Şimdi Ara

Metronet'ten Superonline'a geçiş (ÇOK ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar beni superonline'dan aradılar ve şu anki aylık 2 mbit 33 tl lik sınırsız internetimi akk'ye çevirip yeni sözleşme imzalatmak istiyorlar.Böyle bir şey yapabilirler mi?
    Çünkü Metronetteki sözleşmemin bitmesine yaklaşık 15-16 ay var.



  • Arkadaşım, bugün Superonline'dan beni de aradılar. Metronet'in Turkcell Superonline tarafından satın alındığını ve yarın gelip modemi değiştireceklerini söylediler. Başta garibime gitmedi değil. Böle bir şeyi evvela Metronet'in kendisinden duymak isterdim. Bana kampanyalardan bahsetmeye başlayınca ben durun dedim. Ben tarifemden de hızımdan da memnunum, ne sizin AKK'lı internet paketlerinize ne de kampanyalarınıza ihtiyacım yok dedim. Sonra isim aldılar adres aldılar yarın gelip modemi takıcaklarını sölediler. Sonra işten eve geldim ancak içimde de bir şüphe var. Dayanamadım ve Metronet'i arayıp sordum. Turkcell SUperonline'ın metroneti satın aldığının doğru olduğunu ancak böle bir modem ve tarife değişikliğinin söz konusu olmadığını, satış işleminin gerekçesi olarak modemimi yada tarifemi değiştiremeyeceklerini sölediler ve rahatladım. Daha sonra İnternette biraz araştırma yaptım ve Superonline bu yöntemi (yalanı) kullanarak bir çok kişi mağdur etmiş ve gelip yeni sözleşme imzalatmış. Bir çok Metronet abonesi bu yüzden ay sonunda 2 fatura ile karşılaşmış. Aşağıda bu mağduriyet iyaşayanların yapmış olduğu şikayet bildirimleri var.

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2402530/superonline-bayinin-yaniltici-tavri/q9558
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2357112/superonline-sikayetimize-hala-cozum-yok/q9558
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2336736/superonline-yanilticilik-yapiyor/q9558
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2297928/superonline-gecmem-icin-yapilan-baski/q9558

    Turkcell Superonline gibi bir şirkete "Metroneti satın aldık modeminizi değiştireceğiz" gibi saçma saçma nedenler sunup insanları kandırmak inanın hiç yakışmıyor. Bu saatten sonra en fazla Metronetin aboneliğini iptal ettirip başka bir ISP arayışına girer ama yine de Turkcell Superonline ile iş yapmam.




  • Hocam cevap icin teşekkur ederim. Tekrar aradilar ve metronetteki tarifeme devam edebilecegimi soylediler neyseki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.