Şimdi Ara

Metamask wallet hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar,


    binance'tan 140 usdt'yi metamask'a göndermek istedim fakat trc20 ağını seçmişim doğal olarak wallet'a ulaşmadı usdt'ler. tronscan linkim var elimde ama bununla da ne yapılır bilmiyorum. bu usdt'leri kurtarmanın bir yolu var mı? metamask'ı tron desteleyen cüzdana falan import ettim işe yaramıyor. napılır fikriniz var mı?




  • Geri dönüşü olacağını sanmıyorum ama gönderdiğiniz adresi ya da txidsinden durumuna bakılabilir, Binance'e de söyleyin durumuna baksınlar. Muhtemelen Metamask'den aldığınız adres 0 ile başlıyor ama TW olması lazım, bu durumda Binance'in uyarması gerekiyordu, hata vermedi mi? Ethereum için ERC20 seçmelisiniz.

    Eğer Metamask kullanıyorsanız, cüzdana BSC ağını ekleyip Binance'den BEP2 ağında BUSD gönderip daha ucuza da yapabilirsiniz bu işlemi. Dediğim gibi yaparsanız para Ethereum'da değil Binance Smart Chain üzerinde tutulmuş olacak, tercih sizin.

    BSC eklemek için cüzdanda ağ ekleme kısmını resimdeki gibi doldurun.

    Metamask wallet hakkında




  • Metamaskten binance cüzdanına trc ağı ile tekrar göndermeniz yeterli olcaktır ancak metamask sizden geri gönderim için trx isteyecektir bu yüzden metamask hesabınıza trx yollamanız gerekebilir eğer trc ağında yolladığınız usdt metamaskte görünmüyorsa private keylerinizi trust wallet'a import edip dediğim işlemi yapabilirsiniz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkabrrk -- 24 Nisan 2021; 16:5:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkabrrk

    Metamaskten binance cüzdanına trc ağı ile tekrar göndermeniz yeterli olcaktır ancak metamask sizden geri gönderim için trx isteyecektir bu yüzden metamask hesabınıza trx yollamanız gerekebilir eğer trc ağında yolladığınız usdt metamaskte görünmüyorsa private keylerinizi trust wallet'a import edip dediğim işlemi yapabilirsiniz

    Trust’a import edince geri geldiler. Çok teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.