Şimdi Ara

Metin2 Azrail Nerde Bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
21.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Azrail Nerde Bulunur?
    Azrail Şeytan Kulesinde bulunmakta.Azraili Kesebilmek için güçlü bir çara ihtiyacınız var.Yani 5-6 kişi.
    KAT :1
    Dayanıklılık metnini bulun ve kesin.Kestikten Sonra 2. Kata Geçeceksiniz.
    KAT :2
    2. kattaki tüm Şeytanları kestikten sonra 3. kata ışınlanıyorsunuz.
    KAT :3
    Bütün Şeytanları kesip şeytan kralı(boss) kesiyoruz.
    KAT :4
    Önümüze çıkan şeytan metinini kesiyoruz ve 5 kata çıkıyoruz.
    KAT :5
    15 dakika içinde 8 adet metin arasından doğru metini parçalayıp 6. kata geçiyoruz.
    KAT :6
    Üstümüze gelen çirkin şeytanlardan düşecek olan anahtarlar ile doğru mührü bulup anahtarları kullanıp açıyoruz ve bizi şeytan kulesi demircisine yolluyor demirci ile konuştuktan sonra en az 75 level birisinin yanınızdan bulunması ve demirci ile onun konuşması gerekiyor.
    KAT :6 STRATEJİSİ
    So partilerinde ki gibi ortaya yakın bir yerde durarak üzerinize saldıran agresif şeytanları kesmelisiniz. Kuleye Tırmanan ekibi 10 kişi varsayarak 6 kişi at üzerinde savaşır iken diğer 4 kişi yerde okçuları keserek grubun çok seri bir şekilde çalışmasına katkı sağlayacaktır. Tüm kilitleri açtıktan sonra sizi demircinin bulunduğu ara kata atacaktır.
    KAT :6 DİKKAT EDİLECEKLER
    Demirci de + mı basacaksınız yoksa Azrail'e mi çıkacaksınız ?

    Eğer demirci de + basmak istiyorsanız "Şeytan Kralını" diğer tüm Şeytanlardan kestikten sonra kesmelisiniz ki Demirci + basma hakkı versin.

    Eğer Demirciyi direkt geçip Azrail e çıkacaksanız Kralı ilk başta kesmeniz tüm şeytan ölmesini ve demircinin +bastırmamasını sağlayacaktır.
    KAT :7
    Metin taşlarını kırıp "Zin-Sa-Gui" haritasını bulmalıyız. Taşlardan çıkan Bilinmeyen Eski kutuyu kırıp içinden çıkan Zin-Sa-Gui haritasını bulmalıyız yalnız oyun buradada bize yardım etmiyor...Kutulardan çıkacak olan 4 haritadan 3 tanesi sahte Doğru haritayı bulup sağ tıkladığımızda bizi bir üst kata çıkartacak.

    Büyük kırmızı halka : Kolon.
    Kücük kırmızı Halka : Katil Metni.
    Siyah halkalar : Taşı kırıp Doğru haritayı arayacak +75 charlar.
    Lacivert halkalar : şeytan slotlarini üzerilerine çekerek taşın başını boşaltacak ekip

    Burada ki uygulama şu arkadaşlar Taşı kesecek olan +75 kişiler taşın yanında zırhlarını çıkararak duracak ve taşın kesilmesini bekleyecek. mavi ekipten bir kişi taşı kırdıktan sonra ölmemeye caba gösterecek bu sırada taşın başında bekleyen +75 kişilerin zırhları olmadığı için saldıran şeytan slotları onların hemen ölmesini sağlayacaktır. +75 kişiler eğer şeytan slotlarına dokunmazlarsa mavi ekip tüm şeytan slotlarının tamamını kendi köşelerine çekebilirler. Mavi ekip Şeytanları Üzerlerine çektikten sonra oldukları yerde ölüp/ kalkarak (skil yakarsanız Şeytanlar size daha çok saldıracak ve yanınızdan ayrılmayacaktır) slotları üzerinizde tutmalısınız. Arkadaşlarınız bu sırada 70 lvl metin taşını kırarak doğru haritayı bulmaya çalışacaklar.
    KAT :7 NOT
    Düşen sandığı hep aynı kişi alıp açarsa Doğru haritayı bulma şansınız artacaktır.
    Doğru Haritanın ismi: Zin-Sa-Gui
    Sahte haritanın ismi: Sa-Gui
    KAT :8
    Şeytanları öldürün ve "Zin-Bong-In" Anahtarını bulun yine her zamanki gibi sahte anahtarlar mevcut bu size yardımcı olmayacaktır...Doğru anahtarı bulduğunuzda odanın sonuna doğru koşmaya başlayın ve anahtar ile anıt tasına tıklayın. Ve doğru anahtar bulunduğunda oyun sizi son ve önemli odaya atacak.
    KAT :8 NOT
    "Ölümsüz hayalet"leri öncelikle keserseniz anahtarı düşürme şansınız çok daha artacaktır çünkü anahtarlar bu yaratıklardan düşüyor. Bu katta da Ekibiniz bir birine kenetlenerek Mühür katında ki gibi doğru anahtarı bulana kadar kesmelisiniz.
    Doğru Anahtarın ismi: Zin-Bong-In
    Sahte Anahtarın ismi: Bong-In
    KAT :9
    Azrail ile final savasına hazır olun.Azraili arayın ve ataklarınızı sadece onun üstüne yoğunlaştırın. BU katta da 7. katta uygulamış olduğunuz taktiği uygularsanız yani Azrail i diğer slotlardan ayırıp yalnız bıraktıktan sonra keserseniz işiniz çok kolaylaşacaktır.
    KAT :9 NOT
    Azrail diğer bosslar gibi sadece 1 defa zehirlenebiliyor bu nedenle Azrail i diğer slotlardan ayırırken üzerinizde ki zehirlemeli itemleri çıkarmanız gerekmektedir Yoksa Azrail i kesme şansınızı kendi ellerinizle yok etmiş olursunuz. Dönüşecek olan arkadaşlarınızın kesinlikle +75 olması gerekmektedir aksi taktirde Azrail Sizlere Sandık vermeyecektir. Dönüşecek kişilerin Dönüşüm becerilerinin PMaster olması ve Üzerlerinde bulunacak itemlerin bonusları arasında "Ölümsüzlere karşı güçlü","sersemletme" ve "zehirleme" bonuslarının bulunması gerekmektedir. Bazı rivayetlere göre Azrail i kestiniz Sandık düştü hayırlı ugurlu olsun. Eğer siz bu sandıgı sırf hava atmak amacıyla alıp pazarlarda dolaştırırsanız içerisinde ki Drop değişebiliyor. Sandığı +75 kişinin almış olması sandık içerisinden çıkacak olan itemi da etkileyecektir. yani sandığı yukarıda açın ve açacak olan kişi +75 olsun ki güzel item alabilesiniz. yoksa saatlerce verdiğiniz emeklerinize karşılık Azrail size "kristal kolye +5" verebilir




    İŞİNİZE YARADIYSA RAP FALAN VERMEYİ UNUTMAYALIM VE EMEĞE SAYGI DUYALIM!








  • Eyvallah
  • Saolsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic bi zaman adan gibi mt oynayamadim yerimleride zaten dogru durust bilmem ama gaza geldim orensem mi artik ne yapsam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir dönem baslıyor haydi sofi2 istanbul da bulusalım herkez davetlidir buyrun herkezi bekleriz siz degerli metin 2 oyuncularını aramısda görmekten mutluk duyarım buyrun gelin sizde katılın ailemize

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.