Şimdi Ara

--------Metalciler buraya. Rockçu, topçu Giremez ----------- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ya cnm kardeşim ben sana sadece rock olmasaydı metal de olmaz demeye çalıştım ve dinlediğin parçalardan birinin ROCK olduğunu söledim her bass gitar davul vokal olan da metal değildir ayrıca snn metallica dediğin gruba sövdüğüm kdr (fade to blacke kdr ağzımı açamam ayrı mesele) cradle of filth den marduğa kdrda sövüyorum ayrıca ismi metallica die bir grubun illa metal yapması die bi şey yok bu birrr ikincisi türler arasındaki farkları anlatsam tekrar sölüyorum anlamassın bak sana bir tavsiye daha balık beyne iyi gelir snn için bir balina yeterli olacaktır büyük boy olmalarıda şart değildir tamammı ilk önce dinlediğin möüziğin geçmiine bak deep purple da var led zeppelinde onlardan öncede llvis vb... vardı bu iş böledir öğrende gelllllll yada metalciyim dye saç uzatıp saçma sapan penyeler giyme ok canım hade yallah daha fazla da konuşabiliriz bnm için hava hoş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincih -- 25 Eylül 2004, 22:39:57 >
  • Aaa tartışmayın gençler. Suratlarını görmediğiniz insanlara ne curretle hakaret edersiniz. Her arkadaşı geniş müzik yelpazeleri, repertuar genişlikleri sebebiyle içtenlikle tebrik ediyorum. Taklitlerden sakının, aman haaa... unutmayın - konu mankeni olduğu için bu topluluğun adını kullanacağım - metallica bizler için değil, para için müzik yapar.. albümünü alan parayı kazandırır, topluluk da kazanır. Bu derece basit. Uzun lafın en kısa tarafı: nesil neye prim veriyosa, topluluk ekmek derdine o nesile yönelmek durumunda. Metalin radikal, otoriter tarzından ödün vermeyiz diyerekten prim etmeyen melodiye devam edilirse ortada para da olmaz. Empati kurun: siz yapar mıydınız? Hiç bi müzik topluluğu dinleyicisine: ' bizleri siz varettiniz, sizler için buradayız ' demesin :)

    saygılar
  • quote:


    abi sana lafım yok sonuna kdr haklısın ama bu işi hakkıyla yapanlara sövermiş gibi rockçular giremez diyede yazamaz kardeşim allahın ahmakları yüzünden zamanınd adımız sataniste çıktı bide yeni yetme özentilerle uğraşıyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincih -- 25 Eylül 2004, 22:42:41 >
  • siz ne anlarsiniz metal muzikten yaw, benim bildigim metal muzik: aliyorsun eline 1 cm'lik insaat demirini mumkunse depreme karsi dayanikli olsun diye burgulu yapilmis olanlardan. sonra da ee mumkunse teneke ve varil karisimi ile demir aksamdan olusan masa gruplarini yanyana diziyorsunuz ve pata kute dovmeye basliyorsunuz. ancak durmaksişzin dovuyorsunuz ve cikan metal sesleri ile kendinizden geciyorsunuz. ritm aramaya gerek yok, ses ciksin yeter.. arada bir de kufur sallayip stres atin..





  • puhahahhahh koptum sahraaaaaaaaaaaaaaa
  • Bu metalci arkadas seneye popçu olur demedi demeyin :) Walla ben rock da, heavy metal de, pop da vs. vs. her türden dinliyorum. Önemli olan müzigin kaliteli olmasi. Sabun köpügü gibi gruplar çikiyo her dakka her türden müzikte. Bence kaliteli müzik (Dream Theater, Iron Maiden, Joe Satriani, Deep Purple vs.) olduktan sonra insanin kendisini kisitlamamasi lazim, her tür müzik insana ayri bir zevk verebilir.
  • helal avalon ağzına sağlıkkkkkk anlarmı ayrı mesele malum balina meselesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincih -- 25 Eylül 2004, 23:58:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.