Şimdi Ara

Metamask Cüzdanım Çalındı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Çok uzatmadan anlatacağım, Seedify.Fund üzerinde coinlerimi stake yaptım ve aklıma takılan bir konuyu sormak için Twitter dan kendileri ile iletişime geçmek istedim. Kendi resmi hesaplarını etiketleyerek herkese açık bir tweet attım. Bir süre sonra Seedify Support adında bir hesap benimle iletişime geçti ve bir şekilde güvenimi sağlayarak hesabıma erişmek için beni bir siteye yönlendirdi bende Metamask gizli kelimelerimi girerek oluşturduğum qr kodu onlarla paylaştım. Nasıl yaptım bilmiyorum ama bir anda basiretim bağlandı sanırım. Allahtan metamask ımda para yoktu ve şu anlık herhangi bir kaydım yok. Asıl sorun Seedify.Fund üzerinde 1000 dolarlık coin im stake durumda ve 88 gün sonra açılacak metamaskımda oraya bağlı ve açıldığı anda hırsız çekmek isteyecek tabiki. nasıl yaptım böyle bir hatayı bilmiyorum ama canım çok sıkkın gerçekten. Sizlerden isteğim ne yapabileceğim konusunda bana yardımcı olacak tavsiye verecek bir arkadaşım varsa çok memnun olurum.


    Not: Birçoğunuz hocam çalınmamış ki kendi ellerinle vermişsin diyeceksiniz ama bana göre bir başkasına ait bir cüzdanın hangi yolla olursa olsun ele geçirip içindeki paraya talip olmak hırsızlıktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoreuss -- 12 Mayıs 2023; 16:34:10 >







  • Telegramda sürekli yazıyorlar adminler veya support ekibi size dm den ilk mesajı atmaz diye. Twitterda da geçerlidir. Hiçbir linke tıklamayın.

  • Araxes kullanıcısına yanıt

    Hocam inanın o kadar acemice davrandım ki işteydim, yoğunluğum da vardı bir anda oldu herşey. Bu konuyu açmamın amaçlarından biri de bu piyasaya giren tecrübesiz birçok arkadaşımız var ve farkındalık oluşturup kimsenin aynı hataya düşmesini istemiyorum. Benim için ağır bir tecrübe oldu

  • bir insan ne kadar zeki olduğunu düşünüyorsa o kadar savunmasızdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir incele belki işine yarar bir şeyler edinebilirsin.

    https://twitter.com/0xSmartContract/status/1539272623036809217?t=Awo7-xtJAxhJDe9q4ChPYg&s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.