saçma gelir ama demek istediğim konu eksiği olmayıp evde çalışmayan insanlardı o cümleyi biraz eksik yazmışım evet.
    Matematik öğrenmek için bence kesinlikle dershaneye gidilmez. Gittin diyelim tamamen şans meselesi. Matematikçin nasıl, sınıfın düzeyi nasıl vs vs. Ona vereceğin parayı özel derse, internetteki hocalara ver detaylı öğren. En azından 20 kişiyle beraber herkes başka kafalarda, biri bir yeri anlamıyor, diğeri öbür yeri vs.
    Ver parasını, ya da youtube'dan aç. Anlamadığın yeri geri sar, ve yüzlerce hoca var. Git birinden fonksiyon dinle, git diğerinden limit dinle. İstersen her ikisini dinle vs.
    Bu zamanda dershaneye giden insanlar zorunluluk gibi hissettikleri için ve interneti iyi kullanamadıkları için ya da da iradesizlikten gidiyor zannımca.
    Valla ben 2 kere de dershaneye gittim, matematikçilerim hiç iyi değildi. Bırakınca birsürü hocadan dinledim, çözümlü kitaplar çözdüm sürekli. (ki şu an tüm kaynaklar çözümlü)
    Tek ihtiyaç irade ve internet...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.