Şimdi Ara

Meslek lisesi çıkışlıyım temelim sıfır Bilg. Müh. mümkün mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Penanggalan

    Bu mesaj silindi.
    aynen öyle ant geo 1 de mutlaka bitir çok zor şey değil
  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt
    ne 100 bini.Bu sene sivasta kontenjan bile dolmadı baraj sınırı var 300 bin 300 bine gir yaz.Puan olarak 250 260 yapsan garanti gelir.
  • Saçma sapan konuşma doğudaki illeri geçtim sivas iskendurun gibi şehirlerde kontenjan bile dolmamış baraj sınırı bu sene 300 k oldu zaten.Yani bu sene taban puanlara bak 248 bu adamın 250 260 yapsa en az 7 8 şehirde çok rahat tutturur.Bunun içinde ne türev ne integrali 40 matematikten 8 10 net 40 fenden 11 12 yapması yeter.Bilgisiz bilgisiz konuşmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmpunk01

    Saçma sapan konuşma doğudaki illeri geçtim sivas iskendurun gibi şehirlerde kontenjan bile dolmamış baraj sınırı bu sene 300 k oldu zaten.Yani bu sene taban puanlara bak 248 bu adamın 250 260 yapsa en az 7 8 şehirde çok rahat tutturur.Bunun içinde ne türev ne integrali 40 matematikten 8 10 net 40 fenden 11 12 yapması yeter.Bilgisiz bilgisiz konuşmayın.
    ulan çok bilmiş ben ne demişim adama istanbulda ankarada izmirde unut (bir mucize olmaz ise)ayrıca ben ne demişim diğer illere girebilirsin.



    türkçende sorun mu var senin birader ne boş yapıyorsun ya.

    ayrıca o bile zor dediğim sakarya içindi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FF1132B -- 18 Ekim 2018; 21:33:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav he he girişte bile direk yapamassın demişsin.Ne karıştırıyon izmiri istanbulu tabi yapamaz bunları.Belki adam doğu olsa bile gidecek ama sen girişte adamın moralini bozuyon kesin olan birşey girecek mi girecek...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmpunk01

    yav he he girişte bile direk yapamassın demişsin.Ne karıştırıyon izmiri istanbulu tabi yapamaz bunları.Belki adam doğu olsa bile gidecek ama sen girişte adamın moralini bozuyon kesin olan birşey girecek mi girecek...
    ya inan sana yorum bile yapmayacağım he kardeş he vaktim yok senin için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2018 bırakın bu "mümkün mü"leri. Youtube'da milyon tane ders videosu, yerinden kalkmadan tüm lise müfredatını öğrenebiliyorsun kitap desen sipariş ver 2 günde kapında her çeşidinden. Daha ne istiyorsunuz anlamıyorum? Sanki sizden yeni bir gezegen keşfetmenizi bekliyorlarmış gibi laflar ediyorsunuz.

    Kardeşim oturcan masaya saatlerce dinlicen, olmadı başa sarıcan, kitaplara gömülcen sonra bak bakalım mümkün mü değil mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.