Şimdi Ara

mezun senemin içine ettim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aga senin tm versiyonunum şuan ben o kadar kafama takmıyorum abartıyosun gibi geldi. Hedefimize uzak olabiliriz ama koşmayacağımız anlamına gelmez. Sızlanmayı bırakıp işimize bakalım yeterli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam vip cek up ayt fizik serisini izlesem biraz bilgim var fizikten sence ordan ilerlesem olur mu

  • believethat B kullanıcısına yanıt
    Tabi olm git calismaya basla adamin asabini bozma. Burdaki cogu kisinin dediklerini de ciddiye alma genelde moral bozma amacli yaziyorlar. Calis basar gel

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • netleriniz kötü değil hocam tyt denemeleriyle 5-10 net arttırabilirseniz hedeflediğinizden daha yüksek sıralamalar yapmanız da mümkün. şu konuyu inceleyin.


    ->> https://forum.donanimhaber.com/bu-sene-olmayacak-diyenler-derhal-buraya-gelsin--143592948

  • bennasılbüyükadamoluucam B kullanıcısına yanıt

    sınavda 37 2 di sanırım veya 36 mıydı neydi. Biyo 14 kim 13 1 fiziği hatırlamadım ama 10 üstüydü. Sürekli ayt branş çözdüm ben biyoloji ile kimyayı seviyordum aga bir fiziği sevmiyordum. Sıralamam 25k geldi

  • Hocam bence ayt fen için konu elemesi yapmaya çalışın. Ayrıca ayt fen ağırlıklı çalışmanız lazım sınava kadar. Ki bilgiler de taze olacağı için netleriniz güzel geleceğine inanıyorum. Sadece stres yapıp boşlamayın. En azından bu süreci yoğun bir şekilde fen çalışarak geçirin. Kimyadan gayet iyi neyler yakalamaya devam edersiniz. Fizik çok uzun, konu eleyin. Biyoloji için de mutlaka fazla zaman verin ve bilgiler taze olacağı için en iyi netleri yakalamanız mümkün. Kimya ve biyoloji yüksek yapabilirsiniz, fizikten de bu son konular da size netler getirir, sözel şeyler oluyor bazıları. Onları sınava çok yakın günlerde çalışın. Öbür fizikleri halletmeye çalışın. Benim hocam kanalından barış hocadan hızlı şekilde bitirebilirsiniz. İyi çalışmalar, stres yaparsanız kaybedersiniz maalesef, relax.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.