Şimdi Ara

Meslek Lisesiyim Hangi Derslere Yogunlasmam Lazim ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar meslek lisesi bilgisayar bölümüyüm 12.sinifa geçtim ama bende simdiden ygs heyecani basladi.Ve bilmedigim bazi seyler var.Mesela benim hangi dersler üzerine yogunlasmam gerekiyor.Sayisal diyolar ama benim sayisalim o kadar iyi degil ben bilgisayarla aram iyi oldugu için bu bölümü seçtim.Bunu degistirebilir miyim yoksa bölümümle alakali derslerde mi fazla net yapmam gerekiyo.Sahsen fazla bir bilgim yok.Bu arada bu zamana kadar dersleri fazlasiyla bosladim,dinlediklerimi daha rahat hatirladigim için derslerde fazla konusan biri degildim bu sinavlari geçmemi yetti ama mesela su anda aklimda pek bisey yok.Ygs'ye nasıl hazırlanmalıyım ? Bu konuda da yardimci olursaniz sevinirim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknkrca52 -- 29 Haziran 2016; 23:34:41 >



  • Eğer Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği veya Herhangi bir mühendislik dalında okumak istiyorsan. MF-4ten hazırlanmak gerek.
    MF-4; Fizik,Kimya,Biyoloji,Matematik ve Geometriyi kapsar. YGS ile Mühendisliklere gidemezsin LYS ile gidersin. LYS ye girebilmek için YGS de 180 barajını geçmen gereklidir.
    Ayrıca Meslek Lisesi mezunu olacağın için M.T.O.K şansında bulunuyor.
    M.T.O.K nedir ?
    Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının kısaltılmasıdır. Üniversite kılavuzunda bir bölümün yanında eğer M.T.O.K. yazıyorsa; bu, o bölüme yalnızca ilgili mesleki ve teknik liseleden mezun olan öğrencilerin yerleşebileceği anlamına gelir.
    TIKLA

    Eğer Matematiğin çok kötüyse Antremanlar Matematik al ve kısa sürede bitir.

    TIKLA

    TIKLA




  • Teşekkür ederim :)
  • Ben de hazırlanıyorum YGSye. Meslekte olduğum için temel 0. Matematikte çok zorlanıyorum. Karekök 0 aldım. Diğer dersleri yapabiliyorum... Istersen pmden konuşabiliriz ders hakkında. Kendine bir program yap ve matematiğe ağırlık ver...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.