Şimdi Ara

Mezun Olamaz mıyım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda yeniyim konuyu yanlış bölüme açtıysam affola.

    9.sınıf kimyam her iki dönemde zayıftı (ilk dönem 47, ikinci dönem 48). Şu ana kadar hiç sorumluluk sınavlarına da girmedim hep öteledim Şu an 12.sınıfım ve Yks'ye hazırlanıyorum. Müdür yardımcısına sordum 12.sınıfa alttan ders kalmaz dedi. Acaba 12.sınıf kimyadan geçtiğim için 9.sınıftan da geçmiş mi sayıldım?? Yoksa my başından mı savdı. Abilerim benim durumuma düşmüş olanlar varsa yazsın.




  • up

  • Eğer sıkıntı olsaydı zaten sınıf atlayamazdın, benim de iki kere zayıf gelmişti karneye gerçi ikisi de ilk dönemdi ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum zaten sıkıntı olsa 12. Sınıfa gelemezdin. Ayrıca genel ortalaman 50 üzerinde ise kimya dersinde kalmanın hiçbir önemi yok. Sorumluluk sınavına da girmene gerek yok. Lisede seni zora sokacak tek ders türk dili ve edebiyatı. Edebiyattan kalırsan sorumluluğa giriyorsun. Kimya için hiçbir şeye girmene gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 11 im. Ben de biyoloji ve fizikten kaldım (lanetler yüzünden 9 da :D) Bir sıkıntım yok özeldeyim şuan. Her sene başı atıyorum 9.sınıfta edebiyattan kaldınız 10 başında mecbur sınava girmeniz gerekiyor. Yani şöyle açıklayım sadece bizde edebiyattan kalırsanız sınav vermeniz gerekiyor dendi. Mesela mattan kalsanız bir sıkıntı yok ama edebiyatta 50 nin altındaysa sınav yapmışlardı 10 başında. Milli eğitimin garip bir sistemi bu sadece edbta geçerli galiba. Yanlış biliyorsam düzeltirsiniz.

    Kusura bakmayın yeterince açıklayamamışım özeldeyken yaşamadım 9-10 devletteydim 11 de yani şuan özele geçtim. Yaşadıklarım devlette.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layt_selamii -- 22 Kasım 2020; 23:4:30 >
  • Hocam da yazmış zaten görmeden cevap verdik  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.