Şimdi Ara

Messenger da engellediğim kişi program yardımıyla benim oturum açtığıma dair uyarı alabilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Benim sormak istediğim tam olarak şudur.Plus,discovery vb. programlar yardımıyla kişilerin çevrim dışı oturum açtıklarından haberdar olunabiliyor.Uyarıları ayarladıktan sonra bunların olabildiğini duymuştum.Ancak benim merak ettiğim ben kişiyi engelledi isem; engellediğim kişi ben den yine aynı şekilde uyarı alabilirmi ? İster çevrim dışı ister çevrim içi girdiğimi bilebilir mi ? Böyle birşey mümkünmüdür engellediğimiz insan da ? Program dahi kullansa değişir mi durum.

    Bir de şunu sorayım kişi bu tarz programları kullanıyorsa ve kendisi çevrimdışı ise; ben çevrimdışı oturum açtığım da yine geldiğime dair uyarı alırmı ?Kendisin de oturum kapalı dahi olsa ?

    Bilenleriniz var ise ve cevaplarsanız çok sevinirim.
  • Engellediysen uyarı kesinlikle o programlarla uyarı alamaz.
    Kendisinin oturumu kapalı ise sen ister çevrimiçi ol ister çevrimdışı yine haberi olamaz.
    Kendisinin çevrimdışı ise haberi olur.
    ama bunlar garanti değil.çünkü o tip programlar senin pencerenle aktif iş yapıldığında uyarı verdikleri vb. için garanti birisi çevrimdışı girince %100 haberin olacak diye birşey yok
  • msn de bizi engelleyenleri tam olarak doğru görebildigimiz bir yöntem varmı ki mesela herkesin söyledigi msn de en üstte araçlar-seçenekler-gizlilik yapın ve sol taraftaki listedeki kişilerin üstüne sağ tıklayın sil işareti siyahsa engellemiştir beyazsa engellememiştir mesela bu ben bunu yaptım 2-3 kişide siyah çıktı bunu birkaç kere yapmıştım başka başka kişiler böyle çıkıyor bazen bakıyorum hepsi beyaz demek ki bazı arkadaşlar msn ye girince karşı tarafı engelliyor görmemesi için yani doğru bir sonuç çıkıyor gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berrakk

    msn de bizi engelleyenleri tam olarak doğru görebildigimiz bir yöntem varmı ki mesela herkesin söyledigi msn de en üstte araçlar-seçenekler-gizlilik yapın ve sol taraftaki listedeki kişilerin üstüne sağ tıklayın sil işareti siyahsa engellemiştir beyazsa engellememiştir mesela bu ben bunu yaptım 2-3 kişide siyah çıktı bunu birkaç kere yapmıştım başka başka kişiler böyle çıkıyor bazen bakıyorum hepsi beyaz demek ki bazı arkadaşlar msn ye girince karşı tarafı engelliyor görmemesi için yani doğru bir sonuç çıkıyor gibi


    Yok o yöntem artık işe yaramıyor o açık kapatıldı.Eskiden silenleri gösteriyordu (engelleyenleri değil)
  • Evet artık sil aktif olsa bile o kişi'nin listesinde oluyorsunuz aslında.Yeni sürümde özelliği kapatmışlar.

    Bunda şöyle birşey var eğer sizi kişi kendi ekledi ise,onun listesinde görünüyorsunuz ve sil pasif durumda oluyor.O sizi silmeden de tamamen arka plandan messenger'ınızdan silemiyorsunuz.

    Ama eğer ki kişiyi siz ekledi iseniz onun kişi listesinde yok görünüyorsunuz pluss gibi bir programla baktığınızda,ya da msn'nin ayarları kısmından baktığınızda.Sil her zaman aktif oluyor siz kendiniz ekledi iseniz.Böylece istediğiniz zaman tamamen yok edebiliyorsunuz.Bu yeni sürümde böyle birşey getirmişler.Yani eski durumu anımsayıp,kişi beni silmiş diye düşünüp insanları silmeyin.Eğer siz ekledi iseniz zamanında öyle görünüyor kişi.

    Engelleme yöntemi nasıl görünür pek emin değilim çünkü; garanti sonuçlar vermiyor.Bazıları diyordu profile tıklayın ağınıza ekle,hızlı mesaj gönder,not seçeneği varsa engel atmamıştır.Yoksa engel atmıştır falan ama evet bu denendiğin de eğer o kişi sizi space ağınız da yoksa engel attırdığınız da gösteriyor.Teki kapalı çıkıyor,2 seçenek kalıyor ama eğer kişi sizin ağınızda varsa (alan ağınızda) her zaman 2 seçenek aktif oluyor.Yani ağınızdaki kişiyi anlayamıyorsunuz.Diğerlerinde fark edilebiliyor anca.Windows live resmi türü şeylerde vardı ama artık oda kalktı.Sadece profil resmi bölümleri var artık profil alanlarımızda,o seçenek yok.

    Engellediğimin benden uyarı alamamasına sevindim.Cevap için çok teşekkür ederim.Diğer programlarla da bence çevrimdışı oturum açtığını bilmek eylemi kaldırılmalı.Kişiler belli ki saklanmak istiyor,neden herşey bu kadar afişe ediliyor anlam veremiyorum cidden.:) Messenger'ın gizlilik ilkelerine aykırı bir yöntem halbuki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.